2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bugün doğumum var kısmetse. Dua bekliyorum inşaallah. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım kuzularımızı.
Sağlıkla hayırlısıyla kucağına al insallah canım.allahim oncesinde de sonrasinda da kolaylik versin..

Gunaydin bu arada herkese...bugunde bizim son hazirliklar var.hafif grip gibiyimde geçer insallah.

Slm kizlar durumunuz ne? ne kadar kaldi nisana da girdik nihayet..
Bende hareket yok sali kontrolümüzde var bakalim ne diyecek
Kızlar bugün doğumum var kısmetse. Dua bekliyorum inşaallah. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım kuzularımızı.
Allah kucagina almayı nasip etsin canim iyi haberlerini bekliyoruz
Takvimim de bitmiş ama hala dogurmadin. Ufacık bir agrim sızım da yok :-(
Gelsinler artik demi ama bende strese giriyorum.gün belli degil bekle bekle bi hal olduk.

Sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah canım.güzel haberlerini bekliyoruz
Bende hareket yok sali kontrolümüzde var bakalim ne diyecek

Allah kucagina almayı nasip etsin canim iyi haberlerini bekliyoruz

Gelsinler artik demi ama bende strese giriyorum.gün belli degil bekle bekle bi hal olduk.
Sağlıkla hayırlısıyla kucağına al insallah canım.allahim oncesinde de sonrasinda da kolaylik versin..

Gunaydin bu arada herkese...bugunde bizim son hazirliklar var.hafif grip gibiyimde geçer insallah.
Çok sağolun hepiniz, inşaallah haber veririm hayırlısıyla.
Bekliyorum bakalım şu an odada

Günaydınlar herkese mutlu pazarlar
@Humanist01 valla bizim bebişler pek nazlı sonrasında inşallah öyle olmaz. Sağlıkla doğsunlarda ben normalin korkusunu geçtim artık yaa suni sancı felan olursa diye korkuyorum

Günaydınlar herkese mutlu pazarlar
@Humanist01 valla bizim bebişler pek nazlı sonrasında inşallah öyle olmaz. Sağlıkla doğsunlarda ben normalin korkusunu geçtim artık yaa suni sancı felan olursa diye korkuyorum
Yarın muayene var,bakalım ne diyecek. Sancı cikacagini da zannetmiyorum nts de. Tüp bebekle oldu hamileliğim.uc dusugum var tüp bebekle gene onlar da. Beklemek sorun değil de Korkuyorum bir şey olursa diye. Bugüne gelmek için çok şeyler yaşadım. Sezaryen mı istesem artık bebek kanala da girmediyse.

Bol uykusuz bir gecenin sabahından günaydın hepinize.hamilelikte uyuyamadım şimdide emişme derdine yine uyuyamıyorum.bu gece bir ara dikişli halimle yatakta 4 kişiydik.ablamız babayla aramızda bebek kucağımda benim tek gözüm açık bebek emzirirken buldum kendimi.çok şükür bu günümüze.
Birde şu ağrılarım geçseydi.bugün 5. Günümüz hala ağrılarım baya var.bebeği beşiğine bile koyamıyorum.birde hala büyük tuvaletimi yapamadım çatlamak üzereyim.bu sezaryen çok çok zormuş.ilkinde başka çocuğum olmadığı için bol bol dinlenme şansım vardı.bunda inanın uzanmaya bile zamanım yok hiç.büyük kızımla ilgilenmem gerekiyor hep.ve bu yüzden daha çok ağrım oluyor.o yüzden haftası ilerleyen arkadaşlara tavsiyem doktorunuz yönlendirmedikçe kendiniz sezaryene yönlenmeyin.gerçekten adı üstünde normal olan normal doğum.

Canım son günler riskli sürekli talipte olmalısın ki sin saha tedirgin olman gayet normal bak maşallah inşallah kucağına alacaksın de danış b ve korkularını da dile getir

Canım son günler riskli sürekli talipte olmalısın ki sin saha tedirgin olman gayet normal bak maşallah inşallah kucağına alacaksın de danış b ve korkularını da dile getir
Her şey normal gorunurken normal yapmam taraftarı,gene son kararı bana birakti ama gelmiyor bebek. Ufacık bir sancı yok. Yarın ne diyecek bakalım.

Benimde aksine beklediğimden kolay oldu sezaryen. Ağrım falan kalmadı bormal yaşantıma döndüm. Bünyeden bünyeye değişiyor heralde. Seninki zor geçiyor.

gunaydin nisan anneleri:) benim bebis makata cok baski yapiyo bide akintim ilk haftalar gibi cogaldi. yurumem degisti karnimda kendini toplayip minnacik yapiyo sasirip kaliyorum arada yoklayan adet tipi sizilarim olmuyo artik cok sasirtiyo bu oglus beni doktorlarin erken dogar dedigi gayet laz inatli cikti :)

Gunaydınlar Mutlu huzurlu saglıklı pazarlar. Dogum yapacak arkadasım saglıkla kucağına al ınsallah bebişini.. bende bekleyenlerdenim.. bızım kızında gelmeye niyeti yok .. sancılarım cıkmadı. Gecen cuma kontrolüm vardı.. catı muayenesi gayet normal Doğuma müsait cıktı.. doktorum biraz tedırgın konuşunca ne yapacağımı bılemedım.. kılolu bir Bebek oldugu için normal dogum tereyağdan kıl çeker gibi olmaz biraz zorlar dedi.. cuma gunu bebegın kılosu 3600 .. bu salı tekrar kontrole cagırdı .. bebegın kılosuna gore karar verecegımızı soyledı.. sizce ne yapmalıyım.. gönlünden gecen ne dıye sorarsanız ıkısınden de korkuyorum.. bılemedım.. yardımcı olursanız bu durumu yaşayan arkadaslardan tavsıye alırsam cok sevınırım.. tüp bebekle hamıle kaldım..riske atmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…