- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.261
bilerek yoruyirum canim sancim gelsin nisanm gelsin suyum gelsin acilmam olsun suni sanciya gerek kalmasın diye son ana kadar mücadeleye devam Allah dan ümit kesilmez canimValla hergece diyorum bugün doğsun kendi gelsin kızım hiç sezeryan felan olmak istemiyorum birde artık sürekli kontroldeyim hareketlerini felan bende haftaya kadar bekleyeceğim
canım yorma kendini enerjini prense şakla yorulacaksın sonrasında
Sancısız açılmasız nasıl yaptın . Gözün aydın hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlık versinKızlar şükür oğlumu bugün aldım kucağıma normal doğum yaptım ama gelinde bana sorun Nasıl yaptım ama doğum yapacak arkadaşlar Sakın korkmayın ben hastaneye gittiğimde ne sancı ne açılma hiç biri yoktu o yüzden böyle zor oldu sanırım neyse fazla uzatmadan bebişim3250 gr doğdu sol kolumuz birazcık incinmiş o da iyi olacak inş şükür biz iyiyiz darısı bekleyenlere olsun kolaylıkla inş
Hem heyecanlıyım hem moralim bozuk spinal istemiştim sezaryen şeklini ama aptt değerim yüksek anestezi doktoru genel olacaksın dedi bugün gidip tekrar görüştüm tekrar tahlil yaptılar
inşallah olur canım herşeyin doğalı en güzeli hiç birşeye gerek kalmadan hepimiz kucağımıza alırız inşallahBu cumartesı sabahtan kontrolüm var ne dıcek bilmiyorum .. sancım açılmam olmazsa suni sancı ıle başlarlar herhalde .. en çok korktuğumda o.. en azından biraz açılmam olsa iyi olacak
ben bugün itibariyle bittim sabahtan kalktım hiç keyfim yoktu yürüyüşe bile çıkmak istemiyorum. Artık ruhum bir mutsuz anlamadım gittibilerek yoruyirum canim sancim gelsin nisanm gelsin suyum gelsin acilmam olsun suni sanciya gerek kalmasın diye son ana kadar mücadeleye devam Allah dan ümit kesilmez canim
Herkese iyi günler diliyorum. Sürekli takip ediyordum burayı. Arada yazdimda. Şimdi bir kere daha birşey paylaşmak istedim. Sabah nisanın geldi sancım geldi ama çok değil ara ara yokluyo. Ama açılma yok daha. doktorum akşam üstü tekrar çağırdı kontrol edecek. Ama sanciya rağmen açılma olmazsa yarına kadar bekleyip sezaryena alacak. Kısmet işi tabiki ama ne bileyim ikiside urkuttu bir anda beni. Bebeğim sağlıklı olsun baska bişey istemiyorum ama ister istemez heycan oluyo. Bu arada doğum yapicagim hastanede çalışıyorum o yüzden oradaki herkes telaşlı ve ilgili o yüzdende biraz fazla heycan Hangisi hayırlı ise o olsun artik. Doğum yapanlara hayırlı olsun. Yapacak olan bizlerde Allah yardım etsin.
Bende de isteksizlik var. Umutsuzluk var. Her gün bir umutla uyamak ve uyanmak ve hala yok bebisiminşallah olur canım herşeyin doğalı en güzeli hiç birşeye gerek kalmadan hepimiz kucağımıza alırız inşallah
ben bugün itibariyle bittim sabahtan kalktım hiç keyfim yoktu yürüyüşe bile çıkmak istemiyorum. Artık ruhum bir mutsuz anlamadım gitti
Hastaneye yattıktan sonra yavaş yavaş açılmam olmaya başladı sonrasına ağrı sunni sancı şükür sonunda da doğumSancısız açılmasız nasıl yaptın . Gözün aydın hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlık versin
Hastaneye yattıktan sonra yavaş yavaş açılmam olmaya başladı sonrasına ağrı sunni sancı şükür sonunda da doğum
Hastaneye yattıktan sonra yavaş yavaş açılmam olmaya başladı sonrasına ağrı sunni sancı şükür sonunda da doğum
Saol cnm darısı bekleyen anne adaylarına inşBende canım her gün doğum olur umuduyla uyaniyorum hayırlısı artık.
nisanyagmurumm nasılsın canım heyecanlı misin yarın için
Şöyle ki cnmCanım ben merak ettim nasıl yani. Sen hastaneye yattın. Sancı acilma yoktu. Suyun da gelmedi. Sana direk suni sancı verdiler. Ve sende suni sancı ile normal doğum mi yaptın. Çok dikkatimi çekti. Çünkü haftaya perşembeye kadar benim de sancı acilma olmazsa bana sa suni sancı verecekler. Merak ettiğim hiç acilma yok iken suni sancı ile Doğum nasıl ?
Hem heyecanlıyım hem moralim bozuk spinal istemiştim sezaryen şeklini ama aptt değerim yüksek anestezi doktoru genel olacaksın dedi bugün gidip tekrar görüştüm tekrar tahlil yaptılarbana gece 12den sonra birşey yeme, 3e kadar su içebilirsin demişti. 9-9.30 alırız demişti
Şöyle ki cnmkontrole gittiğimizde bir santim kadardı suyum az bebeğin gelişimi geri diye kontrol altında tutalım diyerek yatırdı ilk gün yalnızca alttan muayene yapıldı çok kez muyenenin açılmaya çok katkısı oluyor ertesi gün sabahın ilk saatlerine doğru hafif sancılarım gelmeye başladı bi kaç saat sonra da suyum geldi açıklığım da 5 cm olmuş sonrada doğumhaneye alındım ağrı çekmeye başladım bu saatten sonra sunni sancı verildi sonrası da tam bi işkence toplamda 5 saat ağrı çektim şükür ki sonu güzeldi
Evet canim bugun 4 gunluk olduk ama hala memeyi zor tutuyoruz.bende sutumu sagip veriyorum arafa emzikte verdik. Emme refleksi gelişsin diye.ilk gunlere göre da ha iyiyiz bakalim ugrasmak gerekiyor aglasada.yarin kontrolumuz var bakalim kac olduk.siz ne kadar kilo aldiniz pekiBenim bebeğimde 2700 doğdu emmek onlar için biraz zor ben ilk sütünü hastanede ki sağma makinesi ile sağıp verdim sezeryan oldum ama sağınca hemen geliyor 15 günlük olduğu sıralar daha güçlü oluyor ve emebiliyorlar sarılık olmaması için iyi beslemeye çalış rabbim hayırlı evlat etsin inşallah
Günaydın kızlar hastanedeyim şimdi sezeryana alınmak için bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlısıyla en yakın zamanda yazarım inşallah.
Aynen öyle canım hayırlısı neyse o olsun. Faktör 13 eksikliği var bende o yüzden aptt değerim yüksek genetik olarak kanım sulu.. Senin nezamandı doğum?Bende kan tahlili yaptırdım ama sonuçları ben takip edicem demişti böyle önemli olduğunu bilmiyordum bu kanın. Umarım son yaptırdığın tahlilde normal seviyesinde çıkar yinede çok moralini bozma seni çok iyi anlıyorum ama bunda da vardır bir hayır. Yinede gönlüne göre olur inşallah..
Sancıları var ama açılma sabahtan beri hala yok malesef yatisim yapıldı simdi bebeği ve beni takip ediyorlar sabaha kadarda açılma olmazsa sezeryana alacak hangisi hayırlı ise artık o olsun işallahAllah yardımcin olsun canım. Hangisi hayırlı ise hakkında o olsun. Ama ne güzel nisanın gelmiş. Bence sancın da başlar yakın zamanda. Ay keşke benim de nisan şu birşey gelse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?