2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
B
Ben yapıyorum da birşey olduğu yok canım. Benim Dr da gereksiz buluyor böyle şeyleri. Milli voleybolcunun normal dogursmadiginı söyledi. Biri de normal doğurmak için pilates topunun üstünde günlerce zıplamis olmamış, sezeryan olmuş :) belki de haklı. Yazılmış saati vakti ne yapsak bos.

Evet haklisin canım benim ablam 9 ay masa başında oturdu calisti normal doğum yaptı.benim doktor ilişki önerdi.ama biz ne yaparsak yapalım Rabbim saatini yazmış .

Benim de sancim çıkmadi. Pazartesiye çağırdı. Açilmayi kontrol edecek. En geç perşembe yada cuma suni sancı verecek. Aynı gün içinde doğar dedi. O da yolunda gitmezse sezeryan dedi. Artik beklemek kalmadı öyle. Bebeği riske atamayız dedi. Ben de heyecan tavan. Bir hafta dediğin nedir ki. Bir hafta nasıl geçecek. Belki bir haftadan önce gelir. Ay çok heyecanlı :))(

amin canim. dun bugun icin dogum olur diye dusunuyodum uyuyup dinlenince gecti oysaki hazirlamistim kendimi :/

Bende canım her gün doğum olur umuduyla uyaniyorum hayırlısı artık.
nisanyagmurumm nasılsın canım heyecanlı misin yarın için
kendi sancim gelmesini ve suyumun gelmesini istiyorum canım pek heyecan yok o yuzden bugün ev işi yapıyoruz esimle camları siliyorum yoruldum uzandim her taraf pırıl piril olsun ağır misafir evin küçük prensi gelecek ne de olsa canım

Benim bebeğimde 2700 doğdu emmek onlar için biraz zor ben ilk sütünü hastanede ki sağma makinesi ile sağıp verdim sezeryan oldum ama sağınca hemen geliyor 15 günlük olduğu sıralar daha güçlü oluyor ve emebiliyorlar sarılık olmaması için iyi beslemeye çalış rabbim hayırlı evlat etsin inşallah

Valla hergece diyorum bugün doğsun kendi gelsin kızım hiç sezeryan felan olmak istemiyorum birde artık sürekli kontroldeyim hareketlerini felan bende haftaya kadar bekleyeceğim
canım yorma kendini enerjini prense şakla yorulacaksın sonrasında

Günaydın kızlar hastanedeyim şimdi sezeryana alınmak için bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlısıyla en yakın zamanda yazarım inşallah.
rabbim sorunsuz kucaginiza almayi nasip etsin ins...allah yardimciniz olsun

Günaydın kızlar hastanedeyim şimdi sezeryana alınmak için bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlısıyla en yakın zamanda yazarım inşallah.

Hayırlı sağlıklı bir doğum diliyorum sana canım, ve burada bebişlerini bekleyen tüm annelere. Allah yardımcınız olsun..

mozak Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah canım.

Alfid canım yarın için heyecanlımısın yarın 11 de benim sezeryan doktor saat 4 te kahvaltı yapmanı istiyorum bebeğin aç kalmasını istemiyorum dedi kahvaltıdan sonra su bile içme dedi sanada söyledimi böyle bişey

Dr birşey dedi mi benim haftaya kadar beklicez bende tık yok ama
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Bu cumartesı sabahtan kontrolüm var ne dıcek bilmiyorum .. sancım açılmam olmazsa suni sancı ıle başlarlar herhalde .. en çok korktuğumda o.. en azından biraz açılmam olsa iyi olacak

Herkese iyi günler diliyorum. Sürekli takip ediyordum burayı. Arada yazdimda. Şimdi bir kere daha birşey paylaşmak istedim. Sabah nisanın geldi sancım geldi ama çok değil ara ara yokluyo. Ama açılma yok daha. doktorum akşam üstü tekrar çağırdı kontrol edecek. Ama sanciya rağmen açılma olmazsa yarına kadar bekleyip sezaryena alacak. Kısmet işi tabiki ama ne bileyim ikiside urkuttu bir anda beni. Bebeğim sağlıklı olsun baska bişey istemiyorum ama ister istemez heycan oluyo. Bu arada doğum yapicagim hastanede çalışıyorum o yüzden oradaki herkes telaşlı ve ilgili o yüzdende biraz fazla heycan Hangisi hayırlı ise o olsun artik. Doğum yapanlara hayırlı olsun. Yapacak olan bizlerde Allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…