2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayyyyy 3 defa gelmiş internetten sanırım pardon kusura bakmayın kızlar

ayy valla ben bugün kv konusu acacaktım vazgectim. şimdi bakınca okudum yazılanları bi tek ben degilmişim.
ahh kuzum benim başımda bide görümce var bir aydır küsmüş hanfendi benimle ne işe ne güce kalkıyo yemege bile oturmuyo biz yedikden sonra kendi halinde yemek hazırlıyo.onunla ilgili konu acmışım hatta. rabbim kimsenin eline düşürmesin. şimdide kv de gelecekmiş doguma aslında aslında ben dilimle gelsin diyorum ama içimden hiç istemiyorum inanırmısın bi kere bile beni aramadılar hamileligim boyunca iyimisin demediler hep benden beklediler bende bi yere kadar. şimdide gelirse 2 ay okullar kapanana kadar duracamış kızının okulu bitince gidecekmiş. iyi hadi gelsin amenna ama ben onun temizligini hiç sevmedigim için yemegini falan nasıl yiyecem diye kara kara düşünüyorum. temizlik titizlik desen sıfır. bide kızıyla tartışmamızda ögrendimki arkamdan suratsız vs gibi laflar demiş bu laflarını falan yutkunup ondan nasıl bişey isterim diye hayıflanıyorum. sonra diyorum madem bana bakmaya geldi her işi söyleyim yapsın bnde yatayım diyorum valla ne yapacagımı şaşırdım keşke bi bahane bulsada gelmese şimdiye kadar bi anneligini görmedim zaten şimdiden sonrada görmesem de olur.

Gece duzenli sancılar igneler vs derken sancilar sabaha duzensizlesti eve geldim normal dogum dedi doktor eve geldim sancilar 10 dkda 1 olunca gel dedi 3gunde birde muayene sancin belki 5saat sonra gelirsn belki 1hafta belki 3 sizin dediginiz gibi yani bende hem dogsun istiyorum hem vakti degil diye endiseleniyorum 3kilo olmus gelisimi herseyi iyi dedi

kac basamakli merdiven cikacaksin canım. ben dört gündür düzenli yürüyorum en az bir saat .merdiven de daha çıkmadım ama yarın cikicam.
Cnm ben bugün lafta merdiven çikacaktim ama çok kasiliyorum artik kasilan yer acimaya başladı elimi deydiremiyorum.alt tarafa iğne batar gibi oluyor arada bakalım doğum yakın gibi geliyor bana hayırlısı olsun insallah

Benimki asla yemekte yapmaz temizlikte yapmaz sadece yorum yapar yani bizim evimizin arası arabayla 10 dakika bile değil yakın hamileliğim boyunca sırt ağrısı çektim o kadar evime geldi gitti bi kerede şu evi süpüreyim demedi aksine yedi içti ortalığı batırdı bana işi bıraktı gitti hamile halimle ağlayarak bulaşık yıkadım ben belimin ağrısından tezgahın önünde dururken belim ayrılıyo gibi ağrıyodu ben son haftamdayım bana her işi yaptırıyo kendi kızı iki aylık hamile onu yerinden bile kaldırmıyo her işi kv yapıyo onun evinde çok zoruma gidiyo bende bi anne babanın çocuğuyum bende aileme göre kıymetliyim burda bu halimle herşey yapıyorum karşılığında küstahlıktan başka bişey görmüyorum evimde kalıp her işime karışacak bende hergün böyle ağlıycam

hurma yiyir musun canım . ben ara vermiştim tekrar başladım artık bebis gelebilir düşüncesiyle. günde üç tane yiyorum arttirsam mi ?

Benim kv suratına bile açık açık sen varken rahat edemiyorum desemde o bildiğini yapar ve kalır o yüzden laf sokmak falan benimkine işlemez ev işi yaptırmaya gelincede sen git işini yap çocuğa ben bakarım der iş yapmaz bana yaptırır mesela kv olmasa ben gerekirse ayakta atıştırarak kahvaltımı yaparım çocuğumu yalnız bırakmam ama o olursa çocuğu ona bırakıp lohusa halimle ona kahvaltı hazırla geri çocuğu ona bırak sofrayı topla bulaşığı yıka bu mu bana yardım bu mu bana iyilik

sen stres yapma bolbol emzir var ışık hep açık kalsın özellikle sarı ışık varsa oda iyi geliyor

hadi bakalım hayırlısı aynı durumdayız 40 brkle gibi geliyor hiç sancım çıkmadı yaa

İnşallah cnm sağlıklı hayirlisiyla gelsin beişlerimiz ben haftaya gideceğim inşallah 39/haftalık olacak ozaman inşallah biraz merdiven inip çıkmak lazimmiş bugün deneyeyim nasıl olacak çikabilecekniyim
ben günlük bir saatten fazla yürüyorum. Ama yok fayda etmiyor merdivende mi inip çıksam

Canım bir haftadır benim kv ve kp bizde evde uzansam uzanamıyorum yatsam yatamıyorum birde kp gelip kuruluyor salona paşa gibi durduğum yerde geriliyorum bebekte gelmeyince iyice stres oldum. Doğsada gitse diye bakıyorum.
@Desenn Analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

ben comel kalk hareketleri yapıyorum kızlar günde 9 defa. ama nasıl aşağı baskı oluyor bir bilseniz. normal düşünenlere tavsiye ederim. artik son haftadayiz kızlar ne yapsak o kar

ben comel kalk hareketleri yapıyorum kızlar günde 9 defa. ama nasıl aşağı baskı oluyor bir bilseniz. normal düşünenlere tavsiye ederim. artik son haftadayiz kızlar ne yapsak o kar
Squat tarzı mı yapıyorsun bari Ondanda yapayım kızın geleceği Yok nasılsa

kızlar aranızda karnı catlamayan var mı. ben kızımda hiç catlamamıştım gerci onu 36. haftada dogum yapmıştım karnım cok yoktu. bunda da bugün fark ettim alt kısımlar da başlamış bi iki tane inşallah çok catlamadan gelir oglum bu aralar cok istiyorum bi an önce dogurmayı. çünkü psikolojik olarak çok yıprandım biraz bebegimle unuturum diye düşünüyorum rabbime şükür 3.5 yaşında bi kızım var bazen diyorum kızım olmasaydı ne yapardım. evimin neşesi derdimin dermanı resmen

Memeyi reddeden kızım bugün sürekli meme aranır oldu emzirdim. Acaba alışıyor mu yoksa karnı mı ağrıdı Çünkü çok ağladı kendini kasıp kasıp.

Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza.inat kızın sezaryene sürükledi seni desene.bundada vardır bir hayır canım.

Öyle oldu valla canım ben zaten hep hayırlısı için dua ettim sezeryan normal önemli olan sağlıkla kavuşmak kuzucuklara :) ama koç burcunun da hakkını verdi diyorum eşime inatçılık konusunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…