2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Çok geçmiş olsun canım bende basur oldu hamileliğin 35 haftası başladı dpktoruma söyledim proktolog fitil yazdı kremi de var ama fitili çok daha iyi hemen geçiyor yanma batma acı yok oluyor hamilelik boyunca kullanabilirsin demişti. Birde kabız olmamak gerekiyor tabii ben o işi kuru incir üzüm ve hurmayla çözdüm sen çözemiyorsan duphalac içebilirsin.

Canım acilma olsun diye mi merdiven cikiyorsun.. ben normal doğum yaptım çömelme , oturup kalkma hareketleri bide plates topunda sekiz şeklinde yapılan hareket ve yuvarlak yapma açılmayı çok etkiliyor

Merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. Allah sağlıkla yavrucuklarımıza kavuşmayı nasip etsin kavuşanlara da sağlık sihhat nasip etsin.

uconn canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle.

Kilim ve tohum simarik83 canım bi yakınımız sarılık için bebeğe şekerli su vermişti ona da doktoru söylemiş serum gibi çok az ama bi iki kaşık vermişti galiba hemen geçmişti doktorunuza bi sorun isterseniz

b
Allah yardımcın olsun, senin ilki normaldi değil mi? Benim ilki normaldi suni ile başlatmışlardı, şimdi sezeryan istiyorum ama doğru bir karar mı bilmiyorum, kafamda deli sorular...
dun gece sezaryanla ikinci dogumun gerceklesti Allah daha zor durumlardan korusun cok sukur simdi daha iyiyim ama gercekten cok yipratici imkanin varsa sezaryan olma

Canım Allah hepsine sağlık versin. Sütüm var ama yeterli değil sanırım sarılığı atlatıncaya kadar mamayla destekleyeceğiz mecburen sanırım. Bu sabah ağlamaktan içim çıktı birden bire emme refleksi kayboldu gibi geldi.. lohusalık depresyonu diye bir şey varmış galiba uykusuzluk kabuslar bebeğimin sarılık olması sabah da birden emmmemesi beni mahvetti.
Senin sürecin epey zorlu olmuş. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah tez vakitte toparlanırız.

Benim de aklıma gidip geliyor doktor özellikle uyardı ancak şekerli su olmadan geçemeyecek gibi dirençli henüz göz akları sarı düzelemedi bir türlü..

Canım bebeğin nasıl? Sarılık bizimkinde devam ediyor.. Bu sabah emmedi maalesef emme refleksi kayboldu gibi geldi içim çıktı ağlamaktan..

Bugün hemşiremiz yoktu pazsrtesi gidicez. Çok basit bir test nasıl yapmazlar ya

Çok duydum ama vermek istemiyorum şeker böbreğine zararlı

Canım bebeğin nasıl? Sarılık bizimkinde devam ediyor.. Bu sabah emmedi maalesef emme refleksi kayboldu gibi geldi içim çıktı ağlamaktan..

Benimkide evveldi gün 1 gün boyunca emmedi hep itti eliyle mecbur tüm gün mama yemişti. Şimdi hem emiyor hem mama devam. Yüzünde hafif var gibi. Sakın uyutma zorla kaldır. Biz uyandırana kadar 40 takla atıyoruz

Allah yardımcın olsun, senin ilki normaldi değil mi? Benim ilki normaldi suni ile başlatmışlardı, şimdi sezeryan istiyorum ama doğru bir karar mı bilmiyorum, kafamda deli sorular...
Bnmde ilki normaldi suni ile başlatmşlardı. İkinci yine normal istedm cok rahattı cünkü sancımı da cektm ama bebek inmedi aşagı ve yan döndü mecbur sezeryan oldum.. Eğer sezeryan a mecburiyetn yoksa normal düşün derim evet çekiyosun ama bitiyo ve unutuluyo doğalıda bu senin sağlığın için de bebek içinde daha iyi sezeryan da kolay degilmiş hala geçmedi ağrılarım

Evet canım lohusalik sendromu var kimi yoğun yaşıyo kimi daha sakin ama kendini bırakma sakın şu 20gün ü bi atlatalım daha iyi olucaz vakit bulursan kitap oku kafanı dağıt.. Ayrıca bebişe de mama süt bolbol ver atlatıcak inşallah

Ben yok merdiven çıkınca başka yerden soluyorum valla helal olsun sana
canım ablamda basur vardı o İbrahim saraçoğlu nun patlıcan kürü diye birşey var onu yaptı ve bütün yediklerine dikkat etti bir süre hala bile herşey yiyemez sen bence direk dr git gözük birde c

C cemocan canim bende normal dogum yaptim sagolsun iyiydi guzeldi kilolar gitti ama bana 4 tane memecik birakti bu hemoroid ne gebeliklerimde ne de normal hayatimda yoktu benim.1 hafta canim cikti ama geciyo suan 15 gunluk olduk biz.ilk 4 gun agri tavan yapiyo sonra azaliyo.zeytinyagli pamuk yapip oraya koy tum gece dursun sakin kabiz olma ve procto..gibi basur kremleri var o biraz agriyi hafifletiyo ama gecirmiyor sadece 1 hafta sabretceksin o sisliklerde iniyor...gecmis olsun.

Canım ben de uyandıracağım diye ellemediğim yeri kalmadı altını açma omzunu dürtme ağzını burnunu topuzunu sıkma sırtına değme ağlıyor canım çok sıkılıyor. Mamayı veriyorum bir saat sonra da meme için savaşıyoruz. Tüm gün mama aldığında kaç saatte bir verdin canım?

Amin inşallah canım benim

Hanimlar sizin sariliginiz kac? Bizim 12 gunlukken 11 e düstü doktor iyi dedi emzirmeye devam bebis de az daha uyanik kalmaya basladi benim derdim cok az kilo almis 10 gun daha bakip mama takviyesi baslicaz.sutler akiyo uyanmiyodu ne yaptimsa

Geceleri uyuyabiliyor musunuz kızlar? Ben uyuyamıyorum kızım tıkanır boğulur bir şey olur diye Halisinasyonlar görüyorum ayakta uyuyorum Dün gece eşimi tanıyamadım kim bu adı ne diyorum kendi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…