- 4 Ocak 2012
- 555
- 629
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #36.501
Merhaba kızlar.. size çok acil bişey sormam gerekli? Bugün sezeryan olalı 6gün oldu 2 gündür basur sorunumla ölmek üzereyim..ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum.. sürekli bir batma bir acı bir yanma ama artık canımdan bezdim.. ne yapılabilir ne kullanılabilir Allah aşkına bana bi yardım lütfen ağrıdan acıdan ölmek üzereyim.
Canım acilma olsun diye mi merdiven cikiyorsun.. ben normal doğum yaptım çömelme , oturup kalkma hareketleri bide plates topunda sekiz şeklinde yapılan hareket ve yuvarlak yapma açılmayı çok etkiliyorbugün sadece merdiven cikicam yürüyüş yapmicam sizler çıkıyor musunuz kac katlı ve dakika li mi ?
ben 8 katlı apartmana bir defa çıkıp iniyorum bir saat yürüsem o kadar yorulmam. merdiven e inip çıkmak 10 dk falan sürüyor.
Maşallah gerçekten tosun gibi :) ama doğumuna daha var niyeti yok demek için çok erken değilmi ya :)
Insallahİnşallah birşey çıkmaz su kaçmış falandır.
Doğuma giden arkadaşlar sağsalim inşallah kucağınıza alırsınız güzel haberler bekliyoruz inşallah
dun gece sezaryanla ikinci dogumun gerceklesti Allah daha zor durumlardan korusun cok sukur simdi daha iyiyim ama gercekten cok yipratici imkanin varsa sezaryan olmaAllah yardımcın olsun, senin ilki normaldi değil mi? Benim ilki normaldi suni ile başlatmışlardı, şimdi sezeryan istiyorum ama doğru bir karar mı bilmiyorum, kafamda deli sorular...
Canım Allah hepsine sağlık versin. Sütüm var ama yeterli değil sanırım sarılığı atlatıncaya kadar mamayla destekleyeceğiz mecburen sanırım. Bu sabah ağlamaktan içim çıktı birden bire emme refleksi kayboldu gibi geldi.. lohusalık depresyonu diye bir şey varmış galiba uykusuzluk kabuslar bebeğimin sarılık olması sabah da birden emmmemesi beni mahvetti.Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.. Bol bol emzir eğer sütün varsa mamaya gerek yok derim özellikle şuanki sarı süt antibiyotikten daha kuvvetli. Çok iyi gelecektir. Dualarım seninle oğlun cok iyi olacak inş bu bikaç günü atlatsın senin de agrıların geçsin cok daha keyifli olacak. Bu arada bende sezeryan oldum pazar günü agrım cok var
Benim de aklıma gidip geliyor doktor özellikle uyardı ancak şekerli su olmadan geçemeyecek gibi dirençli henüz göz akları sarı düzelemedi bir türlü..Merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. Allah sağlıkla yavrucuklarımıza kavuşmayı nasip etsin kavuşanlara da sağlık sihhat nasip etsin.
uconn canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle.
Kilim ve tohum simarik83 canım bi yakınımız sarılık için bebeğe şekerli su vermişti ona da doktoru söylemiş serum gibi çok az ama bi iki kaşık vermişti galiba hemen geçmişti doktorunuza bi sorun isterseniz
Canım bebeğin nasıl? Sarılık bizimkinde devam ediyor.. Bu sabah emmedi maalesef emme refleksi kayboldu gibi geldi içim çıktı ağlamaktan..Kaşıkla ve enjektörle denedik çok huysuzlanıyo hemen doymadığı için o yüzden ben aventin anne memesi gibi olanından almıştım natural bişeydi adı 120ml lik cam biberon onunla veriyorum. Bi ara kaşık uçlu biberon düşündüm ama çok olumlu yorumlar okumadım. Pek kullanışlı değilmiş. Yarın sağlık ocağına gidicez topuk kanı için orda ölçerlermi acaba sarılığı biliyormusun?
Bugün hemşiremiz yoktu pazsrtesi gidicez. Çok basit bir test nasıl yapmazlar yaCanım Ben de Dr brown ve avent var ama hemşire kaşıkla deneyin Dedi enjektör De aldık ama kullanmadık fakat kaşıkla bitmiyor bir damla bir damla.... yıka steril et mamayı hazır et iş bitmiyor
Sağlık ocağı bilurubin bakamıyormuş yenidoğan için bana çok saçma geldi zira çok kolay bir test üstelik aile hekimi nasıl Yenidoğanlarla ilgili böylesi bir testi yapamaz.!!!!!!
Merhaba kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. Allah sağlıkla yavrucuklarımıza kavuşmayı nasip etsin kavuşanlara da sağlık sihhat nasip etsin.
uconn canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle.
Kilim ve tohum simarik83 canım bi yakınımız sarılık için bebeğe şekerli su vermişti ona da doktoru söylemiş serum gibi çok az ama bi iki kaşık vermişti galiba hemen geçmişti doktorunuza bi sorun isterseniz
Canım bebeğin nasıl? Sarılık bizimkinde devam ediyor.. Bu sabah emmedi maalesef emme refleksi kayboldu gibi geldi içim çıktı ağlamaktan..
Bnmde ilki normaldi suni ile başlatmşlardı. İkinci yine normal istedm cok rahattı cünkü sancımı da cektm ama bebek inmedi aşagı ve yan döndü mecbur sezeryan oldum.. Eğer sezeryan a mecburiyetn yoksa normal düşün derim evet çekiyosun ama bitiyo ve unutuluyo doğalıda bu senin sağlığın için de bebek içinde daha iyi sezeryan da kolay degilmiş hala geçmedi ağrılarımAllah yardımcın olsun, senin ilki normaldi değil mi? Benim ilki normaldi suni ile başlatmışlardı, şimdi sezeryan istiyorum ama doğru bir karar mı bilmiyorum, kafamda deli sorular...
Evet canım lohusalik sendromu var kimi yoğun yaşıyo kimi daha sakin ama kendini bırakma sakın şu 20gün ü bi atlatalım daha iyi olucaz vakit bulursan kitap oku kafanı dağıt.. Ayrıca bebişe de mama süt bolbol ver atlatıcak inşallahCanım Allah hepsine sağlık versin. Sütüm var ama yeterli değil sanırım sarılığı atlatıncaya kadar mamayla destekleyeceğiz mecburen sanırım. Bu sabah ağlamaktan içim çıktı birden bire emme refleksi kayboldu gibi geldi.. lohusalık depresyonu diye bir şey varmış galiba uykusuzluk kabuslar bebeğimin sarılık olması sabah da birden emmmemesi beni mahvetti.
Senin sürecin epey zorlu olmuş. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah tez vakitte toparlanırız.
Ben yok merdiven çıkınca başka yerden soluyorum valla helal olsun sanabugün sadece merdiven cikicam yürüyüş yapmicam sizler çıkıyor musunuz kac katlı ve dakika li mi ?
ben 8 katlı apartmana bir defa çıkıp iniyorum bir saat yürüsem o kadar yorulmam. merdiven e inip çıkmak 10 dk falan sürüyor.
canım ablamda basur vardı o İbrahim saraçoğlu nun patlıcan kürü diye birşey var onu yaptı ve bütün yediklerine dikkat etti bir süre hala bile herşey yiyemez sen bence direk dr git gözük birde cMerhaba kızlar.. size çok acil bişey sormam gerekli? Bugün sezeryan olalı 6gün oldu 2 gündür basur sorunumla ölmek üzereyim..ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum.. sürekli bir batma bir acı bir yanma ama artık canımdan bezdim.. ne yapılabilir ne kullanılabilir Allah aşkına bana bi yardım lütfen ağrıdan acıdan ölmek üzereyim.
Hee :) bende acaba bi sorun mu var dedim :) aramızda pek fark yok ya korktum birdenevet canım daha erken aslında ama anne olarak pek bir heyecanla bekliyorum oğlumu ondan öyle dedim
Canım ben de uyandıracağım diye ellemediğim yeri kalmadı altını açma omzunu dürtme ağzını burnunu topuzunu sıkma sırtına değme ağlıyor canım çok sıkılıyor. Mamayı veriyorum bir saat sonra da meme için savaşıyoruz. Tüm gün mama aldığında kaç saatte bir verdin canım?Bugün hemşiremiz yoktu pazsrtesi gidicez. Çok basit bir test nasıl yapmazlar ya
Çok duydum ama vermek istemiyorum şeker böbreğine zararlı
Benimkide evveldi gün 1 gün boyunca emmedi hep itti eliyle mecbur tüm gün mama yemişti. Şimdi hem emiyor hem mama devam. Yüzünde hafif var gibi. Sakın uyutma zorla kaldır. Biz uyandırana kadar 40 takla atıyoruz
Amin inşallah canım benimEvet canım lohusalik sendromu var kimi yoğun yaşıyo kimi daha sakin ama kendini bırakma sakın şu 20gün ü bi atlatalım daha iyi olucaz vakit bulursan kitap oku kafanı dağıt.. Ayrıca bebişe de mama süt bolbol ver atlatıcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?