2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

sagol canim. Maalesef simdi de benim kullanmam gereken bi ilacran dolayi 2 gun emrimeuecegim. Sutumu de dokecegim

Canim bebeklerde normal kakanin ocinde parcacik oluyo beyaz beyaz oyleyse ishal degil ama parcacik yoksa ishal. Bizimki mukuslu yani sumuksu oldugu icin inek sutu alerjisinden suphelendiler ama kesin sonuc icin baska doktora gitcez

http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/

Sağ olun kızlar. Keşke önceden alsaydim
Netten almak zorundayım şimdi
.Kızlar ya sizin de sisliginiz çok oldu mu,ayaklarım ,karnım ve bacaklarim komple şiş
Oldu canım baya baya oldu hemde çok su içtim ayaklarımı dinlendirdim doğumdan sonra bir hafta içinde geçti

Seninle günümüz aynı idi canım. Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Bol sütün olsun.

Suni sancı almasan belki günler sürecekti açılman ve dogumun. Maşallahın var. Bende perşembeye kadar gelmezse suni sancı alacağım. Sormak istediğim suni sancı nasıl zor mu? 2 katına çıkardılar dedin ya dayanabildin mi? Birde sen sancı hissetmedin mi 2 cm e kadar.

tşk ederm deneyeceğim canım süt sağma makinesi aldım ama duşu 1 hafta yapma dedi doktor sezeryan da ne zaman duş aldınız
Canım benim dr um hastaneden çıktığım gün duş alabileceğimi söyledi, yalnız sadece ayakta alacaksın sabun köpük üstünden akıp gitsin, sakın kese sabunluk yapma dedi ameliyat bölgesine.

Sağ olun kızlar. Keşke önceden alsaydim
Netten almak zorundayım şimdi
.Kızlar ya sizin de sisliginiz çok oldu mu,ayaklarım ,karnım ve bacaklarim komple şiş
su anda Benin özellikle sağ bacağım şiş sanki patlayacak ayak numaram resmen büyüdü yüzümde ellerim tontiş gerçi iyide kilo aldım ama ödem eksta tabii

amin canım darısı başına. 2cme kadar olan evdeki kasılmalarla açıldı sanırım. Bir de pilates işe yaramıştır belki. Doktorun bu senin sancın dediklerinde ara vardı, suni sancı artırılınca neredeyse 30sn, 1dklik aralarla geldi sancı. Zor yanı buydu. Ama ikisi de zor; şiddet olarak pek fark hissettim diyemem.

Bir de benim doktorum Çarşamba günü muayenede saat 16:00 civarıydı "zarları sıyırmak" (stripping membranes) denen bi işlem yaptı. Rahimi uyarmak içinmiş. 2,5 gün sonra Doğum başlamış oldu. Sen ve bekleyen arkadaşlar doktorlarına sormak isterler belki

Benimde pazartesi acilma var mı diye muayenem var. Dr a soracağım. Belkide geçen pazartesi yaptı da farkında değilim. Ama bir sorayım. Suni sancı almadan önce en azından acilmam başlasın istiyorum. Çok teşekkür ederim canım.

Arkadaşlar ben bir iki gündür hamile olduğumu hissetmeye başladım. Vücudumu kaldırmakta zorlanıyorum artık.. kendimi zorlayarak hareket ediyorum resmen. Yürüyüş yapmam gerek cok zor geliyor 2 gün önceye kadar 2 şer saat yürüyordum günde. Bi de uykusuzluk oluştu ilginç şekilde

Avent sipariş verdim
İnşallah sütüm olur da kızımı doyurun. Ucum hic.yok alamıyor yavrum
Cnm bn yıne phılıpsın göğus ucunu kullanıorum ne uğraştm bi bilsen emmıo dıe cok uzuluodm hatta ılk ucuda beceremedm smdı oda biberon ucu gbı dıe hem biberonu hem göğsümü rhatlıkla verıorm

Kizlar merhaba... pazar gecesi dogum yaptim. Gelen giden ,emzirme ,uykusuzluk derken yazma firsatini yeni buldum. Ben dogum yapanlari cok merak ediyordum nasil bir duygu oldugunu ben merak ettiklerimi size yazacagim. Normalde 6 nisanda olacakti spinal anestezi ile sezaryan olacaktim. Ama pazar aksama lavobaya gittigimde otururken pıt die bisey oldu icimde onu hisssettim. Birden bacaklariminin arasinda ilik biseyler indigini hiseetim. Hareket ettikcede miktari artiyor.Tabi biz hazirliklari persembeye gore yapmistik.cantami bile tam hazirlamadim. Hemen dr umu aradim hastaneye gelin dedi. Aksam saat 10 a geliyordu. Ebe beni muane etti. 1cm civari dedi acilma. Bu islem can yakmiyor bu arada kizlar korkmayin. Sonra dr um geldi su geldigi icin hemen doguma alacagiz dediler. Tabi ben heyecanlandim tansiyonim 15 ti. Ustumu giydiler. Hemen ameliyathaneye gidiyoruz dediler. Tabi ben korku ve heyecandan resmen titriyorum. Kendimi sankinlestirmeye calistim.ayetel kursu okudum surekli.anestezi dr da o gunluk disaridan nobetci bi dr mus. Ben normalde anestezi drumla tanismistim konusmustum o girecekti. Dr beni oturttu ameliyat masasina one egilmemi soyledi. Igneyi yapti. Hic aci hissedilmiyor.ben korkuyodun igneden ki canim kiymetlidir. Korkmayin. Ayaklarinizda bi sicaklik geliyor once sonra katincalanma. Zaten uzatiyorlar sizi. Kontrol ediyorlar. Dokunuldugunu hissediosn ama mesala soguk bisey dokundurdugunda onun sicak mi soguk mu oldugunu anlayamiyorsun. Sonra dr geldi . Dogum basladi ben bi yandan dr la konuyrm. Gobegim kalacak mi ona gore dikin falandie yani o denli rahatim ki normalde panik insanim. Zaten 5 dk da bebebk cik ti ondan sonra bebegine bakmak istiosn. Sonra alip goturuyorlar ebbegi. Dr la bas basa kaliosn. Ben baya sohbet ettim ameliyatimda. Sonra ciktim. Hemen ayalarimda hafif hareketlenmeler basladi. Yukari ciktik. Bebegim geldim.3000kg dogdu. Emzirme hemsiresi geldi .nasil emzirecegimi gosterdi. Sonra uykusuzluk ve misafir gelip gitmesi dogumdan daha zormus. Bu arada bebegim sarilik oldu. Zayifladi ona uzuldum biraz ama insallah topatlayacak
Ama size anlatmak istedigim Gunlerdir uyuyamiyordum. Uyumadan aklima hep ya cok heyecanlanirsam kendime hakim olamazsan. Kalbime bisey olursa ,felc kalirsam ,bayilirsam gibi bi suru sacma sey getiriyormdum ve uykum kaciyordu.Ama kizlar dogumun bu kadar basit oldugunu bilseydim kafama hic takmazdim bile. Kizlar rahat olun. Dogumdan sonra cok enerjiye ihtiyaciniz olacak ona saklayin....

Insallah bişeı yoktur kndılğnden gecer,sankı dr.larda hemn bişe olsa herkese aynı şeı soluolr bnm arkadslarımdnda çok oldu inşallah gecr

. Allah analı babalı büyütsün artık darısı başımıza diyelim. Bolbol sütlerin olsun

Allah sağlıkla bir ömür yaşamanızı nasip etsin inşallah

Bugün doktor kontrolümde nst de sancılarım çıkmamıştı.. normal Doğum için beklemedeydık.. doktor kontrol yaptı bebeğin durusunun oksiput posterior olduğunu soyledı .. normal Doğumun zor olacağını belırttı.. Çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı.. eğer bebek Doğum pozısyonuna geçerse normal Doğum olacak .. geçmezse sezeryan.. hala beklıyoruz yani ..

Sırtındamıydı ağrı ben yanlış okumuşum.sırt ağrısıda çok sık rastlanan bir durum hamilelikte.allah şifa versin.az kaldı şurda sabret.

Slm anneler doğum yapan annişlere hayırlısı yla büyütme yi nasip etsin Rabbim, doğum yapacak olanları Allah kolaylık versin iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…