- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.421
Sezeryan için en geç bir haftaya gelir diyorlar sen bol su ve yeşillik tüket bebeğini mama da olsa iyi besle bebeğine sağlıklı hayırlı ömür dilerimsezeryan oldum 5 nisanda sütüm daha gelmedi kızım memeyi de tutmuyor kızımı mamayla besliyorum ne yapmam gerekiyor sütün gelmesi için
tşk ederm deneyeceğim canım süt sağma makinesi aldım ama duşu 1 hafta yapma dedi doktor sezeryan da ne zaman duş aldınızsutun gelmesi ucuncu gunu buluyor .ama yine gelmezse yapilmasi gerekenler sirayla ilik banyo yap banyoda gogsune masaj yap bolsu ic yesillik ye stres yapma uyu. bir de emmedigi zamanlarda yine masaj yap. bebegi mamayla cok doyurma acken mamadan gogsune bir iki damda damlat ,bebegin almasini sagla ,bu arada da sut gelsin diye gogus uclarina dogru masaj yaparak yardimla .bir iki damla dahi cikarsan gerisini bebek emerek getirir. cikartamazsan basit sut sagma pompasiyla cek oglumda en son ona basvurdum biraz acitti ama bir anda sut artti o uclardaki tikanikliga en iyi pompa cozuyor .bildigim ve yaptigim bu kadar insallah faydasi olur.
Cnm öncelıkle gecmiş olsn.inşallah yatmaya gerek kalmz.ishalden nasıl suphelndnz bzmkıde gunde 5,6yapıo dr.anne sutu ıle beslendiğindn normal dedi.sen sarımsak pişmiş soğan tuketsen inşallah enfeksıyon gecerde tam seni emerkn yatarsa yine biberon inşallah gerek kalmaz,en guzel antıbıotık anne sütü.sarılık erkn doğanlarda malesef uzun suruoMerhaba sevgili mart ve nisan anneleri onlarin tatli bebisleri. Uzun zamandir giremedim yeni dogum yapanlar varsa hayirli olsun, bekleyenleri Allah kavustusum
Biz pek iyi degiliz teyzeler. 34 gunluk oldu, az kilo aldi. 5 gundur ishali var. Sarilik gecmediishal icin dogumdan beri gittigimiz doktora gittim tahlil yapti enfeksyon var dedi napcaz dedim dusundu duaundu yatircaz dedi
Tamam dedim birlikte yatcaz dimi hayir yogun bakimda yatcak dedi ben baya agladim orda. Sonra antibiyotik verdi 2 gun sonra konteole gel dedi. Bizim icimiz rahat etmedi baska hastaneye gittik orda yaptirdigimiz tahlil sonuclarina baktilar yeni tahlil istediler. Oglumdan kan aldilar cok zordu. inek sutu alerjisinden suoheleniyorlar. Ben hergun sut urunu tuketiuordum sutten bebege gecebilirmis
Carsambadan beri sut urunu tuketmiyorum bugun kontrolumuz var bakalim nolcak
Dua edin teyzeleri oglum iyi olsun.
Bu arada isitme testinden gectik cok sukur ama rop muaynesi olamadik gozbebekleri buyumedi. Baska hastaneye gidip yaptircaz onu da. Hamilelik guzelmis kizlar valla dogunca basliyor kostrmaca
Cnm sut almiştr yoksa sekeri düşer,şişliği gitmştr kuzumnHayırlı olsun rabbim sağlıklı ömür nasip etsin benim de kızım 2700 doğdu ama memeden süt alıyor sandık meğer almıyormuş 2500 e düştü iki günde ve sarılık oldu bence idrarını takip et karnı doysa kaka yapar hatta her yedikten sonra kaka yapıyorlar nerdeyse aç bırakma sarıluk olmasın
ertesi gun eve gidince dus aldim dorduncu gun yine dus aldim yalniz yaranin uzerine dus bandi takti ayrica oturmadan ayakta dus almami soyleditşk ederm deneyeceğim canım süt sağma makinesi aldım ama duşu 1 hafta yapma dedi doktor sezeryan da ne zaman duş aldınız
Annelerin en korktuğu şey herhalde sonuna yaklaştıkça bebeğe birşey olur korkusu Allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versinKızlar beni hatırlar mısınız bilmem 36.haftada nişanım heldi bir hafta boyunca her sabah kan ve su geldi bir hafta yattım çok korktum Allah'ıma bin şükür tamda 37.hafta olduğum gün yani dün sabah bu saatlerde duyum boşaldı hastaneye geldim açılma Yok sancı yok ikinci gebeliğim suni sancı takıldı çocuğumun kalp atışları düştü sancıya tepki gösteriyormuş hemen suni sancı çıkardılar kendi sancımla 4cm açıldım sonra hastanenin yoğun isteği üzerine epidural oldum kesınlıkle be kesınlıkle tavsiye ederım açılmayı da hızlandırdı çok şükür 5saat sonra oğlum doğdu Doğumdan sancıdan korkmayın tek yardımcı Allah çok şükür her zaman yanımda o kadar çok sancı ve şoktan Doğum sonrası ağladım ki doktor neyın var bir aksilik mi var dediler ona bir şey olacak karnımda diye çok korkmuştum rabbim evlatlarımız esirgesin hamdolsun bende artık iki çocuk annesiyim binlerce şükür olsun rabbime gece hiç uyumadım gece uyanık gündüz uyuyanlardan çıktı şıpa rabbim bu süreçte hepinizin yardımcısı olsun
inşallah bende geçtim normal Doğum korkusunu felan eskiden korkuyordum şimdi her gece dua ediyorum normal gelsin diye inşallah bir anda gelir bebeğin hiç gerek kalmaz kurtulursunGünaydınlar .. bugün gene kontroldeyim bakalım doktor ne dıyecek.. sabah erkenden nst ye girdim .. sancım falan çıkmadı.. bakalım doktor ne dıyecek .. korktuğum başıma gelecek galıba suni sancı yemek ..en kötü tarafı suni sancı yiyip sezeryan olmak .. allahım Doğum yapmak ocın bekleyenlere sular seller gibi Doğum nasip etsin ..
Ben lansinoh tekli almıştım onu kullanıyorum. Memnunum şimdilikGöğüs pompası olarak ne aldınız kizlar
Phillips avent aldim.memnunum.almiycaktim aslinda ama bebegim emmeyince ve gogusum sertlesince 2 gun once aldim.sagimi guzel cok acitmiyor.Göğüs pompası olarak ne aldınız kizlar
Karnı doysun yeterki ben çok üzülmüştüm aç kaldı diye aç olsa ağlar diyorlardı çocuk yeni doğmuş sarılıktan gözünü açamıyor ağlayacak hali yoktu bazen kimseyi dinlememek lazımmışCnm sut almiştr yoksa sekeri düşer,şişliği gitmştr kuzumn
Bende çiftlisini kullanıyorum ve çok memnunum :)Ben lansinoh tekli almıştım onu kullanıyorum. Memnunum şimdilik
Cnm bnde phılıps aventnkı var memnunum,ama bn cok sagdm ark.tan lans.getrdm deneyım dıe ama avent galip cıktı dıebılırmGöğüs pompası olarak ne aldınız kizlar
Sağ olun kızlar. Keşke önceden alsaydim
Netten almak zorundayım şimdi
.Kızlar ya sizin de sisliginiz çok oldu mu,ayaklarım ,karnım ve bacaklarim komple şiş
Avent sipariş verdimCnm bnde phılıps aventnkı var memnunum,ama bn cok sagdm ark.tan lans.getrdm deneyım dıe ama avent galip cıktı dıebılırm
Amin canim gözün aydın darısı başımıza artık inşallahMerhabalar arkadaşlar,
Dün yazmıştım gelen suymuş hakikaten. Zaten buraya yazdıktan sonra öyle bir arttı ki su olduğunu anlamamak imkansızdı. Gece 12 gibi hastanedeydik. 2 cm açıklık vardı. Doktorun dediğine göre çok düşük dozda suni sancıyla başladık, hatta gelen sancılar senin kendi sancıların dedi. Saat 5 buçuk gibi 5,5 cm açıklık olmuştu. Sonra suni sancıyı iki katına çıkardı. Saat 7:20'de kızım kucağımdaydı elhamdulillah. Ben tamamen doğal bir Doğum istemiştim ama su geldiği için doktorun suni sancı ısrarına dayanamadım. Darısı bekleyenlere olsun inşaallah
Allah anali babali büyütsün.saglikli uzun ömürler versin.gozunuz aydınMerhabalar arkadaşlar,
Dün yazmıştım gelen suymuş hakikaten. Zaten buraya yazdıktan sonra öyle bir arttı ki su olduğunu anlamamak imkansızdı. Gece 12 gibi hastanedeydik. 2 cm açıklık vardı. Doktorun dediğine göre çok düşük dozda suni sancıyla başladık, hatta gelen sancılar senin kendi sancıların dedi. Saat 5 buçuk gibi 5,5 cm açıklık olmuştu. Sonra suni sancıyı iki katına çıkardı. Saat 7:20'de kızım kucağımdaydı elhamdulillah. Ben tamamen doğal bir Doğum istemiştim ama su geldiği için doktorun suni sancı ısrarına dayanamadım. Darısı bekleyenlere olsun inşaallah
Benimde bugün 2. Günüm ama az az geliyor sabahtan beri şaşırdım valla bormal adet olduğum da bile daha uzun sürüyorduSezaryen doğum yapan arkadaşlar kanamanız ne durumda.benim dün bir haftam doldu dünden beride hiç kanamam olmadı.ilk hamileliğimde daha uzun sürmüştü kanamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?