2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım acilma olsun diye mi merdiven cikiyorsun.. ben normal doğum yaptım çömelme , oturup kalkma hareketleri bide plates topunda sekiz şeklinde yapılan hareket ve yuvarlak yapma açılmayı çok etkiliyor
evet canım normal dogum için yapıyorum plates topum yok başka ne onerirsin?

canım bende merdiven ikinci nefes nefese kalıyorum kalbim bugün çok çarptı korktum birde bugün tek çıktım hadi tansiyonum düşerse falan kaygılarıyla çıktım indim duayla napim bebis yukarida gibi . kolay doğum olsun diye yapicaz mecbur gülüm

Cnm o boğulma zmnla gecıo ama nolr bıberonla verme..bak ben okdr uzuluormkı bıberonu çok sevıo oğlum.ilk başta 30cc bıberonla bıse olmaz ama daha snr 90ccde napıcksn bnm dustuum duruma duşmeyın

Kızlar sabah doğum yaptım çok şükür.3510 gr 51 cm doğdu kızım.son ultrason ölçümüyle aynı geldi nerdeyse.ağrılarım çok şiddetli değil ama panikataktan dolayıçarpıntım var baya.sütümde geldi kızımda emmeyi becerdi.ama ben hala gaz çıkaramadım.yarın inşallah daha kolaylaşır herşey.

kızlar emzirenler mama vermeseniz olmaz mi çocuk mamaya daha cok istekli olur . ilk alti ay sadece anne sütü verilmesi gerekmiyor mu ? biliyorum az geliyor sutunuz ondan mama da vermek istiyorsunuz ama sonra sutunuz cok olsa da o cocuk istemeyecek . insallah mamasiz bir sekilde sutunuzle doyurabilirsiniz.

ay ay ne guzel haber bu hayirli olsun canim

Sorarsan beni de etiketleyip yazar mısın canım? Gerçekten başka bi doktorun görüşünü merak ediyorum çok
Canım bugğn sordum doktoruma. 10 cm i geçince bazı doktorlar sezeryan der dedi. Ama kafa çapı bir kriter değil dedi. Kimi bebeklerin kafası küçük olsada normal doğamaz dedi. Kafatası doğarken iç içe geçer ama evet 10 cmş geçince biraz büyük kalır diğerleri kadar küçülmez ama normal olabilir tabii dedi. Haberin olsunn

Bugünün guzel haberi.iyi olmaniza sevindim.gozunaydin canim.korktugun gibi olmamis sanirim.insallah ağrıların gecer bol sütlü gunleriniz olur

Çok çok teşekkür ederim bu ayrıntılı bilgi için. Benim de bugün çatı muayenem vardı. Pelvis esnekliği çok iyi dedi şükür. Sen de şimdi böyle deyince umudum arttı normal Doğum için :)

Beklediğimden çok daha iyi karşıladı canım.bebeğim bebeğim diye dolanıyor ortada.emzirirken falan onuda yanıma aldım.bugünlük herşey yolundaydı bakalım yarın ne yapacak.

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın Can'ım

Beklediğimden çok daha iyi karşıladı canım.bebeğim bebeğim diye dolanıyor ortada.emzirirken falan onuda yanıma aldım.bugünlük herşey yolundaydı bakalım yarın ne yapacak.
inş benim kızımda böyle karşılar hep aklımda o var

Çok çok teşekkür ederim bu ayrıntılı bilgi için. Benim de bugün çatı muayenem vardı. Pelvis esnekliği çok iyi dedi şükür. Sen de şimdi böyle deyince umudum arttı normal Doğum için :)
Bnde rahatladm canm yaa. Bizimkide önden gidiyo malum koca kafalıyız :) sevindim senin adına. Rabbim gönlüne göre hayırlı doğum versin inşallah

Bende bugün kontrole gittim kızlar sancı falan çıkmadı ama benim normal sat a göre 36. Haftanın içindeyim 39 la uyumlu bu çocuk alınmalı falan dedi haftası küçük olduğu için küveze girebilir diğer hastaneye git dedi Can'ım sıkıldı yaa kimsem de yok gelecek düşüne düşüne kafayı yiyecem kızım olmasa umrumda olmaz ama işte zoruma gidiyor böyle

Gozunuz aydın canim.Allah anali babali buyutsun.hayirli evlat eylesin.maşallah.hosgeldin prenses

Ilk gebelik gibi olmuyormuş 2. Gebelikler onu anladim bende.arkanda evde biraktigin bir evladin varsa eğer aklinda hep deli sorular belirsizlikler.allah yardimcin olsun canim senin daha zormus durumun ben ailem geldigi halde böyleysem seni düşünemiyorum.rabbim kolayligini verir inşallah

uconn Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat eylesin hem ailesine hem vatana. Sağlıklı uzun güzel bir ömrü olsun inşaallah sizlerle. Sana da geçmiş olsun, inşaallah en kısa zamanda toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…