2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Allah yardimcin olsun canim insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

canım sen kilolu mu hamile kaldın nasıl 3 kilo aldın ben 13 kilo aldım da şaşırdım:)

Bebeklerinizin göbek bağı kaçıncı gün düştü ne kullandınız 5.gün bitti daha düşmedi

Bende sizdenim :) ama bugün kontrol vardı malesef bizdede hiç sancı falan yok. Bakalım ne olacak.
Cok heycanlıı .. bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama ne kadr etki eder bakalım:) içimden bi his seZeryan a doğru gidiyor gibi hissetteitor . Hakkımızda hayrlısı:)

Kızlar ya ... şimdiden lohusa depresyonuna giriyor olamam dimi? Daha doğurmadım ama dşüncesiz insanşar cok sinirimi bozuyor. Herşeyine ( bebek doğumu ve bakımı dahil) dört dörtlük severek ve canı gönüldsn koşturduğum eltim , benim bebek hazırlıklarımda koşturmayı bırakın kendi cocuğunu büze bırakıp sürekli kendi işlerini yapma peşinde.. anlamış değilim ne zaman benm bi işim olsa ki yapım gereği iş isteyemeyen ve kendi işini de görmesini seven biriyim çok zorda olmasam kimseyi işime karıştırmam ama bana yardım eden insanları tutsak almaya çalışıyor resmen . Bir değil birçok kez olduğu için artık gözüme batıyor. Çok şaşkınım. Bazen bu kadar sabretmek enayilik mi acaba diye düşünüyorum... biraz bişileri bildien cümleler kursam mı ? Ama bu cümleleri kurarsam aa beni çekemiyor demesinden korkuyorum. Cünkü kendini cok önemseyen ve önemsetmye çalışan biri.. bu zamana kadar farketmemiştim 2 senesir tanışıyoruz.farketmeme sebebimin de benim verici olmam olarak görüyorum. Benim işlerim varken sürekli kendi işşerini araya sıkıştırması bizi mevcbur etmesi cok can sıkıcı... hem de kendi çevresi var , annesi var sağlıklı onu çağırmıyor bizden sürekli destek bekliyor iş güç arasında

Günaydın kızlar
Heyecandan uyuyamadım. Bugün bizde kavuşacağız kızımla inşallah sıkıntısız geçer. Artık bir bedende olamıcaz. Kızlar dualarınız eksik etmeyin Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlarrrrr

Günaydınlarrrr..

Bilin bakalım nerdeyim :)

Gece sancim agrim çok arttı. Ağlamaya başladım. Eşim Dr ile konuştu hastaneye getirdi. Baktık sancılar düzenli. Baktık açıklık 3 olmuş. Yatış yaptık. 4 cm kadar da bekledik. Sabah 5 civarı epidural taktirdi. Eşimi eve gönderdim annemle biraz kestirdik.

Şimdi sancıyı daha hisseder oldum. Çoğaldı galiba. Açıklık 5-6 olmuş. Maşallah maşallah :) şu an çok şaşkınım. Lütfen bana dua edin bir ayetel kursi okuyun. Ben sanciyla ve beklemeye devam.

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin. Tüm hamilelere de bir çırpıda kurtulmayı nasip etsin.

Gözün aydın canım hayirlisiyla kucağına al yavrunu inşallah Allah yar ve yardımcın olsun tüm doğum yapacakları bir avazda kurtarsın Rabbim indlsallah
Amin canım inşallah ayetelkürsi okudum canım Rabbim yardımcın olsun inşallah .hayırlı olsun şimdiden canım.
Acil sezeryana giriyorum bebegımın boynuna kordon dolanmış kalp atışları düşük çıktı .. nolur benım için dua edin
Canım kavuşmussundur bebeğine nasılsın bebeğinde sende iyisinizdir inşallah

Bebeklerinizin göbek bağı kaçıncı gün düştü ne kullandınız 5.gün bitti daha düşmedi
Bizim daha dusmedi 10. Gundeyiz.bu arada benimde oglum var 4.5 yasinda bende bu kadar zor olacagini dusunmemistim.sıkıştırma aşırı sevgi bizde de var.yalnız birakmaya gelmiyor korkuyoruz.sert seviyor benim oglum oyuncak bebek gibi :))ama azaliyor yavas yavas ilgisi okula gidiyoruz bizde evde olsa hep zor olurdu sanirim.allah kolaylik versin bize

İyi sabahlar herkese
Küçümenim bir haftada 350 gram almış teyzeleri 3580 şuan. Dr biraz fazla buldu mama takviyesini azalttık bakalım. Napiim ana yüreği her arandığında besledim, kızım da reddetmedi iştahlı maşallah Bugün de 20 günlük olduk yarı kırkımız çıktı. Hergün gözümün önünde büyüdüğüne şahit olmak, böyle bir mucizeye sahip olmak muhteşem bir şey Ne kadar şükretsek az

Allah sağ salim kolaylıkla inş bebeğine kavuştursun cnm

kızlar dikiş yerim çok aciyor ne zormus sezeryan. size doktor dikiş yerinize sürmek için ilac tendirdiyot gibi bir sey verdi mi ne kullanıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…