2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet aynen dediğin gibi oluyor reEzene çayını bende almadım bebek için değilde kendim için alıp içeyim diyorum.aktardan alıp demlenen mi eczaneden alınan mı daha iyi?

Benimde öyle oldu doğumdan ertesi gün yapılan işitme testinden geçemedi oğluşum normal dedi doktor sezaryen olanlarda genelde su kaçıyor dedi çarşamba gittik tekrar yaptılar geçti çok şükür seninkide geçer biliyorum insan ister istemez takıyor ama merak etme geçecektir

Canım rezeneyi kndin mi demliyorsun evde ne kullanıuorsun

Canım kaç kilo almıştım acaba ? 1 ayda vermen süper maşallah :)kendime cıkarımda bulunacağım senden gelen cevaba göre:)

Çok geçmiş olsun canım bende bu gidişle sezaryen olacağım galiba inşallah çok çabuk iyileşir bebeişinle daha çok ilgilenirsin canim
canım ben metro da 1.200 tl ye doğum oldum sezeryan normal olsa da aynı fiyat eşim o kadar beğendi ki hastaneyi odayı ilgiyi. o kadar çektiğimiz e değdi mi dedi. su an açım olmasa gerçekten sezeryan ve özel hastane derdim.

Evet aynen dediğin gibi oluyor reEzene çayını bende almadım bebek için değilde kendim için alıp içeyim diyorum.aktardan alıp demlenen mi eczaneden alınan mı daha iyi?
Ben ilk kızımda humananın çayını kullandım.15 günlükten itibaren bebeğe kullanabiliyorsun.dilersen kendinde içebiliyorsun.ama milupanın çayı 6 aydan itibaren yazıyor üstünde.onu kullanma.dün çocuk doktoru bize kullanabilirsin dedi.sende yinede danış istersen doktorunuza.aktardan alınan bitkiye cesaret edemem ben şahsen ama kendin kaynatıp içebilirsin ama bebeğe bilmeden içirme çünkü bitkilerin kaynama dakikası bile etkinliğini azaltıp artırabiliyor.

iyi akşamlar herkese. sürekli takpteyim ama pek yazamıyorum.
artık bende dogurmak istiyorum ama yok anam bu oglanın gelecegi. kızlar nazlı olur ama benim oglan ablasından daha nazlı çıktı bugün kontrol vardı başı aşagıda ama kanala girmemiş. nst de de düzenl sancı yok. valla artık çok sabırsızlanıyorum hem bebegimi merektan hemde artık iyice agırlaştım bedenim ruhum daraldı. ada cayı içiyorum bonyada suya oturuyorum falan filan ama sadece kasılmalar var benim bebek yok. rabbim hayırlı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin.

Canım bak ben de doğuramadım hem de günlerimiz aynı:)
Kanala bile girmedi benimki :) millet dogurdu benimki hala yukarlarda takılıyo midem yanıyo falan :) normal dogum bekliyoruz bakalim. Sıkıldık beklemekten eşimde bende . Gece uykusu hiç yok gibi zaten. Senin minnoş nasıl

Ben ilk hamile kaldiğimi öğrendiğimde metro hastanesine gidiyordum .sonradan vaz geçtim güzel hastane evet .bende yarın can beye gideceğim alın artık dicem .bakalım ne diyecek .inşallah gün verir pazartesi gel derse ne yaparım bilmiyorum.bende ne sancı var ne başka bişey .canım sen ne güzel kurtuldu darısı başıma artik

Kanala bile girmedi benimki :) millet dogurdu benimki hala yukarlarda takılıyo midem yanıyo falan :) normal dogum bekliyoruz bakalim. Sıkıldık beklemekten eşimde bende . Gece uykusu hiç yok gibi zaten. Senin minnoş nasıl
Benim kanala girdi mi yarın belli olur. 1 hafta önce girmemişti. Gece uyuyabiliyorum ama sağa sola dönerken cok zorlanıyorum ve sırt ağrım var. Mide yanmam yok hemüz ama hiç ses seda yok. Doktor bıl yürüyüş ve squat hareketi verdi onları yapmaya öalışıyorum. Hurma yiyorum falan . Ilık duş iyiymiş.bakalım sıra kimde:)

birde acilarim geçer de oğlumu sevebilirsem kimseye ihtiyaç olmadan emzirip altını degistirebilirsem o zaman anneliği tam anlamıyla yasayabilecem canım .

sezeryan olan canım arkadaşlarım büyük tuvaletinizi kaçıncı gün yapabildiniz? benim 3. gün bugün hala belirti bile yok .

Sezeryan olan annelerr bişey sorucam bnmki lazer le yapıştırm bugün 18gün oldu dikiş olmadıgı için yapıştırılan yerde siyah şerit var nezaman geçer yada düşer bu siyahlık

Arkadaslar merhaba, 3 gun once sezeryanla oglumu kucagima aldim. İkinci dogumum. İlkinde oldugu gibi spinal anestezi oldum. Ama bu sefer agrilarim cok fazla. Basim boynum sirtim belim bacaklarim her yerim siddetli agriyor. Drun yazdigi ilaclari kullaniyorum. Agri kesici almadan duramiyorum. Bir de dikisler icin antibiyotik aliyorum. Size drunuz ilac yazdi mi ? Agrisi olanlar oneriniz var mi,? İki dogumumun da sekli ayni. Ama cok fari sekilde etkilendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…