2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
@Humanist01 aaa gitmemişsin doğuma. Kısmet artık. zamanı varmış ki birşeyler engel oluyor. Stres yapma canım .

Anladım canım hayırlı zamanda inşallah

gecen aynisi bende de oldu dr sordum 5 dk da bire dusunce hastaneye gel dedi aksam uyuyup uyaninca gectii :)

Biri cevap verebilirmi lütfen

Canım benim ki 5 dkka dan daha az bi süreyle sertlesiyo Canım acıyo niye böyle oluyo peki sordunmu doktoruna bugun hiç durmadan sertleşiyo
Canım bende başladı zaman 2 saat geçmez kendimi yorduğum zamanlar olur genellikle kasılma olduğu zaman bebeğin hareketlerini hissetmiyorum bende eskiden endişeleniyordum acile gittiğim bile oldu ama şimdi aliştim doktor bunlar normal dedi ama sen yinede doktoruna görün için rahat etsin bence canim

Canım benim ki 5 dkka dan daha az bi süreyle sertlesiyo Canım acıyo niye böyle oluyo peki sordunmu doktoruna bugun hiç durmadan sertleşiyo

bana oyle oldugun da sabaha doguma giderim diye dusunmustum o kadar canim yanmisti kaburgalarim kirilacak vajinamdada bicak kesici gibi oluyodu

hangi doktora gittin canım ?

etrafımdaki herkes bir laf veriyor ben de isterim kendi sancimla doğurmayı ama ne yapabilirim .

dur bakalım doktorlar ben gidince ne yapacaklar çok merak ediyorum . aklımda deli sorular ...
Herşeyde bir hayır vardır canım sakın sıkma canını .bende merak ediyorum sana ne diyecekler net birşeyler söyleseler bizde rahat etsek yakında telefonu alo yerine daha doğurmadim diye açicam galiba .ben Ertuğrul beye gittim bu sefer ayın 18 ine kadar yolu var dedi .cnm şok oldum her gün bir umut bekliyoruz inşallah sancimiz gelir öyle gideriz canım.

Teşekkür ederim cevabin için ama benim bugun sürekli oluyo insallah dedigin gibi dir ya belimde arada sızlama oluyo ondan korktum biraz

artık boyle olabilir dedi. sancin varmi peki
İlk gebelik oldugu için dogum sancısı nasıl olur bilmiyorum ama 1 saate bi oluyo en cok belimde oluyo bu sertleşmede bu gün hiç geçmeyince acaba kasılmamı oluyo diye düşündüm bebekte hareket edince canım acıyo 37+5 günlük bebegim

benimde ilk gebelik ve sanci nasil olur bilmem :) dr bile dedim sancim varsa bile anlamam diye merak etme hastaneye getirtir o agri dedi. bende 37+6 yim canim bekliyoruz bakalim ama artik gelsede kucagimiza alsak

benimde ilk gebelik ve sanci nasil olur bilmem :) dr bile dedim sancim varsa bile anlamam diye merak etme hastaneye getirtir o agri dedi. bende 37+6 yim canim bekliyoruz bakalim ama artik gelsede kucagimiza alsak
Aynen çevremdekiler de öyle diyo sancı öyle hisedilmiyecek gibi degil ama benim bu sertleşme hic normal degil çünki dünden beri hiç bi dakka bile durmadan sertleşiyo bazen sızlama oluyo

sezeryan oldum 5 nisanda sütüm daha gelmedi kızım memeyi de tutmuyor kızımı mamayla besliyorum ne yapmam gerekiyor sütün gelmesi için

Kasıklarınıda adet sancısı gibi yoğun ağrı hisetmen gerek eğer kendini yorduysan oda etkilemiş olabilir dr görüş için rahat etsin bence
Merhaba hanımlar bugün 10.50de oğlumu sezeryan doğumla kucağıma aldım. Doğum bekleyen hamilelerde tez vakitte kavuşur umarım
maşallah bir nisan annesi da sağlıkla büyüsün prensimiz
@Humanist01 herşeyde bir hayır vardır belki normal olur o zamana kadar sen kendini strese sokma yeter ki

uzan bi dinlen ilik dus alip
Tamam Canım dedigin gibi yapiyim bu duş aliyim ama bebiş gelirse de gelsin doktor dedi 37 den sonra dogabilir erken dogum olmaz. İnsallah başka birsey olmazda sende hayırlısıyla dogurursun insallah nerdeyse aynıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…