- 17 Haziran 2015
- 1.495
- 1.754
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.781
Evet aynen dediğin gibi oluyor reEzene çayını bende almadım bebek için değilde kendim için alıp içeyim diyorum.aktardan alıp demlenen mi eczaneden alınan mı daha iyi?Birden bire deli gibi ağlıyor bacaklarını kendine doğru çekerek büzülüyorsa gazdandır.gazlanan bebekte kendini rahatlatmak için emmek ister.olsun o emmek istedikçe emzir ama her seferinde gazını çıkar.çıkaramasanda 3-5 dk masaj yap sırtına.ben gaz ilacını almadan önce rezene çayını deneyeceğim bugün eşime eczaneden bebekler için olanlardan aldırıcam sabah akşam verebilirsin dedi doktor.eğer işe yaramazsa gaz ilacını deneyeceğim.
Benimde öyle oldu doğumdan ertesi gün yapılan işitme testinden geçemedi oğluşum normal dedi doktor sezaryen olanlarda genelde su kaçıyor dedi çarşamba gittik tekrar yaptılar geçti çok şükür seninkide geçer biliyorum insan ister istemez takıyor ama merak etme geçecektirMerhaba arkadaşlar bende geçen hafta kızımı aldım kucağıma çok şükür 4000 kilo 50 cm ama maalesef şuanda kızım sarılıktan dolayı hastahane de yatıyoruz ışık tedavisi uygulanıyor ayrıca daha berbat olan şey kızımın her sese tepki vermesine rağmen işitme testinden kalması Dr çok normal içerde sıvı birikmiştir çok takılma Dedi ama gelde takılma başına benim gibi işitme testi sıkıntısı gelen var mı
Canım rezeneyi kndin mi demliyorsun evde ne kullanıuorsunMerhaba anneler ve anne adaylari cogumuz dogum yapmis galiba cok bakamadim tebrik ederim bekleyen varsa sag salim tez vakitte kavussunlar insallah
Bizde cumartesi insallah 1 aylik olucaz.pazartesi aşimiz var sali da kontrollerimiz.daha önceki dikislerim 1 haftada düsmüstü beklentim bunda oyleydi ama 24.gunde tüm dikislerim düstü cok sükür ama ben bu sefer vızır vızır gezdim durdum gec iyilestim ondan galiba.üstune de oturdum.kanamam da lekelenme seklinde bi bakiyorum var bi bakiyorum hic gelmemis uzun süre.kilo eksilere indim kiyafetlerimi cikardim moralim tavansaglik olsunda hepsi oluyor gecen hafta bende dişimle ugrastim antibiyotik aldim malesef oğluş kızıma benzemis gibi duzenli uyuyup uyaniyo simdilik ama cok gazli büyük biri gibi pirt pirt sürekli sizlerin nasil bebisler? Ilac kullanmiyorum rezene iciyorum ben.bide elma yagi sürüyorum.
2.cocuklular ne haber?bazen bu durumda olabiliyorum.ķizm da cok sükür kiskanclik yok ama ayni anda biseyi isteyince nereye gitcemi sasiriyorum.kizima mumkun oldugunca özbakimini yapacak sekilde yerlestirdim herseyi mesela suyunu kendi alıyor tuvalete isik acip kendi yapiyor sesleniyor ben silmeye gidiyorum.oyuncaklari aliskanlikalrini kendi alabilecgi yerlere koydum boyle daha rahat ettim.aksam eşimle paslasiyoruz.simdilik korktugum gibi degil.oyun oynama iside bebegimizi bakimini beraber yapip oyuna ceviriyoruz alt almasi emzik vermece falan:) bizden böyle
Canım kaç kilo almıştım acaba ? 1 ayda vermen süper maşallah :)kendime cıkarımda bulunacağım senden gelen cevaba göre:)Merhaba anneler ve anne adaylari cogumuz dogum yapmis galiba cok bakamadim tebrik ederim bekleyen varsa sag salim tez vakitte kavussunlar insallah
Bizde cumartesi insallah 1 aylik olucaz.pazartesi aşimiz var sali da kontrollerimiz.daha önceki dikislerim 1 haftada düsmüstü beklentim bunda oyleydi ama 24.gunde tüm dikislerim düstü cok sükür ama ben bu sefer vızır vızır gezdim durdum gec iyilestim ondan galiba.üstune de oturdum.kanamam da lekelenme seklinde bi bakiyorum var bi bakiyorum hic gelmemis uzun süre.kilo eksilere indim kiyafetlerimi cikardim moralim tavansaglik olsunda hepsi oluyor gecen hafta bende dişimle ugrastim antibiyotik aldim malesef oğluş kızıma benzemis gibi duzenli uyuyup uyaniyo simdilik ama cok gazli büyük biri gibi pirt pirt sürekli sizlerin nasil bebisler? Ilac kullanmiyorum rezene iciyorum ben.bide elma yagi sürüyorum.
2.cocuklular ne haber?bazen bu durumda olabiliyorum.ķizm da cok sükür kiskanclik yok ama ayni anda biseyi isteyince nereye gitcemi sasiriyorum.kizima mumkun oldugunca özbakimini yapacak sekilde yerlestirdim herseyi mesela suyunu kendi alıyor tuvalete isik acip kendi yapiyor sesleniyor ben silmeye gidiyorum.oyuncaklari aliskanlikalrini kendi alabilecgi yerlere koydum boyle daha rahat ettim.aksam eşimle paslasiyoruz.simdilik korktugum gibi degil.oyun oynama iside bebegimizi bakimini beraber yapip oyuna ceviriyoruz alt almasi emzik vermece falan:) bizden böyle
Canım bak ben de doğuramadım hem de günlerimiz aynı:)Bi ben doguramadım gitti kızlar 39+2 yiz oģluşumla. Allah anali babali buyutsun dogum yapanlar olmuş bayaği bir maşallah
Canım rezeneyi kndin mi demliyorsun evde ne kullanıuorsun
canım ben metro da 1.200 tl ye doğum oldum sezeryan normal olsa da aynı fiyat eşim o kadar beğendi ki hastaneyi odayı ilgiyi. o kadar çektiğimiz e değdi mi dedi. su an açım olmasa gerçekten sezeryan ve özel hastane derdim.Çok geçmiş olsun canım bende bu gidişle sezaryen olacağım galiba inşallah çok çabuk iyileşir bebeişinle daha çok ilgilenirsin canim
Ben ilk kızımda humananın çayını kullandım.15 günlükten itibaren bebeğe kullanabiliyorsun.dilersen kendinde içebiliyorsun.ama milupanın çayı 6 aydan itibaren yazıyor üstünde.onu kullanma.dün çocuk doktoru bize kullanabilirsin dedi.sende yinede danış istersen doktorunuza.aktardan alınan bitkiye cesaret edemem ben şahsen ama kendin kaynatıp içebilirsin ama bebeğe bilmeden içirme çünkü bitkilerin kaynama dakikası bile etkinliğini azaltıp artırabiliyor.Evet aynen dediğin gibi oluyor reEzene çayını bende almadım bebek için değilde kendim için alıp içeyim diyorum.aktardan alıp demlenen mi eczaneden alınan mı daha iyi?
Kanala bile girmedi benimki :) millet dogurdu benimki hala yukarlarda takılıyo midem yanıyo falan :) normal dogum bekliyoruz bakalim. Sıkıldık beklemekten eşimde bende . Gece uykusu hiç yok gibi zaten. Senin minnoş nasılCanım bak ben de doğuramadım hem de günlerimiz aynı:)
Ben ilk hamile kaldiğimi öğrendiğimde metro hastanesine gidiyordum .sonradan vaz geçtim güzel hastane evet .bende yarın can beye gideceğim alın artık dicem .bakalım ne diyecek .inşallah gün verir pazartesi gel derse ne yaparım bilmiyorum.bende ne sancı var ne başka bişey .canım sen ne güzel kurtuldu darısı başıma artikcanım ben metro da 1.200 tl ye doğum oldum sezeryan normal olsa da aynı fiyat eşim o kadar beğendi ki hastaneyi odayı ilgiyi. o kadar çektiğimiz e değdi mi dedi. su an açım olmasa gerçekten sezeryan ve özel hastane derdim.
Benim kanala girdi mi yarın belli olur. 1 hafta önce girmemişti. Gece uyuyabiliyorum ama sağa sola dönerken cok zorlanıyorum ve sırt ağrım var. Mide yanmam yok hemüz ama hiç ses seda yok. Doktor bıl yürüyüş ve squat hareketi verdi onları yapmaya öalışıyorum. Hurma yiyorum falan . Ilık duş iyiymiş.bakalım sıra kimde:)Kanala bile girmedi benimki :) millet dogurdu benimki hala yukarlarda takılıyo midem yanıyo falan :) normal dogum bekliyoruz bakalim. Sıkıldık beklemekten eşimde bende . Gece uykusu hiç yok gibi zaten. Senin minnoş nasıl
birde acilarim geçer de oğlumu sevebilirsem kimseye ihtiyaç olmadan emzirip altını degistirebilirsem o zaman anneliği tam anlamıyla yasayabilecem canım .Ben ilk hamile kaldiğimi öğrendiğimde metro hastanesine gidiyordum .sonradan vaz geçtim güzel hastane evet .bende yarın can beye gideceğim alın artık dicem .bakalım ne diyecek .inşallah gün verir pazartesi gel derse ne yaparım bilmiyorum.bende ne sancı var ne başka bişey .canım sen ne güzel kurtuldu darısı başıma artik
Hastanede 3.gün oda fitille oldu yoksa gelmiyodusezeryan olan canım arkadaşlarım büyük tuvaletinizi kaçıncı gün yapabildiniz? benim 3. gün bugün hala belirti bile yok .
6. Gün.hala düzensizim 15 gün oldu doğum yapalı.sezeryan olan canım arkadaşlarım büyük tuvaletinizi kaçıncı gün yapabildiniz? benim 3. gün bugün hala belirti bile yok .
5 gun sonra ciktimsezeryan olan canım arkadaşlarım büyük tuvaletinizi kaçıncı gün yapabildiniz? benim 3. gün bugün hala belirti bile yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?