- 4 Ocak 2012
- 555
- 629
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #36.841
Gunaydınlar Mutlu huzurlu saglıklı pazarlar. Dogum yapacak arkadasım saglıkla kucağına al ınsallah bebişini.. bende bekleyenlerdenim.. bızım kızında gelmeye niyeti yok .. sancılarım cıkmadı. Gecen cuma kontrolüm vardı.. catı muayenesi gayet normal Doğuma müsait cıktı.. doktorum biraz tedırgın konuşunca ne yapacağımı bılemedım.. kılolu bir Bebek oldugu için normal dogum tereyağdan kıl çeker gibi olmaz biraz zorlar dedi.. cuma gunu bebegın kılosu 3600 .. bu salı tekrar kontrole cagırdı .. bebegın kılosuna gore karar verecegımızı soyledı.. sizce ne yapmalıyım.. gönlünden gecen ne dıye sorarsanız ıkısınden de korkuyorum.. bılemedım.. yardımcı olursanız bu durumu yaşayan arkadaslardan tavsıye alırsam cok sevınırım.. tüp bebekle hamıle kaldım..riske atmak istemiyorum..
İdolüm sensin darısı başıma
Bencede doktoruna guveniyorsan ne diyorsa onu yap.normal dogumun elbet sonradan kolayligi var ama tup bebekmiste madem sezeryan olsadanda allah kolayligini verir insallahGunaydınlar Mutlu huzurlu saglıklı pazarlar. Dogum yapacak arkadasım saglıkla kucağına al ınsallah bebişini.. bende bekleyenlerdenim.. bızım kızında gelmeye niyeti yok .. sancılarım cıkmadı. Gecen cuma kontrolüm vardı.. catı muayenesi gayet normal Doğuma müsait cıktı.. doktorum biraz tedırgın konuşunca ne yapacağımı bılemedım.. kılolu bir Bebek oldugu için normal dogum tereyağdan kıl çeker gibi olmaz biraz zorlar dedi.. cuma gunu bebegın kılosu 3600 .. bu salı tekrar kontrole cagırdı .. bebegın kılosuna gore karar verecegımızı soyledı.. sizce ne yapmalıyım.. gönlünden gecen ne dıye sorarsanız ıkısınden de korkuyorum.. bılemedım.. yardımcı olursanız bu durumu yaşayan arkadaslardan tavsıye alırsam cok sevınırım.. tüp bebekle hamıle kaldım..riske atmak istemiyorum..
Günaydın canim.valla benim durumumda seninki gibi.bebegin kilosu o civarda.benimde sali cati muayenem vardi doktorum musaitsin ama biraz zorlar gibi konustu normal istedigimi biliyor.bizde size birakiyoruz dedik esimle.ilk basta sancin olursa deneriz acilma olmazsa sezeryanla aliriz dedi.buda isime geldi hem normal denemek istiyorum belkide kolay olacak.insallah öyle olur toparlanmasi daha rahat.30 yasindayim 4 tane doguracak halim yok nasipse 2 cocuk en fazla 3 istiyorum.senin tüp bebek oldugu icin insallah gönlüne göre olur.zorlu dönem gecirmissin.doktorun sezeryanin daha iyi olacagini söylerse tereddutte kalma derim akil vermek gibi degil niyetim ama senin yerine koyunca kendimi öyle yapardim bendeGunaydınlar Mutlu huzurlu saglıklı pazarlar. Dogum yapacak arkadasım saglıkla kucağına al ınsallah bebişini.. bende bekleyenlerdenim.. bızım kızında gelmeye niyeti yok .. sancılarım cıkmadı. Gecen cuma kontrolüm vardı.. catı muayenesi gayet normal Doğuma müsait cıktı.. doktorum biraz tedırgın konuşunca ne yapacağımı bılemedım.. kılolu bir Bebek oldugu için normal dogum tereyağdan kıl çeker gibi olmaz biraz zorlar dedi.. cuma gunu bebegın kılosu 3600 .. bu salı tekrar kontrole cagırdı .. bebegın kılosuna gore karar verecegımızı soyledı.. sizce ne yapmalıyım.. gönlünden gecen ne dıye sorarsanız ıkısınden de korkuyorum.. bılemedım.. yardımcı olursanız bu durumu yaşayan arkadaslardan tavsıye alırsam cok sevınırım.. tüp bebekle hamıle kaldım..riske atmak istemiyorum..
Masallah bebegine yesin annesi sutunuz varsa.biraz zordur eminim ama cok güzeldir insallah bizde yasarizKızım doymak bilmiyor ne meme kaldı ne takatim.. Bir de anlayamadığmz ağlama nöbetleri.. Sanırım gazdan oluyor. Annelik çok güzel bir duyguymuş ama bir o kadar da zor. Zamanla alışıcaz
gunaydin nisan anneleri:) benim bebis makata cok baski yapiyo bide akintim ilk haftalar gibi cogaldi. yurumem degisti karnimda kendini toplayip minnacik yapiyo sasirip kaliyorum arada yoklayan adet tipi sizilarim olmuyo artik cok sasirtiyo bu oglus beni doktorlarin erken dogar dedigi gayet laz inatli cikti :)
Gunaydınlar Mutlu huzurlu saglıklı pazarlar. Dogum yapacak arkadasım saglıkla kucağına al ınsallah bebişini.. bende bekleyenlerdenim.. bızım kızında gelmeye niyeti yok .. sancılarım cıkmadı. Gecen cuma kontrolüm vardı.. catı muayenesi gayet normal Doğuma müsait cıktı.. doktorum biraz tedırgın konuşunca ne yapacağımı bılemedım.. kılolu bir Bebek oldugu için normal dogum tereyağdan kıl çeker gibi olmaz biraz zorlar dedi.. cuma gunu bebegın kılosu 3600 .. bu salı tekrar kontrole cagırdı .. bebegın kılosuna gore karar verecegımızı soyledı.. sizce ne yapmalıyım.. gönlünden gecen ne dıye sorarsanız ıkısınden de korkuyorum.. bılemedım.. yardımcı olursanız bu durumu yaşayan arkadaslardan tavsıye alırsam cok sevınırım.. tüp bebekle hamıle kaldım..riske atmak istemiyorum..
Masallah bebegine yesin annesi sutunuz varsa.biraz zordur eminim ama cok güzeldir insallah bizde yasariz
Gözün aydın canım Allah hayırlı ömürler versin bol bol sütün olur inşallah darısı başımıza inşallahKızlar çok şükür çıktık doğumdan. Bebiş geldi, ama benim ciddi sancım var. Spinal tutmadı uyuttular hemen.
Rabbim hayırlısıyla sizlerede nasip etsin
Valla teyzesi yaknda beni yicek :) Belki de sütüm yeterli gelmiyor ondan sürekli emmek istiyor. Anlayamıyor ki insan derdini :/ Sizde sağlıkla kavuşun inşallah yavrularnıza canım
Gözün aydın Can'ım darısı başımızaKızlar çok şükür çıktık doğumdan. Bebiş geldi, ama benim ciddi sancım var. Spinal tutmadı uyuttular hemen.
Özele gidiyorum cnm.. devlete hiç gıtmek istemedim.. zaten hastanelerı sevmiyorum .. tüp bebekte gezmediğimiz hastane kalmadı... normal dogumu bende isterim .. ha sezeryan ha normal dogum ne de olsa ıkısınde de epıdural yapılıyor.. ben bebegım için biraz korkuyorum.. cunku doktorum tereyagdan kıl çeker gıbı olmaz doğumun dedi.. oyle diyince düşünüp kaldım.. tek duam benım ve bebegım için hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olsun.. bakalım sabırsızlıkla salı gününü beklıyorum .. allahım hepımızın yardımcısı olsun.. kolay ağrısız doğumlar Nasıp etsin ..canm sen hangi hastaneye gidiyorsun özel mi devletmi.bende gecen perşembe gittigimde 3600 civarıydı kilosu iri bebek dedi dr ama zor olur yada sezaryan olur gibi bişey demedi. bende korkuyorum acıkcası nasıl doguracam diye. bu benim ikinci hamileligim kızım 3 kilo dogmuştu 36. haftada sancı sürem kısaydı ama dogum anım biraz zor olmuştu 3 kilo olmasına ragmen. normal istiyorum dogumu cünkü dogumla birlikte benim bütün şikayetlerim gitmişti rahim agzı yarası vardı bende evlendigim süreden dogum süresine kadar cok acılar cektim sürekli acılı ilişki ve leke tarzında kanamalarım olurdu. dogumdan sonra bende yeni dogmuş gibi olmuştum. o yüzden normal dogum bi kadın için bi nevi tedavi. hani sezeryan olan arkadaşlarım yanlış anlamasın böyle yazdım diye cünkü dr banada bebek büyük sezeryan derse hiç hayır demem bebegimi saglıklı kucagıma alayımda varsın normal yada sezeryan olayım farketmez
canım gazı olan bebekler sürekli emmek ister cünkü emince rahatlayacagını düşünür o yüzden eger vermiyosan yalancı emzik ver gaz bittiminden sonrada memeye alıştıgı için seni sürekli yalancı emzik gibi kullanmak istiyecek uyurken uyanıkken falan. kızımdan biliyorum .
Canım dr en iyisini bilir seninle ilgili bence onu dinle ve içini ferah tutGunaydınlar Mutlu huzurlu saglıklı pazarlar. Dogum yapacak arkadasım saglıkla kucağına al ınsallah bebişini.. bende bekleyenlerdenim.. bızım kızında gelmeye niyeti yok .. sancılarım cıkmadı. Gecen cuma kontrolüm vardı.. catı muayenesi gayet normal Doğuma müsait cıktı.. doktorum biraz tedırgın konuşunca ne yapacağımı bılemedım.. kılolu bir Bebek oldugu için normal dogum tereyağdan kıl çeker gibi olmaz biraz zorlar dedi.. cuma gunu bebegın kılosu 3600 .. bu salı tekrar kontrole cagırdı .. bebegın kılosuna gore karar verecegımızı soyledı.. sizce ne yapmalıyım.. gönlünden gecen ne dıye sorarsanız ıkısınden de korkuyorum.. bılemedım.. yardımcı olursanız bu durumu yaşayan arkadaslardan tavsıye alırsam cok sevınırım.. tüp bebekle hamıle kaldım..riske atmak istemiyorum..
Allah analı babalı büyütsün. Bolbol sütün olsun inşallah darısı başımızaKızlar çok şükür çıktık doğumdan. Bebiş geldi, ama benim ciddi sancım var. Spinal tutmadı uyuttular hemen.
Cnm benim bir aydır öyle akıntım var, dr normal vücut kendini doğuma hazırlıyor diyorArkadaşlar daha önce sümüksü akıntı geldi diyenler olmuştu. Bu sabah ben de WC'den sonra silerken öyle bi akıntı geldi. Böyle yumurtlama döneminde olan gibi birşeydi, sizin de öyle miydi? Bir de öğlen tekrar geldi aynısından. Böyle olan yani bir kaç kere gelen oldu mu? Dün çok yordum kendimi bilerek, temizlik, pilates, yemek falan. Acaba onun faydası oldu da açılma mı oluyor diye bir umudum var ama hadi inşaallah hayırlısıyla :)
Canım bende sürekli emziriyorum çünkü çabuk yoruluyor karnı doymuyor uyuyakalıyor memede kısa süre sonra tekrar emmek istiyor benimde gecem gündüzüm karıştı yarım saat bir saatte bir emziriyorum ama şuan çok minikler biz onlara uyacağız mecburenValla teyzesi yaknda beni yicek :) Belki de sütüm yeterli gelmiyor ondan sürekli emmek istiyor. Anlayamıyor ki insan derdini :/ Sizde sağlıkla kavuşun inşallah yavrularnıza canım
Yaa o kadar uzun hazırlanmasa iyi olur aslındaCnm benim bir aydır öyle akıntım var, dr normal vücut kendini doğuma hazırlıyor diyor
Özele gidiyorum cnm.. devlete hiç gıtmek istemedim.. zaten hastanelerı sevmiyorum .. tüp bebekte gezmediğimiz hastane kalmadı... normal dogumu bende isterim .. ha sezeryan ha normal dogum ne de olsa ıkısınde de epıdural yapılıyor.. ben bebegım için biraz korkuyorum.. cunku doktorum tereyagdan kıl çeker gıbı olmaz doğumun dedi.. oyle diyince düşünüp kaldım.. tek duam benım ve bebegım için hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olsun.. bakalım sabırsızlıkla salı gününü beklıyorum .. allahım hepımızın yardımcısı olsun.. kolay ağrısız doğumlar Nasıp etsin ..
Gazı olduğu belli kendini top gibi yapıo bacaklarını karnına çekio :/ Gaz için damla da kullanıyoruz ama nafile ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?