- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 33
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #36.761
Canım ben 2 haftadır yaşıyorum hatta 2 saat gecmeyince acile gittim ntsde sancı çıktı ama açılma olmayınca eve yolladılar şimdi gene oluyor ama aliştim artık rahim bebeği itmek için böyle kasilirmiş dogum esnasında .bi görün istersen açılma vardır belki açılma olsaydı beni doğuma alacaklardı nerdeyse amaKizlarrr gunaydin.Dun aksamdan beri karnim kasiliyor. Suan 38. Haftayim.Daha once kasilma olmamisti hic. Ne yapmaliyim olup gecen bisey mi.Yoksa dogumun habercisi mi? Normalda persembe gunu sezeryan olacagim ama boyle olunca endiselendim
iyi günler kızlar.
acayip grip oldum bu gün sürekli hapşıruyorum. ve gün boyu kasılıp durdum hapşırmak dogumu tetiklermi düne kadar dogurmak istiyordum bian önce ama şimdi bu griple dogum olursa çok kötü olur hem benim için hem bebek için. 3,5 yaşındaki kızımda hasta tavsiyeniz var mı kızlar bi an önce atlatmak için hastalıgı
Canim dun ben hastanenin lohusalik egitimine katildim. Karbonatli su ile gogsu silmeyi onermiyor. Yara yapiyormus ilerki donemde.Bebek icinde iyi olmadigini soyledi.
Benimde boyatmamlazım ama süte geçiyormuş. Organikte olsa o yüzden boyaya yanaşamıyorum. Röfle ya da gölge yaptırabilirsiniz diyorlar boya diplere deymediği için. Röfle yaptırcam sanırımKızlar kısmet olursa doğumdan sonra saclarima röfle yaptırmayı düşünüyorum. Lohusayken yani bi sakıncası olur mu kilo aldım saclarimi kestiremedim boyatamadim eşimin kıyafetlerini giyer oldum eşimlede 9 aydır kankayiz şimdi yaptirsam diyorum saç kesilmez boyatilmaz diyorlar ne yapsam acaba
Hemen doktora gitmeni öneririm canım.gripse atlatman zor olur ilaçsız falan.soğuk algınlığı falandır inşallah.
kayinvalidem balli tarcin yapiyordu iyi gelmisti
Canim benim rabbim yardimcin olsun.kardesin yada yakın bir arkadasin var mi cagirabilcegin en azindan bir corba bisi yapar seni dinlendirirdi.malesef eşler bazen boyle olabiliyor.kötusünü düsünme insan bu haldeyken en kotüsünü düsünüyor anliyorum ama rabbim baska sıkıntılar vermesin ne acılar var baska baska.Az kaldi bak bebisine de kavusunca insallah daha guzel olur hersey.kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamm. rabbim kimseye muhtac etmesi.iki gündür cok hastayım hem ben hemde kızım. akşam iyilik bilmez eşime dedim sen cocugun yatagında yat ben kızımla bizim yatakda yatayım o uyusun diye cünkü sabaha kadar bende kızımda dogru dürüst uyumadık. neyse sabah kızım uyandı babasının yanına gitti üstünü falan giymeden eşim saolsun ne üstünü giydiriyo ne kalkıyo. kızımı cagırdım yanıma giydirdim acıktım dedi bende babana söylede bieyler hazırlasın sana, inanın kafamı kaldıramıyorum zaten uzun süredir bacagıma basamıyodum bu hastalıkla dahada kötü oldum.neyse kızımın odasında görümcemde kalıyo iki yatak var yani. 1 ayı gecgindir konuşmuyo hanfendi benle evde başka bi varlık gibi yaşıyo beni tınlayan falan yok. neyse eşim onun yanında bana diyoki sabah yatıyo akşam yatıyo ne zaman bi kahvaltı hazırladı ben ona işemi git diyorumda bana kahvaltı hazırla diyo, diye kızlar şu an yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum o kadar agrıma gitti.odadan cıkarken odanın kapısını kapatıyo kardeşi uyusun diye bana eşine dedigi lafa bakın. hamileligim boyunca eşimden bi yardım görmedim üstüne bide görümce stresi yaşıyorum 7. ayımdan beri o kkadar bıktım o kadar yoruldum anlatamıyorum içim çok daralıyo hayırlısıyla bi dogum yapsaydım diye bakıyorum ondan sonrada artık iyice düşünmeye başlıcam herşeyi. evliligimin falan cekilecek hali kalmadı artık.
O ıkınmak ayri bir beceri zaten bana ebe doktor Allah me verdiyse onune gelen bastirdi dogum sonrasi bide kaburga agrisi cektim:)insallah kolay dogumlariniz olsun:)Cnm benimde kasiklarima ağrı giriyor her defasında hiiiihhh diye bağırıyorum eşimde ilk zamanlar ne oldu diye heyecanlanıyordu şimdi alıştı bende kasılmalara aliştim bakalım hayırlısıyla doğum yaparız inşallah .teyzemin kızı nolmal doğum yaptı 10 gün önce tavsiye lerin neler dedim enerjinin sakın harcama bugünlerde ikinmak için enerji lazım.ben ikinamadim karnıma bastırdılar dedi.o yüzden kendinizi enerjik hissederseniz sakın boşa harcamayin kızlar
Canim benim rabbim yardimcin olsun.kardesin yada yakın bir arkadasin var mi cagirabilcegin en azindan bir corba bisi yapar seni dinlendirirdi.malesef eşler bazen boyle olabiliyor.kötusünü düsünme insan bu haldeyken en kotüsünü düsünüyor anliyorum ama rabbim baska sıkıntılar vermesin ne acılar var baska baska.Az kaldi bak bebisine de kavusunca insallah daha guzel olur hersey.
Ahh canim allah yardimcin olsun.sen boyle anlattıkça korkmaya basliyorum bende.yaninda da yardimci yoktu sanirim seni. Ondanda. zorlandin.insallah daha da ilerlemeden yoluna girer herşey.Hastanede herşey yolundayken bebek eve gelince büyük kızım aşırı hırçınlaştı.herşeye ağlıyor bize vuruyor bana küsüyor.benim ağrılar devam ediyor.göğüs uçlarım yara oldu.ayrıca sütle doldu çok fena çekmezsem pompayla başa çıkamıycam.daha dördünc ü günde lohusalık hormonlarım tavan yaptı herşeye ağlayasın var.tek isteğim şu iyileşme ve alışma süreci geçsin biran önce.
Kızlar kısmet olursa doğumdan sonra saclarima röfle yaptırmayı düşünüyorum. Lohusayken yani bi sakıncası olur mu kilo aldım saclarimi kestiremedim boyatamadim eşimin kıyafetlerini giyer oldum eşimlede 9 aydır kankayiz şimdi yaptirsam diyorum saç kesilmez boyatilmaz diyorlar ne yapsam acaba
İnşallah cnm gerek kalmaz inşallah ıkınabilirizO ıkınmak ayri bir beceri zaten bana ebe doktor Allah me verdiyse onune gelen bastirdi dogum sonrasi bide kaburga agrisi cektim:)insallah kolay dogumlariniz olsun:)
Bende araştırırken röfleyi okumuştum cnm.yaptırabilirsiniz yazıyordu .inşallah bi değişiklik yapmak istiyor insan.Benimde boyatmamlazım ama süte geçiyormuş. Organikte olsa o yüzden boyaya yanaşamıyorum. Röfle ya da gölge yaptırabilirsiniz diyorlar boya diplere deymediği için. Röfle yaptırcam sanırım
Hadi bakalım hayırlısı nisana kalan anneler olarakHoşgeldin nisaaaansonunda geldi vallaa artık doğurabiliriiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?