2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
iyi düşünelim iyi olsun gecmise takilip kalmak istemiyrum .
bakıyorum da hepimiz zor imtihanlardan geçmisiz .
Ama sonrasında güzel mukafatlarla
karşılığını almışız. Allah im bebislerimizle güzel sağlıklı hayirli ömürler nasip etsin...

canim başka bir doktora daha mi görünsen en azından yatışın yapılmalıydı. plesentan ne durumda inşallah ondan sızıntı falan yapmıyordur. bu doktorlar niye bu kadar umursamaz olurlar anlamiyorum kontrol altinda tutmalari gerekmez mi ?

Bu benim ikinci çocuğum her çocuk farklıymış gerçekten hiç kendimi tecrübeli hissetmiyorum çünkü çok farklı bu hamileliğim eğer bu hafta cumaya kafe inşallah sıkıntı olmazsa korkup sezeryen isticem normali beklemicem siz ne diyorsunuz bu kararıma

Ben anlamadım ki ultrasonla baktı gayet iyi sesi burada bir özel hastane var devlete gitmeye korkuyorum valla kesin anında beni sezeryene alırlar bana dua edin ne olur yavruma bir şey olmasın canım sıkkın

ben başka bir doktora daha görün derim akıl akıldan üstündür canım

Ben anlamadım ki ultrasonla baktı gayet iyi sesi burada bir özel hastane var devlete gitmeye korkuyorum valla kesin anında beni sezeryene alırlar bana dua edin ne olur yavruma bir şey olmasın canım sıkkın
canım devlet hastanesi kolay kolay sezeryan yapmıyor ama yatisını yapabilirler acilden giris yaparsan

F flyu canım bence git kaftan rahat etsin ben olsam çoktan gitmiştim. korkma duamiz seninle gülüm Allah im bebisini ve seni korusun

Evet canım sağlık olsun da kilo da alınır inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.

nisanyagmurumm canım gönlünü ferah tut insan engel olamıyor biliyorum bende öyle aklıma takılıyor herşey ama hemen düşünmemeye çalışıyorum stres bebişlerimize çok zararlı Allah ın izniyle sağlıkla sihatle kavuşucaz inşallah kuzucuklarımıza

Anlaşılan senin hormonlarda tavan:)ama senin kız daha uysalmış.bizimki yemek yemezdi hepten bıraktı.çişini tutuyor.ben yıkamıyorum diye 5-6 gündür yıkanmıyor.uyku saatleri bozuldu.bana evde kırmızı kart gösterir gibi üzgün yüz resmi çizip çizip getiriyor. Nasıl geçe cek bu zorlu günler bilmem
Her hamilelik bir diş derler ya seninki o misal olmuş sanırım.çok geçmiş olsun.
Canım çok şükür teyzem geldi 3-4 gündür o elim ayağım çok şükür.kız kardeşimde büyük kızıma baktı o yarın dönecek teyzem burda daha.vallaha allah bir yol gösterdi teyzem olmasa evde rezil olmuştuk.seninde az kaldı hadi bakalım hazırlan kardeş bunalımlarına:)

doğru söylüyorsun gülüm hepimiz Allah a teslimiz

bugün bir yazı okudum olumsuz düşünmeyin geç olacak demeyin diyor.
evet bende düşüncemi değiştiriyorum.
az kaldi bebisimin gelmesine.her an sanci gelebilir artık bebisime de çağrı da bulunuyorum artık gelebilirsin bütün hazirliklar bitti bir sen eksik kaldın sen de gelirsen tam olacak oğlum diyorum bakalım ne zaman tamam diyecek

Cnm bnmde oyleydı ılk sılınce bı kanama vardı dr.onu durdurdu ama dha snr baya bır pedı kırletıck kdr olan doğum başladı,bu saatten snr gelse bıle nıe canını skıosnkı bıtmış ztn artk

bendede aynı korku var sürekli hareketleni kontrol ediyorum. Birde kaka olayı. 40 haftaya girecem hiç sancı yok nişan felan hiç yok.suni sancı felan almak ya istemiyorum

bendede aynı korku var sürekli hareketleni kontrol ediyorum. Birde kaka olayı. 40 haftaya girecem hiç sancı yok nişan felan hiç yok.suni sancı felan almak ya istemiyorum
nisan ayına girdik ya onun stresi sanırım canim neyse iyi düşünelim en güzel zamanda gelecekler minik kuslarimiz bebislerimiz . zamanın birinde hamile kalacağımız günleri ayları bekledik şu son günler kadar uzun olmamıştı sanırım. buna da şükür. şimdi de ne zaman dogacaklar diyoruz. düğüne en son gelen damat ve gelin edasıyla nazlana nazlana suzule suzule gelmek istiyorlar heyecan olsun diye. biz çok erken mi geldik acaba salona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…