2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Valla öyle oldu.insan iş yapmayla yorulmayla ya da stresle kolay kolay doğurmuyormuş onu anladım.yoksa elli kere doğum yapmıştım.şu saate kadar koş babam koş.yeni yattım yatağıma ama uyumak ne mümkün.heyecandan kalbim ağzımda.

insallah hersey yolunda gitsin :)yalniz benim dun geceden beri sanci var simdilerde artti aksami bekliyorum esim isten gelsin diye bekliyorum hadi hayirlisi olsun hepimiz icin
Aa yaramaza bak sen yarını beklemeyecek mi yani.sonrasındada yazmamışsın.doğurdun mu acaba:)
Hanımlar benim bebisimde geldi. Minicik oglusum 2850 doğdu. Ama sağlıklı maşallah. Darısı sizlerin başına. Normal dogumdu bu arada.[/QUOTE
Gözün aydın canım.allah sağlıklı uzun ömürler versin.

Canım Ben de Dr brown ve avent var ama hemşire kaşıkla deneyin Dedi enjektör De aldık ama kullanmadık fakat kaşıkla bitmiyor bir damla bir damla.... yıka steril et mamayı hazır et iş bitmiyor
Sağlık ocağı bilurubin bakamıyormuş yenidoğan için bana çok saçma geldi zira çok kolay bir test üstelik aile hekimi nasıl Yenidoğanlarla ilgili böylesi bir testi yapamaz.!!!!!!

hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.

Günaydın herkese
3450gr tosun oğlum çatıma baskı yapmaktan helak etti beni. Doğmaya pek niyetide yok işin kötüsü. Öyle bekliyoruz keyfini :)
Herkes için güzel bir gün olsun inşallah

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.. Bol bol emzir eğer sütün varsa mamaya gerek yok derim özellikle şuanki sarı süt antibiyotikten daha kuvvetli. Çok iyi gelecektir. Dualarım seninle oğlun cok iyi olacak inş bu bikaç günü atlatsın senin de agrıların geçsin cok daha keyifli olacak. Bu arada bende sezeryan oldum pazar günü agrım cok var

uconn bugün doğuma girecektin aklımız sende canım Allah yardımcın olsun acaba ablası neyapacak ilk görme anlarını kameraya cekin.. Ahhh benim oğlum başladı kardeşiyle uğraşmaya. Şapkasını cıkarıyo eldivenini çekiyo

Normal istiyorum canm eğer bi mani çıkmazsa inşallah. Zaten artık dinlenicem akşam baya kötüydüm çünkü ama şuan ayaklarımı mis gibi evimde uzatıp tv izlemek süper :)

Günaydın herkese
3450gr tosun oğlum çatıma baskı yapmaktan helak etti beni. Doğmaya pek niyetide yok işin kötüsü. Öyle bekliyoruz keyfini :)
Herkes için güzel bir gün olsun inşallah
Maşallah gerçekten tosun gibi :) ama doğumuna daha var niyeti yok demek için çok erken değilmi ya :)

Allah yardımcın olsun, senin ilki normaldi değil mi? Benim ilki normaldi suni ile başlatmışlardı, şimdi sezeryan istiyorum ama doğru bir karar mı bilmiyorum, kafamda deli sorular...

İnşallah birşey çıkmaz su kaçmış falandır.

Doğuma giden arkadaşlar sağsalim inşallah kucağınıza alırsınız güzel haberler bekliyoruz inşallah

Kalbin ferah olsun, inşaallah bir sorun yoktur, devlette de bir görsünler bence en iyisi.

bugün sadece merdiven cikicam yürüyüş yapmicam sizler çıkıyor musunuz kac katlı ve dakika li mi ?
ben 8 katlı apartmana bir defa çıkıp iniyorum bir saat yürüsem o kadar yorulmam. merdiven e inip çıkmak 10 dk falan sürüyor.

Merhaba kızlar.. size çok acil bişey sormam gerekli? Bugün sezeryan olalı 6gün oldu 2 gündür basur sorunumla ölmek üzereyim..ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum.. sürekli bir batma bir acı bir yanma ama artık canımdan bezdim.. ne yapılabilir ne kullanılabilir Allah aşkına bana bi yardım lütfen ağrıdan acıdan ölmek üzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…