2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benimde aksine beklediğimden kolay oldu sezaryen. Ağrım falan kalmadı bormal yaşantıma döndüm. Bünyeden bünyeye değişiyor heralde. Seninki zor geçiyor.
Ne güzel sezaryene kolay diyosun.benim ilki buna nazaran çok daha iyiydi ama yinede kolay diyemezdim.bu sefer iki çocuğa birden bakmak çok zorladı beni.
Kızlar çok şükür çıktık doğumdan. Bebiş geldi, ama benim ciddi sancım var. Spinal tutmadı uyuttular hemen.
Rabbim hayırlısıyla sizlerede nasip etsin
Gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün.kötü olmuş spinalden sezaryene dönmek.her iki sıkıntıyıda yaşamış oldun.neyse çabucak iyileşirsin inşallah.

bu aralar hareketten midir nedir bilmiyorum baldirlarim ağrıyor her gun hareket ediyorum. bugün kalkarken bacaklarimi gerdim hani geriliriz ya uyanirken ben tum vucut gerindim bacaklarimin baldirlarina cok fena agri girdi zor yürüdüm gecti sonra sizde de boyle seyler oluyor mu ?

Baya zaman oldu ben söyle uyanınca gerilmeyeli tam gerilemiyor yaa insan o yüzden bir Yen'i haf oluyor bugün yürüyüşü kısa tuttum belime bir ağrı girdi artık kızım daha fazla baskı yapıyor galiba

Baya zaman oldu ben söyle uyanınca gerilmeyeli tam gerilemiyor yaa insan o yüzden bir Yen'i haf oluyor bugün yürüyüşü kısa tuttum belime bir ağrı girdi artık kızım daha fazla baskı yapıyor galiba
en kisa zamanda sen de bende bebislerimize kavusuruz inşallah canım bütün bu sıkıntılar bitecek

Tek tek alıntı yapamadım arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Bekleyen arkadaşları da Allah tez vakitte bir avazda kurtarsın inşaallah.
Kilo ile ilgili şöyle bir durum oldu bizim, son kontrol de bebiş 3750 çıktı, dr karnıma baktı 4 ü geçmez ama dedi ve bugün şok olduk bizim ufaklık 3300 çıktı. Yani ultrason ölçümleri çok gerçekçi olmuyor herhalde.

Senin 2 çocuk olması dinlenmene engel işte. Bende çok dinlenmedim yatmadım çünkü yatarsan geç iyileşirsin dediler o yüzden genelde ayaktaydım. Ağrılarım oldu illaki ama parolla idare ettim. İnşallah iyileşirsin bir an önce.

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Benim oğluşta doğumdan 2 gün önce 3990 gr çıkmıştı ultrasonda 3550 gr geldi kucağıma.

Kızlar çok şükür çıktık doğumdan. Bebiş geldi, ama benim ciddi sancım var. Spinal tutmadı uyuttular hemen.
Rabbim hayırlısıyla sizlerede nasip etsin

Allah anali babali büyütsün,hayirli evlat eylesin.gozunuz aydin olsun

Can'ım kan sulandırıcı kullanıyor Musun .

Ben de hiç yatmadım kendimi hasta gibi hissetmeym diye. Parol içip durdum. Yarın da kontrolüm var bakalım :) Bir haftada iyi oldum diyebilirim. Benim de ağır geçti.

Kızlar sezaryen olanlar özellikle kanamanız nasıldı normal pede kaçıncı günde geçtiniz

Ben de hiç yatmadım kendimi hasta gibi hissetmeym diye. Parol içip durdum. Yarın da kontrolüm var bakalım :) Bir haftada iyi oldum diyebilirim. Benim de ağır geçti.

O zaman kişiden kişiye değişiyor demekki

Kızlar sezaryen olanlar özellikle kanamanız nasıldı normal pede kaçıncı günde geçtiniz

Ben 6. Gün normal pede geçtim. Belki daha erkende geçebilirdim ama emin olamadım gece yatağa falan çıkar diye bekledim garantiye aldım

nisanyagmurumm canım artık sabırsızlık geçtim evde kv kp hep beraber bekliyorlar bugünde doğmadı muhabettinden çok sıkıldım

Yaaaa kızlar benim alt tarafimda iğne varmış gibi batma oluyor niye olabilir acaba yarın doktora soracağim ama oturduğum yerde kıpır kıpır rahat duramiyorum bebek hareket ettikçe dahada batiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…