2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sezeryan oldum 5 nisanda sütüm daha gelmedi kızım memeyi de tutmuyor kızımı mamayla besliyorum ne yapmam gerekiyor sütün gelmesi için
Sezeryan için en geç bir haftaya gelir diyorlar sen bol su ve yeşillik tüket bebeğini mama da olsa iyi besle bebeğine sağlıklı hayırlı ömür dilerim

Günaydınlar .. bugün gene kontroldeyim bakalım doktor ne dıyecek.. sabah erkenden nst ye girdim .. sancım falan çıkmadı.. bakalım doktor ne dıyecek .. korktuğum başıma gelecek galıba suni sancı yemek ..en kötü tarafı suni sancı yiyip sezeryan olmak .. allahım Doğum yapmak ocın bekleyenlere sular seller gibi Doğum nasip etsin ..

tşk ederm deneyeceğim canım süt sağma makinesi aldım ama duşu 1 hafta yapma dedi doktor sezeryan da ne zaman duş aldınız

Cnm öncelıkle gecmiş olsn.inşallah yatmaya gerek kalmz.ishalden nasıl suphelndnz bzmkıde gunde 5,6yapıo dr.anne sutu ıle beslendiğindn normal dedi.sen sarımsak pişmiş soğan tuketsen inşallah enfeksıyon gecerde tam seni emerkn yatarsa yine biberon inşallah gerek kalmaz,en guzel antıbıotık anne sütü.sarılık erkn doğanlarda malesef uzun suruo

Cnm sut almiştr yoksa sekeri düşer,şişliği gitmştr kuzumn

tşk ederm deneyeceğim canım süt sağma makinesi aldım ama duşu 1 hafta yapma dedi doktor sezeryan da ne zaman duş aldınız
ertesi gun eve gidince dus aldim dorduncu gun yine dus aldim yalniz yaranin uzerine dus bandi takti ayrica oturmadan ayakta dus almami soyledi

Annelerin en korktuğu şey herhalde sonuna yaklaştıkça bebeğe birşey olur korkusu Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin
inşallah bende geçtim normal Doğum korkusunu felan eskiden korkuyordum şimdi her gece dua ediyorum normal gelsin diye inşallah bir anda gelir bebeğin hiç gerek kalmaz kurtulursun

Cnm sut almiştr yoksa sekeri düşer,şişliği gitmştr kuzumn
Karnı doysun yeterki ben çok üzülmüştüm aç kaldı diye aç olsa ağlar diyorlardı çocuk yeni doğmuş sarılıktan gözünü açamıyor ağlayacak hali yoktu bazen kimseyi dinlememek lazımmış

Sağ olun kızlar. Keşke önceden alsaydim
Netten almak zorundayım şimdi
.Kızlar ya sizin de sisliginiz çok oldu mu,ayaklarım ,karnım ve bacaklarim komple şiş

Sağ olun kızlar. Keşke önceden alsaydim
Netten almak zorundayım şimdi
.Kızlar ya sizin de sisliginiz çok oldu mu,ayaklarım ,karnım ve bacaklarim komple şiş

Offf benim ayaklarımı bacaklarımı bir görseydin 20 şer kiloydu sanki. Herkes gülüyordu halime çok komik duruodu Bol su iç dinlen uyu ayaklarını yüksekte tut 1 haftaya normale dönüyor.

Merhabalar arkadaşlar,
Dün yazmıştım gelen suymuş hakikaten. Zaten buraya yazdıktan sonra öyle bir arttı ki su olduğunu anlamamak imkansızdı. Gece 12 gibi hastanedeydik. 2 cm açıklık vardı. Doktorun dediğine göre çok düşük dozda suni sancıyla başladık, hatta gelen sancılar senin kendi sancıların dedi. Saat 5 buçuk gibi 5,5 cm açıklık olmuştu. Sonra suni sancıyı iki katına çıkardı. Saat 7:20'de kızım kucağımdaydı elhamdulillah. Ben tamamen doğal bir Doğum istemiştim ama su geldiği için doktorun suni sancı ısrarına dayanamadım. Darısı bekleyenlere olsun inşaallah

Amin canim gözün aydın darısı başımıza artık inşallah

Allah anali babali büyütsün.saglikli uzun ömürler versin.gozunuz aydın

Sezaryen doğum yapan arkadaşlar kanamanız ne durumda.benim dün bir haftam doldu dünden beride hiç kanamam olmadı.ilk hamileliğimde daha uzun sürmüştü kanamam.
Benimde bugün 2. Günüm ama az az geliyor sabahtan beri şaşırdım valla bormal adet olduğum da bile daha uzun sürüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…