2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
12 si en son gösteriyor takvimin.. nasıl 18 ine kadar bekleyecek doktor :s
Ben bu işten hiiiiiç birşey anlamadım son adet tarihi 1 temmuz benim ama geç döllenme olmuş o yüzden 12 si görünüyor .normalde 8/nisan doğum tarihi 10 günde doktor koydu üstüne oldu ayın 18 i cnm herkese nisanin başı gibi dedik bende kendimi öyle hazirlamistim her gün doğum sancısı bekliyorum .

Burda da aptamil veriyorlar. Sutum hiç gelmedi.insalah en kısa zamanda gelir. Üzülüyorum kızımı doyuramiyorum :-(
Her hastane aptamil veriyo nedense ama çok gaz yaptığını duydum. Ben aventin anne memesi gibi olanından almıştım onu kullanıyorum. Kaşık veya enjektörle verende var ama biz uğraşamadık onlarla. Şimdilik bir sıkıntımızda yok biberon kullanıyoruz diye memeyi istememezlik yapmıyor. Üzülme illaki o süt gelecek sadece bekle ve beslenmene dikkat et. Bol sıvı tüket. Çorba komposto bol su. Ben bi de milkplus diye bir içecek içtim ebebekten almıştım onunda faydasını gördüm. Biz de nerdeyse ilk 1 hafta çoğunlukla mamayla besledik şimdi mamayı azalttım sadece geceleri 1 ya da 2 kere veriyorum gündüzleri meme veriyorum

Benimde 5 temmuz 11 nisan dedi.gec döllenme de olsa o tarihi almiyor mu doktorlar sasirdim kaldim simdi

Allah analı babalı büyütsün canım
bir ben daha geldi bizde aynı durumdayız bekliyoruz kafası aşağı inmişti. 36 haftada sonra yukarı çıkmış hala bekliyoruz şimdi haftaya kadar. Sağlıklı olsunlarda

Kızlar sezeryan olup sütü gelmeyen arkadaşlar varsa hastanede sağmayı denesinler sağma makinesi baya güçlü ben odaya çıktım ucu yok diye ememedi hemen sağdık geldi Biberonla yedi ama korkmayın alışmıyor şimdi sadece meme veriyorum.ayrıca bilgi amaçlı söylemek istiyorum benim kızım sütümü tam bitiremediği için bir gögsüm düğümlendi şişti taş gibi oldu kızardı herkes sıcak bez koy masaj yap sağ açılır dediler evdeki makine ne yazık ki açmadı bunla çok uğraşanlar varmış sonra hastaneye gittim doğum yaptığım yerde gögsümü aynı makine ile sağdım ve oh be günlerdir acı çeken ben mutluluktan uçuyordum belki lazım olur :)

Normal doğum yapanlara bir sorum olacak. Cati kemiğinin agrisindan Ne kadar sonra doğum oldu? Benim iki gündür agriyor da

Kizlar bnde Alicemde iyiyiz cok sukur biz kavustuk darisi bekleyen annelere
Gözünüz aydın arkadaşlar.sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah.

Benimde 5 temmuz 11 nisan dedi.gec döllenme de olsa o tarihi almiyor mu doktorlar sasirdim kaldim simdi
Normalde 8 nisan canım ama ultrasonda beklenen doğum tarihi 12 nisan yazıyor hep .ama 18 nisanina kadar yolu var deyince şok oldum gerçi kendi doktorum yoktu başka doktora gittim haftaya da olmazsa suni sancı verin diyeceğim atık

Normal doğum yapanlara bir sorum olacak. Cati kemiğinin agrisindan Ne kadar sonra doğum oldu? Benim iki gündür agriyor da
Benim haftalardır ağrıyor, artı 2cm açıklığım var, artı doktorum vajinal muayenede rahmi uyardı doğumu tetiklesin diye nişan da geldi ama hala turp gibi oturuyorum evde. Gelen giden yok

Bir sorum olucak arkadaş lar dünden beri ara ara bel agrım oluyo yanma gibi ama sık sık degil bide bebek bugun çok topluyo kendini karnım semsert oluyo Canım acıyo hiç böyle olmazdı bugün daha fazlalaştı ne yapayım kızlar belimdede agrı oluyo bazen karnıma da arada bi sızı vuruyo ama su falan gelmedi bu sertleşme hiç geçmiyo bebegim iyimi diye korkmaya başladım

nisanyagmurumm canım ne yaptın merak ettim seni
ailemi beklediğim için bu saate kaldık daha geleceklerde hastaneye gideceğiz akşamı bulur hastaneye gitmemiz doktor da yarın ya da pazartesi gelin demezse iyi neyse sinirlenmicem bunda da vardır bir hayır iyi şeyler düşünmek istiyorum her sey güzel olacak inşallah . sen ne yaptın canım

hangi doktora gittin canım ?

etrafımdaki herkes bir laf veriyor ben de isterim kendi sancimla doğurmayı ama ne yapabilirim .

dur bakalım doktorlar ben gidince ne yapacaklar çok merak ediyorum . aklımda deli sorular ...

Canım hayırlı doğumlar olsun inşallah sağlıklı sıhhatli. Ayetel kursi okudum gönderdim. Sifa olsun. Çektiğin sancıların karşılığını alırsın inşallah da normal doğum yaparsın. Sağlıkla gelsin bebisin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…