2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar ozel hastanede dogum yapacak olanlara sorum. Sgk olmadan normal dogum fiyatlari nedir sizin hastenelerde? Ben florance da dogum yapicam ama 6500 tl ye geliyor bana cok geldi degismeyi dusunuyorum

2 gün önce yazmıştım perşembe gecesi sancılara ramen acilmam olmamiti Benin Oglan kafayi dogum kanali yerine kemige dayamis o nedenle bit turlu acilmam olmadi. Dun Saban Hemen sezeryana alimdim ve dunyanin en Guzel seyi su an benimle. Onun için herşey değer. Herkese hayırlı soğuklar dilerim. Hiç birşey içün ısrarcı olmayın. Sağlıklı olması yeterli ister normal ister sezeryan olsun. Öpüldünüz

Kizlar ozel hastanede dogum yapacak olanlara sorum. Sgk olmadan normal dogum fiyatlari nedir sizin hastenelerde? Ben florance da dogum yapicam ama 6500 tl ye geliyor bana cok geldi degismeyi dusunuyorum

central hospital de 2300 tl ydi ben doktoru degistirdigimden kartal vera 800 normal dogum paketi

Bende İstanbul'da özel hastanede normal doğum yaptım . Sgk 650 SGK olmadan 1000 TL idi. ..Çok da memnun kaldım .. 6500 TL çok fazla bence ya yazık derim

Bebişimin gözleri çapak oldu ya bi sağ bi sol çapak kaplayıp kapanıyo neden ki acaba sütle sildim geçmedi çayla pansuman yaptık geçiyo yine oluyo içme suyuylada sildim yine oluyo napıcam yaa

Bebişimin gözleri çapak oldu ya bi sağ bi sol çapak kaplayıp kapanıyo neden ki acaba sütle sildim geçmedi çayla pansuman yaptık geçiyo yine oluyo içme suyuylada sildim yine oluyo napıcam yaa
Bazen gözuaşı kanalları tıkanabiliyormuş doktora götürün isterseniz damla veriyorlar diye biliyorum

Üşütmeden mi oluyor acaba kızımın sağ gözünde oldu bu gün iltihap çapak gibi bir şey :/ Çaylı pamukla temizledim yine oldu.

hayırlısıyla kucağına al. Bizim dr da salı kontrole kadar bekleyelim desi sonra bakacağız sezeryan ben eskiden normal sancısını nasıl cekecem diye korkuyordum şimdi geçtim yeter ki normal olsun diyorum

hukukcu93 benim gittiğim 2500 dü galiba senin gittiğin hastane isminden kazanıyor işte o yüzden fiyatı yüksek

Kozlar hem Benin'den bebeğin çok gazı var yardım edin ne yapayım siz ne yapıyorsunuz

Valla o hastaneye göre süper fiyat. Bende medicalparkta yapıcam doğum 4500 eğidural olursa 5000 mesai dışı olursa 5500. Ektra kalırsan falan 6000 oluyo. Düzgün bi yerde yapayım dersen hep böle fiyatlar. Ankara ucmuş durumda ama istanbulda olaaydm bende orda yapardım

Hadi yaa bende birsa medicalde yapicam.normal 2.500 sezeryan 3.500.istege bagli sezeryan 6000 dediler.illere göre degisiyor demekki

500 tl ye alianz sigorta yaptirdim. O yuzden 6500 e geliyor. Normalde 8000 falan. Bir yandan istiyorum bir yandan da zaten kendim dogurcam asiri pahali geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…