2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Doğum yapacak olanlar hayırlı haberlerinizi eksik etmeyin inşallah. Ben bu annelik işinin tadını çıkaramıyorum kızlar..
haberler can sıkıcı
KuZumun sarılığı Yen'i Yen'i toparlanıyor. Dün doktora götürdük muayene için bir sürü şey söyledi canım sıkıldı döndüm.
Dil bağı, su fıtığı, bir de poposunun devamında bir çöküklük delik gibi bir şey. Dil bağı kesin operasyon.
Su fıtığı kendiliğinden geçebilirmiş ya da kasık fıtığına dönebilirmiş. O zaman yine operasyon. Delik için de randevu alacakmışız. Bakacaklarımış bir ay sonra nedir ne değildir diye (

Allahım mucizen sana emanet cümle bebekleri sen koru içinde de benimkini inşallah.
Bütün kuzuları gıdıklarından kokluyorum. Güzel anneler hepinizi bolca öpüyorum.

Allah şifa versin korktuğun yere uğratmasın inşallah sende moral bozma herşey daha iyi olacaktır zamanla

Bugündeee sancimiz hicc çıkmadı doktorumuz artık doğuma görüşeceğiz dedi bakalım ne zaman gelmek isteyecek nazlı kız normal doğum yolunda ilerliyoruz çatı muayenesi yapılmadı beklemek zor 9ay gecerde o son haftalar gecmez derlerdi geçmiyor gercekten biran önce öpüp koklamak istiyorum kizimi

Canım son vakitler çok zor haklısın ama içerde kaldığı her an bebeğine binbir fayda.

Geçmiş olsun canim insallah birsey yoktur sende üzülme dicem ama insanin elinde olmuyor. Hakkimizda hayirlisi olsun her zaman Allaha emanet olsunlar yavrularimiz

Her geçen gün doktor başka bir şey diyor her gün kimse görmeden ağlıyorum.
sıkma canını gülüm inşallah bu günler de geçecek her zorluğun arkasından güzellik gelir. sen bakma doktorun söylediklerine her sey düzelecek diye düşün.

Merhaba kızlar. Bu gün doktor alttan muayene etti. 2-3 cm acıklık var biraz da uyaralım çünkü kafası büyüyor (96 cm) zor olacak yoksa dedi. Normal doğum istiyoruz. ağrım var şu an biraz sizce bu uyarılma açılmayı hızlandırıp doğumu tetikler mi? Haftaya tekrar gel muayeneye dedi ama doğumum öncesinde olursa diye tedirgin oldum. Annemler de şehir dışındakar haber bekliyorlar ona göre gelecekler

Kilim ve tohum bende seni ve miniğini merak ediyodum. Geçmiş olsun canım hiç canını sıkma allah çaresiz dert vermesin yeterki. Bak hepsinin çaresi var operasyon olması can sıkıyor üzüyor elbet ama sonucu iyi olacak inşallah öyle düşün.

Kilim ve tohum canım Rabbim şifa versin meleğine. Güçlü ol. Hepsi geçecek şeyler çok şükür. Rabbim dağlık sıhhat versin inşallah tez vakitte duzelecektir. Çok gecmis olsun.

Kilim ve tohum Rabbim dermansiz dert vermesin.dualarim bebisinle.burdan bize cok güzel haberler vereceksin Allah'in izniyle inaniyorum canim.

U utopya30 sancın acilma yapmamış mi ya bu acilma olayı da başa bela inşallah bir an önce açılman olur da çektiğin ve çekeceğin sancılar boşa gitmez canım. Allah yardımcın olsun. Ayetel kursi okuyorum sana.

Canım suni sancı normal sancıya göre daha zorlayıcıymış, ben normal sancıyı bilmediğim için kıyaslayamıyorum maalesef. Farklılık kısmı suni sancı sürekli , normal sancı dinlenmeye fırsat verecek şekilde aralıklı oluyormuş. Ben ikisini de yaşayıp kıyaslayanların yalancısıyım.
Ben hastaneye gittiğimde ilk Doğumda oğlum ne aşağı inmişti, ne bir gram sancım vardı ne de açılmam, hatta ebe beni gördü şöyle bir süzüp doğurmaya geldiğine emin misin demişti.
Sonra sancıyı bağladılar ilk 6 saat açılma sadece 3 cm oldu, epidural istedim yapıldı ve sonra 6 saat daha sancı 8,5 cm açılma oldu, sonra çatal ve Doğum. İçim geçiyordu bazen ebe gelip sen uyuklamaya başlamışsın deyip sancıyı yükseltiyordu. vs Hayırlısı olsun hepiniz için inşaallah, şimdilik çok birşey söylemeyeyim ama Doğum olayı başlı başına zor bir iş ister normal ister sezeryan, Rabbim en güzel şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin kuzularınızı.

Canım senin kanama çok mu? Benim dünden beri sanki pıhtılı gibi kanamam var korktum açıkçası dikişlerde filan bir sorun mu oldu diye. Seninle aynı gibi ya sezeryan zamanı ondan sorayım dedim.

Acil şifa versin Rabbim. Dil bağı benim kızımda da varmış, yarın kesecekler, dr un söylediğine göre hiç acı olmuyormuş şu anda yapılırsa, aksi takdirde anestezi ile yapılıyor ondan dolayı şimdiden keselim dedi, içini ferahlatsın bu noktada diye yazdım. İnşaallah herşey güzel olur.

Canım senin meleğine de büyük geçmiş olsun, bana da doktor emme sorunu yok 9 aylık olunca keseriz Dedi. Ben de ne doğru ne yanlış şaşkınım. Kuzucuklarımızın hep sağlık haberleri gelsin canım. Sağol arkadaşım içim ferahlamıyor aslında bir kuzucuk daha hasta haberi gelince üzülüyorum. Eskiden de çocuklara kıyamazdım ama şimdi hangi çocuk ağlasa içim sızlıyor. Yarın başka bir doktora gidip yeniden danışacağım.

Cok saol canım benim yatıyorum hastanede sancilarda azaldı sanki bebek tepeye çıktı. Böyle giderse sabah sezeryan. Valla hep hayırlısını diledim. Doktor akşam alacaktı sezeryana ama sabaha kadarda bekleyelim dedi. Hayırlısı artık

Kizlar ben hastane cantasina mama koymadim ben..hangi mamadan veriyorsunuz olurda sütüm gelmezse bulundurmak lazim

Evolvia aldırdılar bize hastaneden. Çocuk doktoru da onu önerdi. Gönlüm vermemekten yana ama kızım sütümle doymuyor ve kilo almadı şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…