- 9 Temmuz 2016
- 199
- 106
- 18
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #36.421
Napıcam bilmiyorum çok çaresizim gelmesin demiyorum ama gelsin gece evine gitsin benim evimde kalmasın çok bunalıyorum o varken bide eminim herşeye karışacak ya hamileliğim boyunca her geldiklerinde ne görümcem ne kayınvalidem ne yemek hazırlamama ne sofra kurmama ne sofrayı toplamama bulaşığa falan hiç bi şekilde yardım etmeyi teklif dahi etmediler Allah güç kuvvet versin her işimi kendim yaparım ama insan hamileyken yardımın en azından teklif edilmesini bekliyo şimdi benim annem gelemeyecek ben bu kv ile ne yapcam inanın stresten her an doğurabilirim o kadar kötü yalnız çaresiz hissediyorum ki kendimi
Saol Can'ım hep beraber inşallh bakarsın aynı gün bebeklerimizi kucağımıza alırız belli mi olurBenim ilk oğlumda 4 Nisan doğumlu Çarşamba doktor sezeryen tarihi verebilir bende 4 Nisan olsun istiyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Cnm ben bugün lafta merdiven çikacaktim ama çok kasiliyorum artik kasilan yer acimaya başladı elimi deydiremiyorum.alt tarafa iğne batar gibi oluyor arada bakalım doğum yakın gibi geliyor bana hayırlısı olsun insallahkac basamakli merdiven cikacaksin canım. ben dört gündür düzenli yürüyorum en az bir saat .merdiven de daha çıkmadım ama yarın cikicam.
Benimki asla yemekte yapmaz temizlikte yapmaz sadece yorum yapar yani bizim evimizin arası arabayla 10 dakika bile değil yakın hamileliğim boyunca sırt ağrısı çektim o kadar evime geldi gitti bi kerede şu evi süpüreyim demedi aksine yedi içti ortalığı batırdı bana işi bıraktı gitti hamile halimle ağlayarak bulaşık yıkadım ben belimin ağrısından tezgahın önünde dururken belim ayrılıyo gibi ağrıyodu ben son haftamdayım bana her işi yaptırıyo kendi kızı iki aylık hamile onu yerinden bile kaldırmıyo her işi kv yapıyo onun evinde çok zoruma gidiyo bende bi anne babanın çocuğuyum bende aileme göre kıymetliyim burda bu halimle herşey yapıyorum karşılığında küstahlıktan başka bişey görmüyorum evimde kalıp her işime karışacak bende hergün böyle ağlıycamayy valla ben bugün kv konusu acacaktım vazgectim. şimdi bakınca okudum yazılanları bi tek ben degilmişim.
ahh kuzum benim başımda bide görümce var bir aydır küsmüş hanfendi benimle ne işe ne güce kalkıyo yemege bile oturmuyo biz yedikden sonra kendi halinde yemek hazırlıyo.onunla ilgili konu acmışım hatta. rabbim kimsenin eline düşürmesin. şimdide kv de gelecekmiş doguma aslında aslında ben dilimle gelsin diyorum ama içimden hiç istemiyorum inanırmısın bi kere bile beni aramadılar hamileligim boyunca iyimisin demediler hep benden beklediler bende bi yere kadar. şimdide gelirse 2 ay okullar kapanana kadar duracamış kızının okulu bitince gidecekmiş. iyi hadi gelsin amenna ama ben onun temizligini hiç sevmedigim için yemegini falan nasıl yiyecem diye kara kara düşünüyorum. temizlik titizlik desen sıfır. bide kızıyla tartışmamızda ögrendimki arkamdan suratsız vs gibi laflar demiş bu laflarını falan yutkunup ondan nasıl bişey isterim diye hayıflanıyorum. sonra diyorum madem bana bakmaya geldi her işi söyleyim yapsın bnde yatayım diyorum valla ne yapacagımı şaşırdım keşke bi bahane bulsada gelmese şimdiye kadar bi anneligini görmedim zaten şimdiden sonrada görmesem de olur.
hurma yiyir musun canım . ben ara vermiştim tekrar başladım artık bebis gelebilir düşüncesiyle. günde üç tane yiyorum arttirsam mi ?Cnm ben bugün lafta merdiven çikacaktim ama çok kasiliyorum artik kasilan yer acimaya başladı elimi deydiremiyorum.alt tarafa iğne batar gibi oluyor arada bakalım doğum yakın gibi geliyor bana hayırlısı olsun insallah
Benim kv suratına bile açık açık sen varken rahat edemiyorum desemde o bildiğini yapar ve kalır o yüzden laf sokmak falan benimkine işlemez ev işi yaptırmaya gelincede sen git işini yap çocuğa ben bakarım der iş yapmaz bana yaptırır mesela kv olmasa ben gerekirse ayakta atıştırarak kahvaltımı yaparım çocuğumu yalnız bırakmam ama o olursa çocuğu ona bırakıp lohusa halimle ona kahvaltı hazırla geri çocuğu ona bırak sofrayı topla bulaşığı yıka bu mu bana yardım bu mu bana iyilikBenim kV birde uzakta yaşıyor doğum için gelince bizde kalacak . Benim ki de iş yapmaz herseye alınır evde esyalarim kırılır batar vs .. ama bu geldiğinde lohusa halimle en mutlu günümde canımı siktirmicam. Laf mi sokuyor bende laf sokacam küsüyo mu çokta umrumda . Kocam onun tarafında mi davranıyor hiç umursamicam her istediğim işi de yapriracam kendisine kalkıp kendim yapmicam. Iste o zaman kendisi gibi olduğun zaman sana dişini gostermekten geçer yanında da fazla kalmak istemez zaten kendiliğinden kacar
sen stres yapma bolbol emzir var ışık hep açık kalsın özellikle sarı ışık varsa oda iyi geliyorCanımm çok teşekkür ederim sanırım evet anne karnındaki birikmişleri atıyor. Acaba doyuyor mu? Acaba süt içeriği zengin mi diye düşünüp duruyor insan. Dünden beri saatli emziriyorum.
İnşallah sarılık değeri düşer.
hadi bakalım hayırlısı aynı durumdayız 40 brkle gibi geliyor hiç sancım çıkmadı yaakızlar geldim doktordan bebis in kg 3.400 olmus . sancim bir tane çıktı. her sey normal maşallah şükür. alttan muayene yapmadı 39 hafta olduk. bir hafta sonra gel dedi ya da suyun gelirse hemen gel dedi. artik gelsin istiyorum kizlar 40 i gecmez inşallah
ben günlük bir saatten fazla yürüyorum. Ama yok fayda etmiyor merdivende mi inip çıksamİnşallah cnm sağlıklı hayirlisiyla gelsin beişlerimiz ben haftaya gideceğim inşallah 39/haftalık olacak ozaman inşallah biraz merdiven inip çıkmak lazimmiş bugün deneyeyim nasıl olacak çikabilecekniyim
Canım bir haftadır benim kv ve kp bizde evde uzansam uzanamıyorum yatsam yatamıyorum birde kp gelip kuruluyor salona paşa gibi durduğum yerde geriliyorum bebekte gelmeyince iyice stres oldum. Doğsada gitse diye bakıyorum.Napıcam bilmiyorum çok çaresizim gelmesin demiyorum ama gelsin gece evine gitsin benim evimde kalmasın çok bunalıyorum o varken bide eminim herşeye karışacak ya hamileliğim boyunca her geldiklerinde ne görümcem ne kayınvalidem ne yemek hazırlamama ne sofra kurmama ne sofrayı toplamama bulaşığa falan hiç bi şekilde yardım etmeyi teklif dahi etmediler Allah güç kuvvet versin her işimi kendim yaparım ama insan hamileyken yardımın en azından teklif edilmesini bekliyo şimdi benim annem gelemeyecek ben bu kv ile ne yapcam inanın stresten her an doğurabilirim o kadar kötü yalnız çaresiz hissediyorum ki kendimi
Saol Can'ım hep beraber inşallh bakarsın aynı gün bebeklerimizi kucağımıza alırız belli mi olur
Squat tarzı mı yapıyorsun bari Ondanda yapayım kızın geleceği Yok nasılsaben comel kalk hareketleri yapıyorum kızlar günde 9 defa. ama nasıl aşağı baskı oluyor bir bilseniz. normal düşünenlere tavsiye ederim. artik son haftadayiz kızlar ne yapsak o kar
Kızlar erken olur derler bir de. Bizim kızlar çok nazlı çıktı. İki haftadır hurma da yiyorum ama yok sancidan eser kalmadiSquat tarzı mı yapıyorsun bari Ondanda yapayım kızın geleceği Yok nasılsa
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza.inat kızın sezaryene sürükledi seni desene.bundada vardır bir hayır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?