2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar iyi geceler.benim oglan resmen cikacak gibi hareketler ediyor hic bu kadar sert olmamisti.normal mi acaba.hic belirtimde yok suyum falan da gelmedi.korkudan yataga girdim biraz rahatlasin diye ama yok asagi asagi vuruyor

Gecen sali doktorum bebek daha kanala girmedi demisti .simdi girmeye mi calisiyor acaba yada girmis olabilir mi offf gece uzun olacak böyle giderse

Gecen sali doktorum bebek daha kanala girmedi demisti .simdi girmeye mi calisiyor acaba yada girmis olabilir mi offf gece uzun olacak böyle giderse
Bazen fazla hareketli oluyorlar gaz felan olunca onlarda etkileniyor

gecmis olsun seninle durumumuz cok benzer gununuz de saat farkiyla ayni sayilir bende ilkinde bas agrisi ve ayaga kalkerkenki agri disinda hic agri sizi anlamamistim cok kolaymis demistim ikincide ilk uc saat sahadet getirir halde buldum kendimi ya olecem ya da artik hep boyle yasiyacagim sandim gece boyunca bes agri kesici yaptirdim hastaneden ciktik eve gittik sukurler olsun ki annem on gunlugune geldi ama yasli oldugu icin cok kiyamadim varligi yeter deyip dorduncu gun evi supurme temizlik islerine giristim sagolsun kv diger gelinini elinin ustunde tasimisti ki yineď gelin arkasindan cok kotu baktilar demisti :)ama bende grurumu da bilip ucuncu gun kacti yine ki gittigi iyi oldu iki is yapiyorsa iki hizmet bekliyordu cok sukur simdi besinci gun agrilar epey azaldi bebekte yine cok sukur buyuk oglum gibi kolik degil buyuk oglusum garibim babaya kaldi surekli kucak istiyor ama bir aliyorsam bir kaciyorum uc gun idare etsin yine kollarim kucagim acik hasbinallahvenimelvekil deyip gonlumu ferahlatmaya calisiyorum vekilimiz o olunca yolumuz acik olur insallah :)

Hayırlı olsun cnm :)

Kizlar cati muaeyinesi kacinci haftanizda yapildi? Ve nasil yapiliyor. Bana da yapilicak da yarin
Canimbtam 38de yapildi bana.cok canim yanmadi tabi ama hic bilmedigimiz bir his degil iliskiye girdiginde hissettigimden biraz daha derin oluyor sanki.iki parmakla yapiyor sanirim ben bakamadim da canim yanacak diye

Günaydın hepimizebu hafta bakalım kimler nisan annesi olacak
hukukcu93 canım. Bende 37 başında oldum öyle abartılacak birşey yok örtü örtü dr öyle bakmıyor yani parmakları ile genişliği sanki ölçüyor.
Sağlıkla kucakla yavrunu inşallah canım
heyecanla bekliyoruz bizimkilerin geleceği yok nasıl olsa

ben de 38.haftamdayim.3.cocugum,ikisi de normal dogum.bugün devlet hastanesine kontrole gittim.nst de sanci cikti ama ben pek hissetmiyorum.alttan muayene oldum 1 cm aciklik varmis.carsamba yine gidecegim.Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin.

ben de 38.haftamdayim.3.cocugum,ikisi de normal dogum.bugün devlet hastanesine kontrole gittim.nst de sanci cikti ama ben pek hissetmiyorum.alttan muayene oldum 1 cm aciklik varmis.carsamba yine gidecegim.Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin.
sanci olmadan açılma olur mu ? bazen altta çok baskı hissediyorum ama sanci çıkmıyor nst de 40. haftaya girdim daha çatı muayenesi olmadim

sanci olmadan açılma olur mu ? bazen altta çok baskı hissediyorum ama sanci çıkmıyor nst de 40. haftaya girdim daha çatı muayenesi olmadim
Benimde 1cmlik açıklık var 5cm anlamadan açılan var canım neden çatına bakmıyorlar duan doğumu tetikler diyedir

Kızlar daha önce yazmıştım nişanım geldi 3gün kanamam oldu hareketsiz yayıyorum azıcık daha büyüsün normal olsun diye Kanama sonradı1cm açıklık oldu bugünde çok az su geldi artık sureklı doktorada gitmek istemiyorum ya yavrum oynuyor nasıl bor doğumumolacsk merak içindeyim valla şimdi banyo yapmakta istemiyorum ayakta durmamak yada açılmamak için çok ılık suyla ıkı dakıka yıkanır çıkarım insan geldi ya boy abdestım bozulmuş mudur sizce o en az yarım saatımı alcak ne diyorsunuz

benim ki cati muayenesi degildi.zaten iki tane normal dogum yaptim.sanci cikinca acilma var mi diye bakti herhalde.ama gercek dogum sancisini ben hissederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…