2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hastaneden dun ciktik .gelen giden hic anlayis yok ya...bir de ben dogum.oncesi cok hastalandim hala da hastayim oksuryorum aciyor karnim..
Saglikla kucagimiza aldik sukur..
Darisi bekleyenlerin basina ins
Gercekten cok stresliydi benim iicn.kendi duzenimiz oturunca ohhh misss

senin bir defasında sancin çok çıkmıştı canım çatı muayenesi yapildi de mi?
şimdi sanci durumun nasıl 10 dk tutup bakıyor musun ?
Ozaman zırh gibi kapalı demişti çatı muayenesinde kasilmalarim devam ediyor ama düzensiz yarın bakalım nts de ne çıkacak canım merakla yarını bekliyorum

Hastanede kalcadan agri.kesici yapinca rahatliyordum.eve gecince agri kesici o kadar etki yapmiyor.gidip enjeksiyon mu yazdirsam igne vurulup gelirim
Ben de oksuruk var canimdan can gidiyor

bende suni sancıdan korkuyorum normalde adet sancım bile çok olur ilk gün çok etkiliyor normal sancıdan daha çok mu etkiliyor insanı acaba

Depend lekelenmem bar diye ili gün kullandım nasıl pişik yaptı nasıl kullansam Doğum sonrası hiç bilmiyorum

Korku aldı benii hayırlısyla doğursaydık

aynen valla canım artık paranoyak oldum her an bi belirti arıyorum ufacık bi akıntımda acaba nişan mı diye lavaboya koşuyorum. bi kaç gündürde grip oldum en agırından hem gelmesin istiyorum hastayken hemde bi an önce kollarıma almak istiyorm

Bende normal gelsin istiyorum böyle Bebek hareket edince hemen acaba mı diyorum yok tık yok yaa

Kaç tane depent gitti canım

2 paket büyğk boy almıştım 12 tane kullandım ama dediğim gibi ben garanti olsun diye uzun süre kullandım. Bu arada kanamayı kontrol etmek için ebeler gelip arada karnına bastırıyor. Kanama durumuna bakıyorlar. Bana 4 kere geldiler sanırım. Son baktıklarında artık anestezinşn etkisi gitmeye başlamıştı onda biraz canım acıdı o kadar. Zaten 3-5 saniyelik bi bastırma gözünde büyütüp korkma :)

Kilot şeklinde Olanlardan mı almalı yoksa normallerden mi

Ben depend aldım rahat ettim ilk günler kanama çok oluyor.

Selam bebeği olan anneler biz bugün oğluşumla 10 günlük olduk. Cuma günü göbeği düştü cumartesi yıkadık. Bugün kakası cıvıktı yani ishal gibiydi. Biraz keyfi de yoktu.. hep uyudu ara ara uyandı. Sizce bebeği bu kadar etkileyen ne olabilir? Üşütmüş müdür? Benim yediğim bişeyden dolayı mı ishal oldu? Neden böyle oldu anlayamadım sizde bu durumu yaşayan oldu mu kızlar

eşim diyor ki enerji patlamasi mi yasiyosun hic oturmayip is yapiyorsun ben de dogmasi yakın ya onun enerjisi diyorum doğum yaklaşınca çok daha dinç olurmussun. bundan 3 hafta önce ölü gibiydim cansız yorgun bitkin öyle yatiyordum

demir hapi aliyormusun canim

her gun sıcak banyo yapalım kızlar bunu tavsiye ediyorlar hatta oturun diyorlar da ben korkarım birden gelir falan diye o yuzden banyo iyidir normal doğum isteyenlere tavsiyem. bende iki gündür yapıyorum belime sıcak su tutuyorum bakalım kac güne etkisini gösterecek

canim banyo bir ise yaramiyor benim erken dogum tehlikesi olmasina ragmen ilik suyla yikanamiyorum diye su ana kadar hep sicacik suyla yikandim dusun. eski usul sicak su torbasi yada baya sicak suya ayagini sok. en etkili yontem bu. ablam bile sancisi gelmeye basladigi gibi yapmisti acilmasi ve dogumuda kisa surmustu

canim bebisin hayirli olsun saglikla biyit.yenidohanlar gunde 22 saate kadar uyurlar, sen uyandirmazsan uyanmazlar
Bebeginin kakasinin icinde beyaz tanecikler varsa ishal degildir. Anne sutu alan bebekler civik kaka yaparlar. Bem de endiselenmistim, arastirdim ordan biliyorum :) ayrica bebehinin keyfi yoksa, zor uyaniyoraa sarilik degerine baktir yeniden. Bozse uzayan sarilik var maaleswef. 29 gunluk olcaz hala var hafifte. Ama uyaniyo kendoso sorun yok fazla.
Bu arada linkteki kakalar isine yarar :)
http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/

Doğru diyorsun yani orda kalacak hali yok pek nazlı çıktılar valla bizimkiler yarın nerdeyse hergün duş alıyorum ama su sıcak suya oturma felan onu yarın bende deniyeyim. Doğum öncesi enerjisi diye birşey varmış sendeki o bence çok iş yapma enerjini Doğuma da sakla bende mart başı çok bitkindim işe gidemiyordum. Ama şimdi Allah şükür daha iyiyim

onu da deneriz canım neyi denemiyoruz kı
bir dogsun bebisim onun popisinden minicik isiricam haketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…