2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
O zaman kişiden kişiye değişiyor demekki

Ben 6. Gün normal pede geçtim. Belki daha erkende geçebilirdim ama emin olamadım gece yatağa falan çıkar diye bekledim garantiye aldım
Kilot şeklinde Olanlardan mı almalı yoksa normallerden mi

Kızlar sezaryen olanlar özellikle kanamanız nasıldı normal pede kaçıncı günde geçtiniz

Ben hiç depend kullanmadm. İlk 2 gün hasta bezi koydular. Ama ne kadar kanamam geldi bakmadım bayılırım falan diye. Ebeler ve doktorum gelip gelip karnıma bastırdı pıhtıları ataym diye çok canım yandı Hastaneden çıkarken pede geçtim ama hala hamile kilodu giyiyorum, kısa iç çamaşırlarını şimdilik yasakladı doktorum.

Bastırıyorlar mı öylee

Kızlar, özellikle sezeryan olan arkadaşlar sizin bebişler ilk gün sürekli uyudularmı? Oğlum hemen tutmuştu memeyi, normaldi, şimdi kız hiç oralı bile değil ne mama alıyor ne meme. Uyuyor tembel ancak

nisanyagmurumm canım artık sabırsızlık geçtim evde kv kp hep beraber bekliyorlar bugünde doğmadı muhabettinden çok sıkıldım
canım biz ne yapabiliriz daha ben bugün bir dünya is yaptim merdiven çıktım yürüyüş yaptım ayağım baldirlarim nasıl sizladi. demekki daha zamanı var gülüm ne yapabiliriz insanlar da strese sokmaktan başka bir şey yapmıyorlar yineki bizim aileler o konuda anlayışlı.

Ben yanıma depend aldım külot şeklinde olanlardan ama kullanmadım daha, hastane verdi ped eski orkidler gibi kapkalın olanlardan . Onları koyuyoruz şimdilik

Yaaaa kızlar benim alt tarafimda iğne varmış gibi batma oluyor niye olabilir acaba yarın doktora soracağim ama oturduğum yerde kıpır kıpır rahat duramiyorum bebek hareket ettikçe dahada batiyor
gülüm yarın can doktora mi gideceksin ? randevu aldın mi gidince mi alıyorsun sen ?

Bekleyin mümkün olduğu kadar, inşaallah kendi sancınızla normal olur

Sen ne zaman doktora gideceksin kontrolün ne zaman

gülüm yarın can doktora mi gideceksin ? randevu aldın mi gidince mi alıyorsun sen ?
Yok canım ben adnan dilli ye gidiyorum pazartesi günleri can bey olmuyor maalesef ama adnan beyden herkes çok memnun aynı doktora gitmenin bi anlamı yok zaten doğuma o gün hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş .ben randevu almiyorum sıra çabuk geliyor doktor çok olduğu için canim

nisanyagmurumm zezeozge kizlarrr daha once yazmistim 40+6 da dogum yaptigimi ne bir acilma ne bir incelme hicbisey olmadan suni sanciyla 10 saat gibi bi surede gerceklesmisti dogumum. Son 3 hafta felan o kadar cok merdiven indim ciktim o kadar cok hurma yedim ki hicbiri bana misin demedi. Yuzum hafif burussa anbem kv sanci mi girdi diyolardi heyecanla ben her seferinde yooo diyodum :) sabredin bakalim eninde sonunda bi sekilde cikacak o kuzular oradan :) Rabbim saglik versin

Kızlar biraz kötü bi soru nolur kusura bakmayın ama sorucak kimsem yok. Biraz önce lavaboda otururken afedersiniz gaz çıkardığımda bişey geldi gibi hissettim silip baktm gayet koyu siyaha yakın ve jöle gibi bi dışkı ve baya garip kokulu. Ama vajina bölgemde hiçbişey yok. Bu neden olabilir? Bazen iç çamaşırımın arka kısmınla lekelenme oluyo (ki temizliğime çook dikkat ederim) ama bu kadar koyu olması ve garip olması korkuttu beni

Gözünüz aydın.allah analı babalı büyütsün.normal doğumu bilmiyorum ama sezaryenin anormal olduğu kesin.heleki evde başka bakıma muhtaç çocuğun varsa berbat bişey.
Kesinlikle zor tabi benim de ilk kizim 3 yasinda resmen huyu degisti iki gununde cocugun onu kucagima almami istiyo israrla Allah yardimcimiz olsun simdi ev kalabalik oyaliyor yalniz kalinca napcaz bakalim

Kan ilacı kullanıyor musun canım

senin bir defasında sancin çok çıkmıştı canım çatı muayenesi yapildi de mi?
şimdi sanci durumun nasıl 10 dk tutup bakıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…