2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba kızlar dün kızıma kavuştum 2.700 gram 50cm doğdu çok minnak :)
Epedural sezeryan oldum gayet iyi geçti tabii sonra sancı oluyor ama herşeylere değer :) bebeğim pek ememiyor ama sürekli emzirmeye çalışıyorum henüz mama vermedik hastanede ki çocuk doktoru aç olsa ağlar dedi. Bizden haberler bukadar.

Doğum yapmış annelere şunu sormak istiyorum bebeğim ilk gün bi kez kaka 3 kez çiş yaptı bugün sadece bir kez çiş yaptı ebeye sordum olsun daha yapar dediler ama nebileyim sabahtan beri 1 az gibi geldş bana

En sonunda şu dansı yapacagim artik araştirken bu dansı buldum gülmekten oynayamam artık

ayy bugün bende araştırırken gördüm bunu gördükten sonra taktım kulaklıgımı kulagıma actım hareketli müzik oynamaya başladım valla. bende artık gelsin istiyorum iki gündürde adacayına başladım bakalım hayırlısıyla gelir inşallah

sezeryan oldum 5 nisanda sütüm daha gelmedi kızım memeyi de tutmuyor kızımı mamayla besliyorum ne yapmam gerekiyor sütün gelmesi için
Bende ayni seyleri yasadim.3 nisan benim dogumum.3. Gunu geldi.ilk 2 gun hastanede sagdim.sonra evde devam ettim.simdi geliyor cok olmasada.bebimkude memeyi tutamadi kucuk oldugu icin.aimdi tutuyoruz.emzik ver emmesi gelissin diye.silikon uc ta kullanabilirsin.

Canim biz ilk gun 6 kez kaka yaptik.sonraki 2 gun hic yapmadik cis yaptik sadece.4. Gun yapti evde ilk kakasini.sutun yetmiyorsa yapmamasi normal.senin bebeginde küçük.ac birakma sutun yetmiyorsa mama ver.sarilik olmasin

Bugun hiç yormadım kendimi ama duş aldım insallah gecer. Zaten hic bi iş yapacak halim yok Canım

Ben bu hareketleri yaparsam hastanelik olurum herhalde karnım zaten ağrıyor artık son zamanlar yerçekimine yenik düşüyoruz adaçayını normalde de sevmezdim şimdi bile yarım kupa zor içtim bugün

Doğumdan sonra okdr yoğun oldumki sayfaya girip bakamıyorum bile.. Doğuranlar olmuş Allah analı babalı büyütsün.. Benim oğlumda 12günlük oldu ama burnumuz cok akıyo hatta akmıyo içerde birikiyo ben aspiratörle çekiyorum dr ciğerlerine inerse hastaneye yatırırız dedi inşallah inmez ya neden akıyo burnu onu da anlamadım kimseyi eve kabul etmiyorum bişey bulaşmasın diye en azından toparlanana kdr

Doğum yapan arkadaşlardan ACİL yardım istiyorum lütfen. Ayaktaydım birden ıslaklık hissettim. Su mu geliyor acaba dedim. Öyle şakır şakır gelen bişey yok ama su gibi akıntı fazla miktarda. Su böyle yavaş yavaş gelen bişey olabilir mi?

benim birden gelmişti fazla ve sıcak bir su

Benimkinin de boğazında balgam var. Her beslenmeden sonra boğazına yapışıyo süt mama. Öğüre öğüre içi çıkıyor o balgamı çıkarmaya uğraşıyor. Ağlayasım geliyor o an

Sütün azsa o yüzden az yapıyordur.

Su sızıyor olabilir

olabilir canim akinti gibi sizinti gibi de olabilir

hiç gelmedi canım ağız sütü de gelmedi

Rezene çayı komposto falan iç. Çorba artı 3 lt su. Ben dereotu da yiyorum bolca. Dinlenmen ve uyuman da gerekiyor. Uyku da süt yapıyor. Benim de 2 gündür azaldı sütüm arttırmaya çalışıyorum Stres yapma canım gelecek inşallah sütün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…