2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bakalım hamgimiz önce doğurucaz :) aynı gün gözüküyoruz :) benimkinde tık yok henüz :) sadece bıgün biraz regl ağrısı oldum ilkkes okadr:)

adet agrilari bende ara ara oluyodu . bakalim ayni gun doguruyormusuz birde :) ben oglusla anlasma yaptim birgun dinlenmeden dogma diye cumartesi izin yapcam artik bakalim

kızlar dikiş yerim çok aciyor ne zormus sezeryan. size doktor dikiş yerinize sürmek için ilac tendirdiyot gibi bir sey verdi mi ne kullanıyorsunuz ?
2. Gun hastane den cikarken pansuman edildi sadece ve su gecirmez kagit yapistirildi.5 gun kontrole gittigimde doktor kagidi cikardi pansuman etti.onun disinda birsey kulanmadim.contractubex diye bir jel verdi oda yara izini gecirmek icin.benim bugun 10. Gun hala sızısi var canim daha normal seninde agrimasi.agri kesici icmistim ben

parol verdi canım o da pek ağrı kesmiyor sanki anlamadım. son dakikaya kadar normal doğum istediğim için sezeryan hakkında hiç kimseye bir sey sormamistim. üçüncü gün bebegimle bugün. ama ben kendimi kötü hissediyorum onunla yeterince ilgilenemiyorum ağrılarım olduğundan emzirirken dayanamıyorum ağlıyorum bebegimi sevmek doyasıya emzirmek o kadar cok istiyorum ki kendi acimdan sancimdan ne zormus isteyip de sevememek ...
hiç mama vermeyecektim güya ama sarılık olur sütum gelmiyor diye verdim biberon u ve emziği kiskaniyorum dayanamıyorum ağlıyorum siz nasıl atlattiniz bu süreçleri

Kızlar ya bişi sorucam. Magnezyum kullanmayı ne zaman bıraktınız? Şimdi magnezyum kasılmaları durdurma özelliğine sahip ya acaba benm bu yüzden mi sancım çıkmıyo diye düşünmeye başladım ben

sezeryan olanlar yeşillik yiyor musunuz bazıları yemek iyi bazıları kötü diyor şimdi yicektim marul bunu duyunca size sormak istedim önce. dikise falan bir zararı olur mu

sezeryan olanlar yeşillik yiyor musunuz bazıları yemek iyi bazıları kötü diyor şimdi yicektim marul bunu duyunca size sormak istedim önce. dikise falan bir zararı olur mu

Yeşillik iyidir ya kan yapar. Hiç duymadım dikişe falan zarar vereceğini. Bolca da yedim. Ama limon kullanmıyorum ben hiç. Belki limonda asit var diye dikiş yerinin geç iyileşmesine sebep olabilir. Bir de limonun anne sütünü azalttığını okudum ben ne alakaysa. Maydanoz da azaltıyormuş..

Yasadiklarin normal canim sıkıntı yapma sutunde etkilenir.kendini iyi hissetki bebeginle daha iyi ilgilen.benim annem aliyor hatta altını daha.sutun yoksa kesinlikle mamaya devam et.bizim gibi sarilikla ugrasmak istemiyorsan.ben verdigim halde oldu.emzigide emme refleksi gelissin diye ver.benim 4. Gun gelmisti tam anlamiyla sutum.geldi de ne oldu surekli emdigimuz icin obur ogluma yetmiyor mama veriyoruz arafa.yesillik dereotu yiyorum.

Anlattıklarının aynısını yaşıyorum .benim kızımda 4 yaşına yakın deli gibi kıskanıyor kardeşini.küçüğü hakkıyla sevemiyoruz onun yüzünden.ilk hafta hepten kabus gibiydi.şuan 15 günlük olduk.nispeten biraz daha alıştı.inşallah zamanla alışacaklar.
Benim dikişlerin olduğu yer sertleşti kendimi zorlamaktan ve hiç yatıp dinlenmediğim için.bu ara birde kramp şeklinde ağrılar giriyor dikişlerin olduğu yer ve vajinanın üst kısmına doğru onuda anlamış değilim.benim ufaklakta ilk 10 gün çok usluydu şimdi gaz sancıları başladı sanırım.kıpkırmızı oluyor ağlamaktan.birde hep emmek istiyor.emdikçede gazdan midesi kötü oluyor kötü oldukça tekrar meme arıyor.manyak bir kısır döngü içindeyiz.doktor dün gaz ilacı yazdı ama verip vermeme konusunda kararsızım.

Sabahları tam bir sefillik yaşıyoruz.iki çocuk birden uyanıyor.büyük küçüğe zarar verecek diye ikisini yalnızda bırakamıyorum.kahvaltı hazırlamak bir dert.birini emzirirken öteki su ister karnım acıktı der.biri ağlarken öbürünü uyandırır o da ağlamaya başlar.büyük öğleden sonraları kreşe gidene kadar evde helak oluyorum.öğlen uyuyor küçük allahtan az dinlenmeye vakit bırakıyor bana.akşamlarıda eşimle değişe değişe çocuklarla ilgileniyoruz.gecede sürekli uyanıyor kızım.resmen 15 günde çöktüm ben.bu 3-4 çocuk büyütenlere helal olsun vallahi.

Bol bol hareket etmeye çalış yürü başka yolu yok canım 3.gün ağrılarım hafifledi hemen kalktım benim korktuğum gibi olmadı sezaryen. Ağrı kesici banada verdi doktor kullanmadım bile hareket ağrıyor acıuor diyor diye kalkmamazlık yapma.. normal doğuramadım diye kendini suçlama hayırlısı böyleymiş bebeğini düşün sütün etkilenmesin.
Bebeklerinizin göbek bağı kaçıncı gün düştü ne kullandınız 5.gün bitti daha düşmedi
5. Gün düştü bizim babytime ile günlük temizledim
Maşallah ya darısı bizim oğlanın başına yarın 1haftalık olacağız bakalım kilo almış mı yoksa mama verecek doktor
Bizim ki de öyle olıyor gazdan mı oluyor tecrübesiz olduğum için bilemedim doktor banada ilaç yazmıştı alayım bari

Birden bire deli gibi ağlıyor bacaklarını kendine doğru çekerek büzülüyorsa gazdandır.gazlanan bebekte kendini rahatlatmak için emmek ister.olsun o emmek istedikçe emzir ama her seferinde gazını çıkar.çıkaramasanda 3-5 dk masaj yap sırtına.ben gaz ilacını almadan önce rezene çayını deneyeceğim bugün eşime eczaneden bebekler için olanlardan aldırıcam sabah akşam verebilirsin dedi doktor.eğer işe yaramazsa gaz ilacını deneyeceğim.

Merhaba kızlar
Doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum bekleyenlerede bir an önce sağlıcakla bebişlerine kavuşmalarını diliyorum.

Bizim bugün 20. günümüz yani yarı kırkımız çıktı :) Doktor kontrolümüz vardı hem benim hem de oğluşun. Oğluş 4100gr olmuş 54 cm olmuş doktorumuz bormal dedi. Günde 30-35 gr alması gerekiyormuş bebişlerin bizimki 40 gr falan almış. Sarılıktan korktupumuz için mama destekli besliyorduk. Doktorumuz mamayı bırakın dedi çok çaresiz kalırsanız verin dedi. Zaten mamayı gece 2 kere veriyordum gündüzleri hep emziriyordum çok huysuzlanırsa gündüz 1 kere veriyordum. Artık mamayı belki sadece gece veririz 1 kere uyusun diye. 40ı çıkınca gelin kalça ultrasonuna bakıcam dedi.

Bende ultrasona girdim rahim küçülmüş, dikiş izlerim hiç belli değil tamamen iyileşmiş. Bir de böbreklerime baktı sorun yok dedi. Korse giyebilirsin 40 ın çıktıktan sonra da egzersiz yapabilirsin dedi. Göbeğimde hissizlik var bir kısmında o da geçecek korkma dedi. Bol su iç tuzlu yeme dedi. 40ım çıktıktan sonra tekrar kontrole çağırdı.

Günler çok çabuk geçiyor gecem gündüzüm belli değil :) arada gaz problemimiz oluyor. Bir de burun tıkanıklığı başladı oğluşun. Bu sabah otribebeyle temizlemeye çalıştım biraz rahatladı.
Bu arada elimizin altında bulunsun diye gaz için bitkisel bir damla yazdı doktorumuz vicol diye bir damla. 10 günlükten itibarende vitamin damlası kullanıyoruz. A C D ve E vitamini içeriyor.

Bizden haberler böyle :) Doğum yapacak olan arkadaşlar bol bol uyuyun :)) Şöyle birşey varki o mis kokulu bebişi kucağınıza aldıktan sonra uykusuzluk falan hiçbişey önemli olmuyor. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın :))

Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta kızımı aldım kucağıma çok şükür 4000 kilo 50 cm ama maalesef şuanda kızım sarılıktan dolayı hastahane de yatıyoruz ışık tedavisi uygulanıyor ayrıca daha berbat olan şey kızımın her sese tepki vermesine rağmen işitme testinden kalması Dr çok normal içerde sıvı birikmiştir çok takılma Dedi ama gelde takılma başına benim gibi işitme testi sıkıntısı gelen var mı

kızlar dikiş yerim çok aciyor ne zormus sezeryan. size doktor dikiş yerinize sürmek için ilac tendirdiyot gibi bir sey verdi mi ne kullanıyorsunuz ?
Çok geçmiş olsun canım bende bu gidişle sezaryen olacağım galiba inşallah çok çabuk iyileşir bebeişinle daha çok ilgilenirsin canim

Merhaba anneler ve anne adaylari cogumuz dogum yapmis galiba cok bakamadim tebrik ederim bekleyen varsa sag salim tez vakitte kavussunlar insallah
Bizde cumartesi insallah 1 aylik olucaz.pazartesi aşimiz var sali da kontrollerimiz.daha önceki dikislerim 1 haftada düsmüstü beklentim bunda oyleydi ama 24.gunde tüm dikislerim düstü cok sükür ama ben bu sefer vızır vızır gezdim durdum gec iyilestim ondan galiba.üstune de oturdum.kanamam da lekelenme seklinde bi bakiyorum var bi bakiyorum hic gelmemis uzun süre.kilo eksilere indim kiyafetlerimi cikardim moralim tavansaglik olsunda hepsi oluyor gecen hafta bende dişimle ugrastim antibiyotik aldim malesef oğluş kızıma benzemis gibi duzenli uyuyup uyaniyo simdilik ama cok gazli büyük biri gibi pirt pirt sürekli sizlerin nasil bebisler? Ilac kullanmiyorum rezene iciyorum ben.bide elma yagi sürüyorum.
2.cocuklular ne haber?bazen bu durumda olabiliyorum.ķizm da cok sükür kiskanclik yok ama ayni anda biseyi isteyince nereye gitcemi sasiriyorum.kizima mumkun oldugunca özbakimini yapacak sekilde yerlestirdim herseyi mesela suyunu kendi alıyor tuvalete isik acip kendi yapiyor sesleniyor ben silmeye gidiyorum.oyuncaklari aliskanlikalrini kendi alabilecgi yerlere koydum boyle daha rahat ettim.aksam eşimle paslasiyoruz.simdilik korktugum gibi degil.oyun oynama iside bebegimizi bakimini beraber yapip oyuna ceviriyoruz alt almasi emzik vermece falan:) bizden böyle

Bi ben doguramadım gitti kızlar 39+2 yiz oģluşumla. Allah anali babali buyutsun dogum yapanlar olmuş bayaği bir maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…