- 9 Temmuz 2016
- 199
- 106
- 18
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.801
Günlerimiz aynı bende henüz doğurmadım bugün nstde sancı hep 40da seyir etti bi hareketlilik yok :) bizde oğluşu bekliyoruz ama sanırım göbüşte mutlu onlar :)Bi ben doguramadım gitti kızlar 39+2 yiz oģluşumla. Allah anali babali buyutsun dogum yapanlar olmuş bayaği bir maşallah
Üçümüzünde günü aynı bakalım hangimizinki önce gelecek sizin cinsiyet neydi :)Canım bak ben de doğuramadım hem de günlerimiz aynı:)
İnşallah Can'ım benim ya inşallh dua edin kızımaBenimde öyle oldu doğumdan ertesi gün yapılan işitme testinden geçemedi oğluşum normal dedi doktor sezaryen olanlarda genelde su kaçıyor dedi çarşamba gittik tekrar yaptılar geçti çok şükür seninkide geçer biliyorum insan ister istemez takıyor ama merak etme geçecektir
Bende ikinci sezeryanı oldum ve bunun ilkiyle alakası yoktu zaten ameliyat genele çevrildi fenalaştığım için ağrılarım daha fazla bana da antibiyotik ağrı kesici yazdı baş ağrım da geçmedi belim çok ağrıdı vücudum kütük gibi şişti hala an son kilomdan üç kilo düşmüş vaziyetteyimArkadaslar merhaba, 3 gun once sezeryanla oglumu kucagima aldim. İkinci dogumum. İlkinde oldugu gibi spinal anestezi oldum. Ama bu sefer agrilarim cok fazla. Basim boynum sirtim belim bacaklarim her yerim siddetli agriyor. Drun yazdigi ilaclari kullaniyorum. Agri kesici almadan duramiyorum. Bir de dikisler icin antibiyotik aliyorum. Size drunuz ilac yazdi mi ? Agrisi olanlar oneriniz var mi,? İki dogumumun da sekli ayni. Ama cok fari sekilde etkilendim.
Benim genel anestezi ile oldu ama bende de bel ve sırt ağrısı var.doğum sonrası vücut eski haline dönmeye çalışıyor ya da ağır bir ameliyat geçirdik sonuçta onun etkisi olabilir.senin epiduralle de alakalı olabilir ağrıların.minoset ya da parol içebilirsin.benim doktorum günde 8 taneye kadar içebilirsin demişti.ama ben o kadar gerek duymadım çok şükür.doktorum banada antibiyotik vermişti bu arada.Arkadaslar merhaba, 3 gun once sezeryanla oglumu kucagima aldim. İkinci dogumum. İlkinde oldugu gibi spinal anestezi oldum. Ama bu sefer agrilarim cok fazla. Basim boynum sirtim belim bacaklarim her yerim siddetli agriyor. Drun yazdigi ilaclari kullaniyorum. Agri kesici almadan duramiyorum. Bir de dikisler icin antibiyotik aliyorum. Size drunuz ilac yazdi mi ? Agrisi olanlar oneriniz var mi,? İki dogumumun da sekli ayni. Ama cok fari sekilde etkilendim.
Kızlar. . Bende dogum yaptim ve tatli kizima kavustum. pazartesi ve çarşamba Dr rahmime bir işlem uyguladı. Çarşamba günü sancim arttı. Akşam nst ye girdik düzensiz sancılar var idi. Perşembe sabahtan gidip suni sancı alacaktim olmazsa sezeryan yapacaktık. Eve geldim. Sıcak bir düş aldı yattım. Allahım sancı dan yerimde duramıyorum.
Eşim zorla hastaneye getirdi. Sancılarım düzenli ve yüksek idi . Acilmam 3 cm idi. Yatisim yapıldı gece 12 buçukta. Sabah 5 e kadar sancı çektim. Hemşire kontrol etti epidural aldım. Harika idi herşey. Uyudum uyandım. Makyaj yaptım filan. 8 gibi sancı hissetmeye başladım. Dedim ekle epidural. Demez olaydım. 9 da Dr geldi. Dedi sen nasıl ikinacaksin. Dedim ne var ya
VerDi bana suni sancı. Yeri yerinden oynattm en son. Mahvoldum. Yok böyle birşey. Bu sefer demez mi Dr ikin dur sürekli diye. Bebek daha aşağıya inecekmis doguma öyle gidecekmişim
En son beni sezeryana alin diye ortalığı kaldırdım. En son öldürün beni lütfen diye yalvariyordum. Hemşirelerim harika idi. Beni desteklediler. Dr da öyle. Çünkü ikinamouordum. Erkek Dr um 4 kere üstüme çıkıp bebeği itekledi bebeği. 3 kere de kadın Dr itekledi. Bir yandan bana ikin diyorlar ama epidural saolsun. En sonunda bebeğim doğdu. Ama ben tükenmiştim. Gercekten cok pişman oldum. En azından ikinci epidurali almasaydım böyle olmazdım. Acilmam 7 cm idi. Ve çok az kalmıştı.
Vel hasıl çok yorgunum çok bitkinim. Heryerlerim ağrıyor. Ve çektiğim acılarin hala etkisindeyim. Ama yanımda kı bu melek var ya. Allah im isteyen herkese nasıl etsin.
Dip not. 3 kere ikindim pırt doğurdum diyenlere inanmayın. Çünkü Dr um bu kadar doğum yaptim öyle bir Doğum görmedim dedi. Ve normal doğum kolay değil. Öpüyorum hepinizi. Kavuşamayanlara tez zamanda hayırlısı ile kavusmaniz dilegiyle
Gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütsün yavrularınızı.Kizlar bende bugun dogurdum 40+2 de geldi nazli kizim.normal dogum yaptim.cok kolaydi.hic korkmayin.gece suyum ve kanamam geldi.2 cm acilma vardi.suni sanci takmadan dogurdum.alttan bir ilac verdiler.sancilar dayanilmaz degildi.rabbim bekleyen herkesi kurtarsın.detayları sonra yazarım.herkese dua ettim.
Ben 3. Gün yapmıştım ama o güne kadar hep sıvıyla beslendim. Tuvalete çıktıktan sonra normal yeme düzenine döndüm. Sonrasında 3-4 gün büyük tuvaleti yaparken ağrım oldu ama sonra geçti. Hatta idrarı da tutarsam ağrılı oluyordu o yüzden fazla tutmadan hemen gidiyordum wc ye.sezeryan olan canım arkadaşlarım büyük tuvaletinizi kaçıncı gün yapabildiniz? benim 3. gün bugün hala belirti bile yok .
Canım sarılık epey düştü çok şükür diğer sorunlar da takip gerektiriyor. Sen nasılsın?Kızlar nasılsınız ceren hatun uyumuşken biraz sohbet edim dedim canım çok geçmiş olsunKilim ve tohum çok takip edemedim son durum nedir iyisinizdir inşAllah canım sanada çok geçmiş olsun kuzun bir an önce iyileşir inşAllah dualarımız seninle @amigurumi
Canım ben doktor araştırırken iyi diyenyqbsiye edilen hekimlerden birine gittim. İzmirdeysen bir kaç isim verebilirim: hayim baruh, Kemal aydın, Halil akarcan, Mete akısü. Bir kaç isim daha bar canım. Yazarım yine. Doktor çok önemli çok haklısın. Allah hepsini korusun bebişlerin.canim gecmmis olsum hasta olmasin bebisler yahangi doktora gittin canim biz doktordanyana sanssiziz. Guzel bi doktor bulmam lazim
Ah ki ne ah hiç deme o anları ağlamaktan sütüm azaldı.Ahhh şmdi gdip diğer hekime ağladıın günlerı sorsan ne der acaba
Amin cümlemizin inşallah canım.Bununla gecmis olsun canim.bundan sonra biraz daha rahat etmelisin artik saglikli mutlu günler sizin olsun
Canım çok teşekkür ederim ilgine Hep göz aydınlığı verelim birbirimizeAl işte bazı doktorlar böyle insanı panik ediyor.böyle olduğunu tahmin etmiştim.gözün aydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?