2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende tülbent koyuyorum. Hatta biraz önce bi güzel işedi tülbente :))

cok komik bu ogluslar :)

Kızım bir haftada 10 gram almış Çok üzüldüm sanırım sütüm yaramıyor. Şimdi 3 saatte bir 30 cc anne sütü + 30 cc mamaya başladık inşallah toparlar yavrum..

canim 15 gunlukken dogum kilosuna ulasmasi lazim sonra haftada 150-250 gram almali. Senin doktor biraz aceleci saniri. Nette de 15 gunlukken dogum kilosuna ulasmasi beklenir diyo
Sen canini sikma, sutum yaramiyo diye dusunme. Tomrisin emzirme notlar, tomrisin emzirmw kampi bunlara bak. Mamaya baslamasan keske olmadi baska doktoea git

Allah Analı babalı büyütsün gazsız günleriniz olsun

ne zamana kadar bekliceksiniz dr birşey dedi mi suni sancı mı verecekler

Ay benimde. Makineye yalvarır gözlerle bakıyorum. Açılma yok deyince çok bozuldum. Dr da dedi sancın yok acilma olmaması normal dedi. Yıkıldım.
valla ben 36 haftalıkken kafası daha aşağıdaydı şimdi yok böyle olursa inmezse sezeryan dedi acayip moralim bozuldu kv de gelmişti dr daha beklicez giyince sanki ben ona gelme diyorum surat bir karış elimde olan birşeymiş gibi nisanyagmurumm ev kalabalık diye su sucak suyu yapamıyorum onun dışında elimden ne gelirse senin bebiş inmiş mi kanala

Pazartesiye kadar beklicez pazartesi gelmezse sanciyla deneyecek.olmadi sezeryana aliriz dedi.3628 gr cikti kafa capi daha buyurse kanalada yerlesemez dedi.tam belirsizlik benimkisi

Doğum yapan annelerr gece kaç saatte bir emziriyosunuz.. Bnm tosbağa bazen cok uyuyo kalkmıyo 3saat olunca ben kaldırıyorum artık bazı dr larda 2saatte bir emsin diyo.. Sarılık da var ilerlemesinden korkuyorum
Genelde 3 saatte bir kendi uyanıyor geceleri ama gündüz daha sık emiyor hatta akşam saatleri abartıyor mememden ayrılmıyor.şuan hala uyumadı .uyutuyorum beşiğe koyuyorum arkamı dönmeden uyanıyor.bir dalabilse uykuya ondan sonra çok sık kalkmıyor.bizim sorunumuz 7-12 arası falan.

Yaren007 canım benişini düşün kucağına aldığın anı düşün
Pazartesiye kadar beklicez pazartesi gelmezse sanciyla deneyecek.olmadi sezeryana aliriz dedi.3628 gr cikti kafa capi daha buyurse kanalada yerlesemez dedi.tam belirsizlik benimkisi
Aslında kilosu çok değil ultrasona göre daha düşük çıkıyor doğduğunda biz haftaya cumaya kadar beklicez Bebek hiç inmediği için diren sezeryan olur o zman da değişmezse dedi dr

Aaa heyecan mı yaptın?geçmş olsun.allah analı babalı büyütsün.

Ağlama nöbetleri çok oluyordu sanırım doymadığı içinmiş. Sütüm yeterli gelmiomuş. Mecburen mamayla destekliyoruz napiim aç kalmasın da. Şimdi daha sakin öyle çok ağlamıyor.

Benim oglus da 3 saatte bir ben zorluyordum son 3 4 gundur miziklaniyo bende emziriyorum.sabah 6 dan sonra sık emiyor birde aksam saatlerinde.
Bizim doktorda az buldu kilo artisini bir 10 gun daha bakip olmadi mama takviyesi yapicaz.ama ben cok uyudugundan boyle oldugunu dusunuyorum insallah sutum yarar.
Simdi kizimi uyuttum.icerde oglus ses veriyor gel beni emzir diye :) artık rutin boyle cok sükür rabbime:)

supremee canimcim sarilik varsa 1.5 2 saatte uyandirmaya calis.kac gunluksunuz.bilmiyorum ama eger ilk hafta gectiyse bu sekilde biraz daha devam et.1 haftadan sonra düsmeye basladiysa eger sariligi 3 saatte bir olabilir emizrme.bizimki 11 e dustu en son suan 20 gunluk olduk baya azaldi yuzunden de belli oluyor zaten.

Kizla oğlan farki dedigin gibi filcik i dogru yerkestirmekle alakalymis:) bende 1 haftanin sonunda anladim:) hastanede bide ustume isedi sıcak sıcak.asagi dogru yerlestirmezsen direk cikiyo yandan cisler.bende kizimda hic yasamamistim boyle seyler:)

Hiç uykum yok... var mi benim gibileri? zaman gecmiyor sanki.. heyecan tavan yapmiş bende.. daha doguma yaklasik 10 günüm var... sizde durum nasıl benim gibi geri sayım yapan var mi?

canim baş aşağıda deyip duruyor rahim kanalına indi demiyor . ben de agri oluyor vajinada dedim kanala iniyor artık normal dedi iki hafta önce .
dün yine sadece baş aşağıda dedi

Hiç uykum yok... var mi benim gibileri? zaman gecmiyor sanki.. heyecan tavan yapmiş bende.. daha doguma yaklasik 10 günüm var... sizde durum nasıl benim gibi geri sayım yapan var mi?
doğumum cuma günü Allah izin verirse canım . dün öğrendim öyle bir uyudum ki dün mışıl mışıl . zaten bebek doğduğunda uyuyamicaz bence uyumaya çalış tatlım son iki gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…