2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

oy kiyamam ya ne guzel atlatmissiniz darisi bize insallah. Zarari yoktur dimi bunun bebege

ilk gebelikte dogum sonrasi sorun yasamistim.simdi de gunum doldu nst de sancim cikmiyor.bebek iri bebek dedi.ben de cok hastaydim zaten.kabul ettim

ben düz uzanıyorum dk tutuyorum 10 dk . karnım sertleşiyor bir defa. bu rakam 3 e çıkmalı. sen de ir bak canım sertleşme sanci demek
Benim karnımda saat 4 den beridir devam eden sertleşme var sertlesiyor bebek toplanıyor sonra gevsiyip tekrar oluyor ama son 40 dk dir hiç geçmedi sertlesme

Bizim son kontrolde 3600 gr çıktı ama tabi usg yanılabilir diye düşünüyorum yoksa 4kiloyu geçebilir bu gidişle. Peki doğumunuz doğal olarak başlamış mıydı? Yoksa direkt suni sancıyla mı başlatıldı? Benim doktor 1 cm açılma var ama incelme yok, incelme olmadan suni sancı da işe yaramaz diyor

Canim dun ben hastanenin lohusalik egitimine katildim. Karbonatli su ile gogsu silmeyi onermiyor. Yara yapiyormus ilerki donemde.Bebek icinde iyi olmadigini soyledi.

Günaydın kızlar ben hala bekliyorum beline ağrı giriyor inşallah sancidir devamı gelir diyorum ama nerdeeee geçiyor
sağimdan soluma yatakta dönerken alt tarafta ağrı oluyor acaba açilmami oluyor pazartesi kontrol var heyecanla bekliyorum bundan 9/ay önce hamilelik belirtisi ariyordum şimdide doğum belirtileri şükürler olsun Rabbim e

Bende yattığım zaman döneyim diyorum kasık tarafımda ağrılar oluyor ama sancı Felan yok salı bende kontrole gideceğim bakalım inşallah normal doğar

Bende yattığım zaman döneyim diyorum kasık tarafımda ağrılar oluyor ama sancı Felan yok salı bende kontrole gideceğim bakalım inşallah normal doğar
Cnm benimde kasiklarima ağrı giriyor her defasında hiiiihhh diye bağırıyorum eşimde ilk zamanlar ne oldu diye heyecanlanıyordu şimdi alıştı bende kasılmalara aliştim bakalım hayırlısıyla doğum yaparız inşallah .teyzemin kızı nolmal doğum yaptı 10 gün önce tavsiye lerin neler dedim enerjinin sakın harcama bugünlerde ikinmak için enerji lazım.ben ikinamadim karnıma bastırdılar dedi.o yüzden kendinizi enerjik hissederseniz sakın boşa harcamayin kızlar

Gözünaydın canım.allah analı babalı büyütsün bebeğini inşallah.sezeryan olman kötü olmuş.bugün 4. Günüm ve hala ağrılarım var.narkozun etkisiyle bendede boğazımda hala gıcık şeklinde öksürük var.sürekli tutuyorum kendimi hele hapşurcam diye ödüm kopuyor.

Dün evde dolap mutfak dolaplarını sildim güya temizlik yapmıştım ama kızım gelmeyince bir daha sıra geldi. Valla günlük yürüyüşü mü yapıyorum simdilik

Gözünüz aydın.allah analı babalı büyütsün.normal doğumu bilmiyorum ama sezaryenin anormal olduğu kesin.heleki evde başka bakıma muhtaç çocuğun varsa berbat bişey.

Hemen doktora gitmeni öneririm canım.gripse atlatman zor olur ilaçsız falan.soğuk algınlığı falandır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…