2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İyi akşamlar kızlar
@Kilim ve tohum çok geçmiş olsun sen artık güçlü bir annesin bebeğin için rabbim ikinizede güç versin
Biz b ekleyenler beklemeye devam galiba ben çok nadir belim ağriyor oda bebeğin ağırlığından diyorum galiba bizde sezeryanı beklicez
nisanyagmurumm bitti mi işin şimdi nasılsın

Cnm Allah dermansz dert vermesn bunlar gecicek,tabi senı cok ıı anlıorm bnde erken doğmdan dolayı cok kaygılı gecrdm sen opmeye kıyamıokn operasyn gecirmesi ınsanın içi acıo.mart annelernden fıtık operasynu geçiren var ve şuan cok ııler.herse gecicek guzel gunler gelıck dıe dusun annesının gözünün içinde kaygı gormesn

iyiyim canım yarına az kaldi dualarinizi esirgemeyin kızlar

Bebeklerin hafızaları güçlü değilmiş alışırsa diye korkmaya gerek yok aslında 4 aydan sonra alışmaya başlıyorlar o nedenle biberon meme hepsi ile beslemeye çalış 15 güne yakın memeyi tamamen alacak kadar gelişir.benim kızım ne yazık ki iki gün aç kaldı 2700 den 2500 e indi şimdi 3100 civarı 18 günlük fazla yemiyor ne yazık ki

Canım çok geçmiş olsun.başka bir doktora daha mı gitseniz acaba?benim ilk kızımın göbeği düşmemişti genel cerraha yönlendirdi çocuk doktorumuz.bunun altında önemli bir şey yatıyor dediler.aylarca çapada yapmadıkları test kalmadı.lösemi bağışıklık sistemi rahatsızlıkları araştırıldı.çok şükür bişey çıkmadı.inşallah yanılmışlardır.doğru teşhissede allah biran önce şifa verir inşallah yavruna.dua edelim canım.

Kızlar bizde yarın sezaryen olacağız sabah 8 de hastanede olacağız dualarınızı bekliyorum. Doğum bekleyen arkadaşlara sağ salim kavuşmaları için, bebeklerine kavuşan güzel annelerede bol bol süt, uyku ve sağlıklı bir ömür için dua edeceğim..

yarın iki belli ili bebişimizvar yani hadi bakalım sağsalim kucağına alırsın inşallah

Alfid canım allah yardımcın olsun. Sağlıkla sıhhatle al kucağına. Bol sütün olsun. Dua et bize de :)

U utopya30 canım suni sancı vermediler mi sana. Kendi sancı ve açılmanı mi bekliyorsun?

Allah yardımcınız olsun sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah. İlk 5 dk içinde kucağında olcak miniğin :))

İnşaallah dediğin gibi hepsinden sağlık haberleri gelsin. İnsan anne olunca ayrı bir hassas oluyor, Allah herkesin evladına sağlıklı güzel uzun bir ömür nasip etsin inşaallah

Allah yardımcın olsun, inşaallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Evolvia aldırdılar bize hastaneden. Çocuk doktoru da onu önerdi. Gönlüm vermemekten yana ama kızım sütümle doymuyor ve kilo almadı şimdiye kadar
Mecbur kalinca bende vericem canim napalim yeterki doysun yavrular..bazilarinin sütü olur bebek almaz bazisininda sütü olmaz ama sen bozma moralini verebildigin kadar veriyorsun zaten zamanla artar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…