2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Simdiden sutum kesilir diye dusunme canim.benimkide yanimda ustelik kalici odasi falan var hatta .benim esim tek ve kayinpederim yok mecbur kaldik beraber yasamaya.zor oluyor gerçekten kendi annem yakinda oturuyor yoksa cekilmez esimde anlayisli annesinede lafini söylüyor hatta benim icimden gecenleri okuyor sanki. Yeri geliyor bende lafimi söylüyorum kirici olmadan.Calisiyorum kafam dagiliyor simdide bebegimle ilgilenip bu durumu asmaya calisacagim.

Ay kızlar sabahın 7.30 undan beri daha yeni oturdum temizlik günümdü bugğn kaynanam sağolsun kadın getirdi ama bu kadar kötü temizlik yapamaz yaa. Banyoyu beğenmedim bide tanıdıgı oldugu için kaynanamda bişey diyemedi arkadan o temizledi. Ben temizledim falan. Kv ile bizim canımız çıktı. Banyoyu yıkamaya giderken balkondan süpürgeyi bile almıyo bana seslenip getirsene diyo. Oturtmadı bi türlü. Bi ara uzanayım dedim mutfagı kafasına göre yerleştirmiş herşey inip birdaha yerleşti daha vitrinim yerleşçek. Yavrum bugğn kasılıp durdu hep bi yerde toplanıp durdu. Ve şuan aşırı çatı ağrım var hatta acıyo desem daha doğru olur sizlerde ne var ne yok.

Canim... kokay gelsin ve geçmiş olsun urasma bence oldugu kadar... bende hal kalmadı urasmaya...

Arkadaşlar son 1 aydir asiri cikolata ve tatli yiyorum bu bebege bir zarari var mi??? yani bebek hiperaktif falan olmaz demi??

Canim... kokay gelsin ve geçmiş olsun urasma bence oldugu kadar... bende hal kalmadı urasmaya...
Ay valla şuan çok zor yürüyorum. Çatım çok acıyo bastıkça. Yok canm yarın yerleştircem zaten vitrini. Yarın akşama da doktor kontrolum var zaten. İnan bende de takat kalmadı. Kv doğuma kadar evi kapa gel diyo da bakalm en kötü öle yaparm hem benm ev batmaz hemde günlük işle uğraşmam

Kızlar erken olur derler bir de. Bizim kızlar çok nazlı çıktı. İki haftadır hurma da yiyorum ama yok sancidan eser kalmadi
Aynen öyle valla bugün baya yürüdüm ama yok hanım gık demiyor yaa sadece akşam yatarken çatı kemiklerim ağrıyor

Canım düşmedi değeri aksine arttı bilmiyorum sütüm mü yetmiyor yoksa içeriği mi zayıf ben emziriyorum zannediyorum ama değeri 12,9 çıktı değeri. Doktor yatış vermedi iki gün sonra yine gideceğiz. Benim oğlum bugün hiç ağlamadı sarılık o kadar zorluyor ki onu uyku hali çok baskın. Amin inşallah.

Ben bıraktım tekken temiz tutuyordum şimdi giden gelen ister istemez kirleniyor başkası olunca

Kilim ve tohum geçmiş olsun gözün aydın canım :) çok yüksek değil oğluşunun sarılığı sık sık besle düşer inşallah

@neslim33 canım habeeini bekliyoruz :)
Canım bugün daha da yüksek çıktı 12,9. Doktor yatış vermedi. Süt sanırım yeterli değil.
Canım seni tebrik ediyorum gözümüz aydın olsun inşallah
ben de biraz depresifim sanırım durduk yere gözlerim doluyor.

Mama desteği yap o zaman canım. Biz mamaya devam ediyoruz sarılık korkusundan.

Hanımlar benim bebisimde geldi. Minicik oglusum 2850 doğdu. Ama sağlıklı maşallah. Darısı sizlerin başına. Normal dogumdu bu arada.

canim gozun aydin hayirli olsun masallah sizee. bisi soracam sancilarin geldiginde bebek hareket ediyormuydu bide sanci seklini tarif edebilirmisin

canim gozun aydin hayirli olsun masallah sizee. bisi soracam sancilarin geldiginde bebek hareket ediyormuydu bide sanci seklini tarif edebilirmisin
Sancılar hafifken kimildiyodu. Sanci artiginda kafasiyla zorladigi için yine kimildiyo sayılır.bn suni sanciyla doğum yaptım. Çok düzenli değildi bazen iki dk arayla bazen beş altı dk. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Bnm boyumdan dolayi sıkıntı lı oldu biraz. Herkes dogurmadan anlatmiyim kişiden kişiye degisiyo sonuçta

kayinvalidesinden dertli olanlar varmis . ne garip bende annemden. sagolsun kayinvalidem kizi gibi bakiyor bana hatta sabah dukkana esimle gidiyorumm kv evi temizliyo yemegi yapiyo dukkana gelip beni eve gonderiyo. bebegin butun ihtiyacini hazirladi eksigim varsa ben demeden aldi yapti . annemde ankaraya ablama kacti dogru duzgun arayip sormuyo bir eksigim varmi sormuyo kv halletsin diyo ama oyle mahcubumki. sabah kalkarim kahvalti hazir cayimi koyar bende dogurim ben yaparim sen torununla gez oyna diyorum. ama cok zoruma gidiyo . bu arada doguma yakin evimizi kapatip kv ye tasindik

gecmis olsun canim yine sagol bilgiler icin herkes dogursun anlatirsin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…