2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar bebis bugün gelmek istemedi. daha doğrusu başka doktor vardı suni sanci vermek istemedi pazartesi gel dedi. o kadar hazırlık yapmıştık ailem memleketten geldi eşim işten izin aldı ama kısmet vardır bir hayır inşallah pazartesiye doğururum kızlar... hepiniz çok güzel dualar etmişsiniz Allah razı olsun . ama dualar boşa gitmez . bugün ilk defa çatı muayenesi oldum açılma yok.

Olsun canim hafta sonu ailenle vakit gecir kafani rahatlatirsin pazartesiye surda bisey yok.belkide bebisin kendi gelecek günün dolmuş bide.hayirlisi olsun.bende pazartesi gidicem bakalim belkide yatisimi yapacak hayirlisi olsun hakkimizda insallah kurtuluruz

Benim dr.da hafta sonu dogmazsa pazartesi mutlaka gel dedi.sanci mi verilecek sezeyan mi yapılacak hicbir açıklama yapmadı.hepimizin hakinda hayırlısı ne ise oyle olsun.artik cevremdeki doguramadin baskısından telefonlardan çok bunaldim.

İnşallah pazartesiye kadar kendisi gelir canım. Benim de pazartesi acilma varmı diye muayenem var. Perşembeye kadar gelmezse piyemses perşembe suni sancı Allah yardım etsin hepimize. İnşallah kendi istekleri ile gelirler.

sezeryan oldum 5 nisanda sütüm daha gelmedi kızım memeyi de tutmuyor kızımı mamayla besliyorum ne yapmam gerekiyor sütün gelmesi için
sutun gelmesi ucuncu gunu buluyor .ama yine gelmezse yapilmasi gerekenler sirayla ilik banyo yap banyoda gogsune masaj yap bolsu ic yesillik ye stres yapma uyu. bir de emmedigi zamanlarda yine masaj yap. bebegi mamayla cok doyurma acken mamadan gogsune bir iki damda damlat ,bebegin almasini sagla ,bu arada da sut gelsin diye gogus uclarina dogru masaj yaparak yardimla .bir iki damla dahi cikarsan gerisini bebek emerek getirir. cikartamazsan basit sut sagma pompasiyla cek oglumda en son ona basvurdum biraz acitti ama bir anda sut artti o uclardaki tikanikliga en iyi pompa cozuyor .bildigim ve yaptigim bu kadar insallah faydasi olur.

Of ki ne of. Yaklaşık iki aydır çektiğim (sağ kürek kemiğimin az altı) ağrı hatta sancı ertık adı neyse. Bugün yine ağlattı nefesimi kesti. Ne magnezyum yarıyo ne bişey. Kafayı yicem. Hiç birşey fayda etmiyor. Sadece sırt üstü yatmak biraz hafifletiyor o zamanda belim ağrımaya başlıyor. Bu agrılar yüzünden zaman geçmiyo. Gerçi yavrum sağ sağlim doğsun ağrıya razıyım ama mahvoldum bugun kendimi sıkmaktan su içinde kaldım napıcam böyle ben

Gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün.kaka olayını ben hiç saymadım açıkcası ama ebe yapar dediyse endişe etme bence.ilk kaka çok önemli.bağırsaklarının çalışması açısından.gerisi gelir merak etme.sen bol bol emzirmeye çalış yeter.

Benim ilk kızımda yaşadığım kaburga batmasını yaşıyorsun sen.iğrenç ve geçmeyen bir ağrı.bebeğin demekki hala yukarda ve muhtemelen ayağını falan kaburgana dayamış itiyor.son haftalarda daha aşağı iner muhtemeldn sende rahatlarsın biraz inşallah.

Insallah inmez ya

esinertugrul K Kelebek1841
Benim de öyle kızlar. Çok baskı oluyor. Dogumun nasıl olduğunu az çok bilmesem çocuk çıkıyor derdim. Üstelik sancı da yapıyor artık. Netten arastirmama göre bebek leğen kemiğine iyice baskı uyguluyormuş. Dr da normal demişti. İyice büyüdüklerı için sanırım bu kadar fazla hissediyoruz

Merhaba sevgili mart ve nisan anneleri onlarin tatli bebisleri. Uzun zamandir giremedim yeni dogum yapanlar varsa hayirli olsun, bekleyenleri Allah kavustusum

Biz pek iyi degiliz teyzeler. 34 gunluk oldu, az kilo aldi. 5 gundur ishali var. Sarilik gecmedi ishal icin dogumdan beri gittigimiz doktora gittim tahlil yapti enfeksyon var dedi napcaz dedim dusundu duaundu yatircaz dedi
Tamam dedim birlikte yatcaz dimi hayir yogun bakimda yatcak dedi ben baya agladim orda. Sonra antibiyotik verdi 2 gun sonra konteole gel dedi. Bizim icimiz rahat etmedi baska hastaneye gittik orda yaptirdigimiz tahlil sonuclarina baktilar yeni tahlil istediler. Oglumdan kan aldilar cok zordu. inek sutu alerjisinden suoheleniyorlar. Ben hergun sut urunu tuketiuordum sutten bebege gecebilirmis
Carsambadan beri sut urunu tuketmiyorum bugun kontrolumuz var bakalim nolcak
Dua edin teyzeleri oglum iyi olsun.

Bu arada isitme testinden gectik cok sukur ama rop muaynesi olamadik gozbebekleri buyumedi. Baska hastaneye gidip yaptircaz onu da. Hamilelik guzelmis kizlar valla dogunca basliyor kostrmaca

Dogum yapan arkadaslar birsey soracagim hamilelikte aldiginiz kilolardan dogumda ne kadari gitti.
canim gec cevap verdim insallah ise yarar cevabim. Ben 5 kilo aldim hamilelikte sezeryan oldum. 14 kilo vermistim 1 hafta sonra. Oglum 34 gunluk su anda 2 kilosunu geri alnisim sut yapsin diye yiye yiye
40imiz ciksin yiruyusle biraz daha vermek istiyorum :)

Bu ağrı dediğim sırt gölgemde omzumun altı ayagını dayasa önde kaburgam agrımazmı. Ay ayaksa inince rahatlarım gerçi daha iyi olur ama bunu iki aydır çekiyorum sadece dünden beri kıvrandırıyor artık.

Canım hayırlısı olsun hakkımızda .belki hafta sonu sancimiz gelir inşallah.ben senin acilman varmı merak ediyordum .ben artık düşünmemeye çalisicam ben çok okudum sezaryen olacağimin bir gün öncesi sancin oldu suyum geldi normal doğurdum diyeni .bizim bir tanıdığımız 42. Haftada artık kendim gittim alın bu çocuğu dedim ilk suni sancı vermişler açılma olmayınca sezaryene aldılar dedi marsada.ordaki doktorlar kendi sancinla doğurana kadar bekletme taraftarı olmazsa artık sezaryene alıyorlar ama bebek için 1 gün bile anne karnında kalması çok faydaliymiş ama biz sabredemiyoruz artık

Kızlar beni hatırlar mısınız bilmem 36.haftada nişanım heldi bir hafta boyunca her sabah kan ve su geldi bir hafta yattım çok korktum Allah'ıma bin şükür tamda 37.hafta olduğum gün yani dün sabah bu saatlerde duyum boşaldı hastaneye geldim açılma Yok sancı yok ikinci gebeliğim suni sancı takıldı çocuğumun kalp atışları düştü sancıya tepki gösteriyormuş hemen suni sancı çıkardılar kendi sancımla 4cm açıldım sonra hastanenin yoğun isteği üzerine epidural oldum kesınlıkle be kesınlıkle tavsiye ederım açılmayı da hızlandırdı çok şükür 5saat sonra oğlum doğdu Doğumdan sancıdan korkmayın tek yardımcı Allah çok şükür her zaman yanımda o kadar çok sancı ve şoktan Doğum sonrası ağladım ki doktor neyın var bir aksilik mi var dediler ona bir şey olacak karnımda diye çok korkmuştum rabbim evlatlarımız esirgesin hamdolsun bende artık iki çocuk annesiyim binlerce şükür olsun rabbime gece hiç uyumadım gece uyanık gündüz uyuyanlardan çıktı şıpa rabbim bu süreçte hepinizin yardımcısı olsun

Amin canım çok zor bir süreç. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini.

Hayırlı olsun rabbim sağlıklı ömür nasip etsin benim de kızım 2700 doğdu ama memeden süt alıyor sandık meğer almıyormuş 2500 e düştü iki günde ve sarılık oldu bence idrarını takip et karnı doysa kaka yapar hatta her yedikten sonra kaka yapıyorlar nerdeyse aç bırakma sarıluk olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…