2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hanimlar sizin sariliginiz kac? Bizim 12 gunlukken 11 e düstü doktor iyi dedi emzirmeye devam bebis de az daha uyanik kalmaya basladi benim derdim cok az kilo almis 10 gun daha bakip mama takviyesi baslicaz.sutler akiyo uyanmiyodu ne yaptimsa
Canım benimkinin 3. Gün değeri 11,8
4. Gün değeri 12,9
Yarın yeniden ölçülecek inşallah düşmüştür.
Gözleri sarı hala, gördükçe içim acıyor
Kilo kaybı dün itibariyle 170 gr dı.
Şimdi nasıl bilmiyorum.

Hanimlar sizin sariliginiz kac? Bizim 12 gunlukken 11 e düstü doktor iyi dedi emzirmeye devam bebis de az daha uyanik kalmaya basladi benim derdim cok az kilo almis 10 gun daha bakip mama takviyesi baslicaz.sutler akiyo uyanmiyodu ne yaptimsa
Benim sarılık geçti hala uyanmıyor çoğu zaman iki saatte bir yediriyorum ama uyanması bir saat zaten ben emziremiyorum bile sağıp veriyorum arada ağzına koyuyorum ama gücü yok biberonla beslemek de çok zor boğuluyor napcam hiç bilmiyom sarılık iyi beslenme ile çok çabuk geçiyor

Canım meme veriyordum ama mama başlayalı meme emmek iyice zorlaşıyor mesela iki saat önce mama verdim bir saattir uyandırma çabam var memeyi ağzına alıyor süt akıyor ama emmiyor.. ben mamayı kaşıkla veriyorum.

Geceleri uyuyabiliyor musunuz kızlar? Ben uyuyamıyorum kızım tıkanır boğulur bir şey olur diye Halisinasyonlar görüyorum ayakta uyuyorum Dün gece eşimi tanıyamadım kim bu adı ne diyorum kendi kendime.
Ay canım ya çok yorgun düşmüştür vücudun yanında kimse yok mu bebeği sağına doğru yatır bişi olmaz allahın izni ile

Belki sütün yeterli dir sağsan onu kaşıkla versen ben kaşıkla çok zorlandım gece uyku içinde naptımı şaşırdım inan rabbim yardım etsin mama işi sağma işi çok zor

Belki sütün yeterli dir sağsan onu kaşıkla versen ben kaşıkla çok zorlandım gece uyku içinde naptımı şaşırdım inan rabbim yardım etsin mama işi sağma işi çok zor
Evet ilk günler çok zor uykusuzluk yetersizlik hissi of of beni çok sarsıyor...

Evet ilk günler çok zor uykusuzluk yetersizlik hissi of of beni çok sarsıyor...
Aynen ya bende öyle sanki tek kalsam yapamayacak gibiyim kaynanam benimle onu anne sanar diye korkuyorum beni sevmez sanıyorum kendimi çirkin hissediyorım eşime trip atıyom yorgunluk ayrı ya meme almazsa korkusu ayrı

Aynen ya bende öyle sanki tek kalsam yapamayacak gibiyim kaynanam benimle onu anne sanar diye korkuyorum beni sevmez sanıyorum kendimi çirkin hissediyorım eşime trip atıyom yorgunluk ayrı ya meme almazsa korkusu ayrı
Benim Allah razı olsun hakları ödenmez annemle kızkardeşim yanımdalar. Benle evle misafirle bebekle ilgileniyorlar. Ama ben dün geceye kadar yalnızdım eşim işe pazartesi hemen başladı. Geceleri onu uyandırmıyorum ama kabuslar korkunç görüntüler bin türlü endişe beynimi kemiriyor.... Babam beni rahatsız etmemek adına uğrayıp gidiyordu bugün sabahtan kötü olduğumu haber alınca öğleden beri yanımda çok iyi geldi desteği aile bulunmaz bir nimet, Saadet.

Ay canım ya çok yorgun düşmüştür vücudun yanında kimse yok mu bebeği sağına doğru yatır bişi olmaz allahın izni ile

Canm annemin yanındayız mecburen. Dedemden dolayı şartlar baya zor ama bana bakabilecek başka kimse yok Evde tek olsam bu ameliyatlı halimle yapamazdım. Geçicek bu günlerde, kurucaz düzenimizi bizde.. Az sabır..

Reactions: mnt
Rabbim eksikliklerini vermesin onlar olmasa hayat dahada zorlaşır inşallah bu günleri atlatacağız sabırla bekliyorum

Canım bu endişeler çok normal ban durmadan nefes alıyor mu diye kontrol ederdim Zaman'la alışıyor insan aka kesinlikle hapinize tavsiyem yan yatırın ve dönemeyeceğinden emin olun ben Kızımda sırt kısmına destek koyardım önemli bu Bi de kendinizi yetersiz hissetmeniz de normal ama kendinizi telkin etmeye çalışın bol bol temas sevgi hissi veriyor zaten ne onun için sizden daha değerlisi var ne de sizin için ondan daha değerlisi. Bunu kimse değiştiremez hiç kasmayın kendinizi bu günler geçecek İnanın hemen hemen herkes bu günlerden geçiyor. Tatlı kuzuların kokularının tadını çıkarın çok çabuk geçiyor bu talaşelerla

2 saatte 1 verdim korkudan. Bizde de uyuşmazlık olduğu için riskliyiz ben a(-) oğluş 0(-) mama vermekten çekinme.

Bizim 3. Gün 10,3 tü normal dedi ama ben korkuyorum yükselmesinden. Bir daha ölçeriz demedi o yüzden ben mama ve meme beraber veriyorum

b

dun gece sezaryanla ikinci dogumun gerceklesti Allah daha zor durumlardan korusun cok sukur simdi daha iyiyim ama gercekten cok yipratici imkanin varsa sezaryan olma
Esasında normal yapabilirsin diyor dr ama ben çok sıcak bakamıyorum maalesef, ilk Doğumda ve sonrasında bazı sıkıntılarım olmuştu. Karnımızda bir fermuar olsa da hiç böyle sıkıntı çekmeden doğuruversek

Aynen öyle nefes alıyor mu yaşıyor mu her dakika başındaym. İğneyle kuyu kazmak çocuk büyütmek annem hep öyle der..

Canım mama verdiğinde su veriyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…