2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
yokkk direk balla tarcini karıştırıyor su yada sut yok

Kızlar giremiyorum bomboş geçen günlerden acayip yoğun yorgun bir o kadar tatlı heyecanlı günler geçiriyorum sizler nasılsınız bebişli günler nasıl geçiyor
Aynen bende sürekli yazmasamda hergun takip ederdim ama giremez oldum. Bebisim sakin allahtan. Sariligimiz var biraz. Bn keyfini cikaramiyorum ama alttan dikisim var zorluyo. Allah hepimizin bebegine sağlık versin. Dogum yapıcak olanlara da yardım etsin sabır versin

Merhaba NiSandan önce doğuran Nisan anneleri :) bizimde sezaryen günümüz belli oldu 07.04.2017 haftaya cuma nasipse inşallah kavuşacağız oğluşa:)

Hadi hayırlısı olsun canım bende ptesi doktora gitcem ozaman sezeryan gününü öğrencem yani bu önümüzde ki hafta bi gün ama bakalım doktorumuz hangi gün derse :) çok heycanlı yaa cuma günü senin kaçıncı haftan oluyo bugün 37+4 benim.

Sağol canım hadi bakalım seninde tarihini bekliyoruz:) 38+3 oluyor cnım aslında bende sancı falan çıkmadı 40a kdar giderdi de rahim ağzında dikiş var ya bebek kanala girmeden alalım dedi doktor:) tarihine baktım şimdide senle günlerimiz aynı bebek kaç kilo senin?

ya kızlar 40. haftaya girmemiz yakın. bebeğin anne karnında kaka yapma ve yutma durumu beni tedirgin ediyor.inşallah öyle bir şey yasamayiz Allah im bebeklerimizi korusun. ne yapacağım bilmiyorum sanci pek yok karnım da tam inmedi gibi . 41 haftadan önce gelir sağlıkla gelir inşallah

canım ılıktan biraz daha sıcak suya oturmayı denedin mi hiç rahimin acılmasını kolaylaştırıyomuş. dene istersen aa öncesinde cömelme hareketlerini yap bebek aşagıya baskı yapsın biraz belli mi olur belki faydası olur

sıcak suyun içine oturmadim ama bugün sıcak suyla banyo yaptım bu zamana kadar hep ılık suyla banyo yapıyordum artık ısıyı yukselttim. her gun banyo yapicam bakalim artık. comel kalk hareketi yapıyorum merdiven de çıkıyorum

bende başladım bugün sıcak suya bakalım işe yarayacakmı cömel kalkda yapıyorum zaten namaz kılarkende baya yapmış oluyorum. bende 38 oldum bugün aslında biraz daha beklese olurda kilosu çok korkutuyo beni dogumda zorlayacak diye

Benimde böyle bir durumum olmasaydı doktor 40ı geçer bu bebek demişti.. insanın aklına herşey geliyor demi zaman daraldıkça ama korkma öyle birşey olmaz zamanında gelir inş bebiş

İlk gebeligimde bende 41.haftada suni sancıyla aldım oğlumu kucagımanve kaka yapmştı bir hafta 10güne yakın yattı küvözde. Ama bu 37de olabilirmiş 42de de oyüzden canını sıkma dua et inşallah olmaz 40tan sonra suniyi düşünebilirsin

ya kızlar benim bundan önce 22 haftalik bir kaybım oldu su ve nişan gelmemişti ve bebek kesenin içinde doğmuştu insan olumsuz bir sey yaşayınca ister istemez sonrasında aklına her sey geliyor hadi bunda da suyum gelmezse acilmam olur sancim olur da haberim olmazsa falan diye düşünmeden edemiyorum bir taraftan kendimi telkin ediyorum her hamilelik farklı olur diyorum Allah im ne zormuş ya vücudum dan çok kafam yoruldu bu hamilelikte

Hatırlıyorum canım senin dikiş olduğunu benimde rahim de açılma yok ama kasılmalarım çok oluyor geçen bi buçuk saatte 14 kez kasıldım serum falan takıldı nst de sancılarım 110 çıkıyodu serum yiyince 50 ye düştü benimde doktor 38. Haftaya girdin mi alalım dedi bakalım hayırlısı geçen ptesi 3100 gram çıktı ama doktor yanılma payı var 2800-2900 civarıdır dedi. Şimdi ptesi tekrar gitcem günü belli oldu mu yazarımmmm hemen belki benim de cuma olur

Sağlıkla gelsinlerde kiloyu pekte takmıyorum zamanla alırlar napayım bu benim 3.hamileliğim 2tane kaybım var bugünlere gelmek hayal gibi :) doktorun verdiği tarihi son anda farkettim 07.04.2017 özel gibi sanki :)) güzel haberle gel canım

Canım yanlış anlama bebek su kesesinin içine nasıl doğdu çok özel değilse? Benimde 2kaybım var 16 haftalık ve 20haftalıklardı rahim ağzı yetmezliği yüzünden. Senin ki de daha farklıymış kendini korkutma şu güne gelmişsin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

canim doktorlar da açıklama yapamadı zaten bu durum milyonda bir görüluyormuş

Cnm yaaa senın adına cok sevndm,senı rahım yetmezlıgnde okuodm sabrının meyvasını ınşallah hayırlısyla kucagına alırsn..

Kızlar nasılsınız canım çok sıkkın hala kanama var doktor nişan gelmiş açılman var 1cm diyor ondan geldi diyor Ama iki gündür kan gelmesi (sadece silince kan geliyor) beni çok korkutuyor Sürekli yatıyorum şuan bu haftanın da bitmesini bekliyorum bebeğimi etkiler mi bu kanama çok korkuyorum hareketli bir sıkıntı yok gibi şükür ama hala neden kan oluyor anlamdım doktor nst bakıyor sancı yok deyip yolluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…