2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gününüz aydın ve güzel olsun kızlar.öğleden sonra hastaneye yatis yapılacak suni sanci ne zaman verilir ne kadar sürer bilmiyorum . sizden samimi dualar bekliyorum . Size güzel haberler vermek istiyorum . sizinle 9 ay çok güzel geçti. birbirimize sorular sorduk içimizi rahatlattik.aynı şeyleri yaşadık. inşallah bundan sonra burda bebisimizin muzipliklerinden de anlatmak nasip olur. Ben hepinizden razıyım Allah da sizden razı olsun.

Allah a emanet olun duayla kalın...

"""hayırlı CUMALAR"""

Hersey rast gitsin.saglikla kolaylikla gelsin bebisin.iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Güzel haberlerini bekliyorum canım hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini inşallah doğumun kolay olsun inşallah bu mübarek cuma günü hürmetine doğum yapmamişlara kolay doğumlar nasip etsin bebeği olanlarada sağlıklı bir şekilde bol sütlü büyütmeyi nasıl etsin Rabbim.Allah senden de razı olsun canım benim

Dualarımız seninle cnm dakikalar kalmış artık hayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Günaydın tatlı anneler ve bebişleri inşallah canım senden ve bebeğinden güzel haberler bekliyoruz. Sağlıkla kucağına al sıra vizede gelsin bak biz hala bekliyoruz

Günaydın kızlar, çarşamba sabahtan hastaneye yatisim yapildi nisan geldigi için. Akşama kadar sancı çektim ama açıklık 2 cm i geçmedi ve akşam sezeryana alındim. Çok şükür kızıma kavuştum. Agrim var çok ama geçer inşallah o da. Sezeryan annelerine sorularım var
Sutum gelmiyor ne zaman gelir?
Mama olarak ne kullandiniz,kaç saatte bir mama verdiniz ve ne.kadar verdiniz? Yardımcı olacak birileri var mı

Canım senin kanama çok mu? Benim dünden beri sanki pıhtılı gibi kanamam var korktum açıkçası dikişlerde filan bir sorun mu oldu diye. Seninle aynı gibi ya sezeryan zamanı ondan sorayım dedim.
Canim kanamam yok denecek kadar az.ama bence korkulacak bisey yoktur icindeki birikenler atılıyor iste.

Bugun dogum yapacak arkadaslara hayırlı dogumlar bir avazda kurtulurlar insallah.

Bizde kontrole gidiyoruz bakalim. Ne diyecek doktorumuz

Canim benim 3. Gun geldi.ama sagdim surekli cok yok yine sagarak cogaltmaya calisiyorum.ama sen yinede memeyi tutmayi ogrenmesi acisindan emzir.mama hastanede aptamil verdiler ben sma veriyorum arada artik.ac birakma gic sutun yoksa 3 saatte bir 30 cc dediler hastanede.ama bize fazla geldi kucuk oldugumuz icin.sizin kilo icin normaldir belkide

Rabbim yardımcın olsun sağlıcakla al kucağına inşallah canım

Gözün aydın canım :)) benim sütüm 3. gün geldi. Sabah bi kalktım göğüslerim taş gibiydi ama çok gelmedi. 15 gün içinde artıyo süt. Hastaneden aptamil önerdiler ama ben hipp combiotic almıştım onu veriyorum. Hastanede saat başı emzir emmeye alışsın. Sarı ağız sütün gelir zaten onu azar azar emsin. 2. Saat önce emzirip sonra 30 cc mama verdirttiler bana. Hastanede söylerler sana zaten. Her saat emzirdim yani ben.

Günaydın kızlar uzun hemde upuzun zamandır yazamıyorum yorgunum uykusuzum saçım başım dağılmış haldeyim ama bir o kadarda mutlu huzurlu heyecanlı günler yaşıyorum uykusuzluğa dayanamam derken gece iki saate bir kalkıp kızımı emziriyorum ama hiç şikayetçi değilim halimden o kadar küçük o kadar masum kıi kıyamıyorum annelik ne garipmiş ne kadar değişik duygular bir aradaymış büyüdükçe daha neler hissedecez neler yaşayacaz kestirmek zor

Ağrılar günden güne azalacaktır cnm. Ben ilk 2 gün hiç yürüyemedim bile. 1 haftaya bir şeyin kalmaz. Parol iyi geliyor ağrılara.

Herkese merhaba,

Ben de doktor kontrolüne gittim. Bebek için beklemedeyiz. Kanala girmemiş ama aşağı pozisyondatmış. 3500gr olmuş. 37+2 haftadayız. Cok hareket verdi . Haftaya nstye girmeye başlayacakmışım

12 si en son gösteriyor takvimin.. nasıl 18 ine kadar bekleyecek doktor :s

Burda da aptamil veriyorlar. Sutum hiç gelmedi.insalah en kısa zamanda gelir. Üzülüyorum kızımı doyuramiyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…