Arkadaşlar hepinize merhaba Doğum yapanlara Allah sağlık versin bebekleri uzun ömürlü uğurlu kademli olsun inşallah.
Bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum.
Ben Cuma günü sabah 7.35 de epidural sezeryan ile Doğum yaptım. Anestezi etkisi bende biraz sürdü halsizlik yaptı diyebilirim. Serum takılırken acı çektim. Sonda ve epidural iğnesi can yakmadan yapıldı. Saat 11 de kalktım yürüttüler. Susuzluk dışında sıkıntım yoktu.
Minoset ağrı kesici verdi doktorum hapşırmak ve öksürmek dışında çok şükür büyük bir ağrı olmuyor.
Oğlum sıhhatle doğdu çok şükür ancak bilirubini yüksek çıktı. Çok üzüldüm. Başka birisi dese canını sıkma normal bir durum derdim çünkü çok sık görülüyor. Ama kendi evladın olunca başka oluyormuş kızlar...
Oğlumun bu sabahki değeri 11,8. Aramızda gurup uyuşmazlığı var. Benim sıfır pozitif onunki b pozitif. Mesajımı görenlerden dua istiyorum. Ben de bütün bebeklere sağlık diliyorum. Uykusuzluk gerçekten çok zormuş. Bir tek oğlum iyi olsun.. inşallah yarın değeri düşmüş olur. Doktor bana emzirin Dedi, bir de mama ile destekleyin ama ben henüz mama vermedim. Fikri olan varsa can kulağıyla dinliyorum.