- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.821
Çok geçmiş olsun kuzucuğa.. çok sevindim anlamadan geçmesine. İnşallah oluşmaz tekrar. Dil bağı benim oğlanda da var ama engel teşkil etmiyor diye doktor şimdilik kalabilir Dedi. Allahım bütün çocuklara sağlık versin.Canım bu arada bahsetmiştim benim kızın dil bağı varmış diye, cuma gittik cerraha uyuyordu kesti bağı dr ve uyanmadı bile, ki eşimle ciddi stres yapmıştık çok ağlayacak diye ama çok şükür 1 dk da bitti iş, 6 ay sonra tekrar çağırdı sadece bağ tekrar oluşabiliyor diye o kadar.
Senin bebişten de güzel haberler almışsın çok sevindim, herkesin yavrusuna sağlık versin Rabbim inşaallah ☺
Canım çok teşekkür ederim ilgine evet her zaman için farklı bit hekim görüşü De gerekiyormuş.Kilim ve tohum Çok şükür canım valla çok sevindim. İçim rahatladı. Kıyamam ben ona. Bir Dr a bağımlı kalmamak gerekiyormuş demekki gözün aydın canım :)
Canım nasılsın oğlun nasıl?Çok sevindim canım. Tek doktora bağımlı olmamak lazım iyi yapmışsın başka doktora götürmekle. Gözün aydın :)
Oy maşallah Allah sağlık versin ikinize de.Merhaba herkese çarşamba 23.00 da sanciyla hastaneye geldik 13 nisan perşembe 01.30 da normal doğumla kızımı kucağıma aldm, hemen ayağa kalkabildim ve ilk doğum olmasına rağmen kolostrumum geldi kızımda çok şükür güzel emiyor. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Canım geçmiş olsun. Kızını da kokla bizim için. Maşallah annesi ona.Günaydın kızlar
Kızlar sabah kızımı kucağıma aldımŞükür bizimki koca kafalıymış dr o yüzden İnmemiş dedi . Kilosu 3800 boyu 53 cm. Ben genel anestezi oldum dikiş yerlerim çok ağrıyo
Canım nasılsın oğlun nasıl?
Kizlar, ben kuzumbenim. Ben de oglumu epidural sezeryanla 10.Nisan Pazartesi gunu kucagima aldim. Gogus yaralarim felaket. Sizler nasil cozum buldunuz? Acil bilgi verirseniz sevinirim. Gecmise donuk bakamiyorum.
Merhaba herkese çarşamba 23.00 da sanciyla hastaneye geldik 13 nisan perşembe 01.30 da normal doğumla kızımı kucağıma aldm, hemen ayağa kalkabildim ve ilk doğum olmasına rağmen kolostrumum geldi kızımda çok şükür güzel emiyor. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Hepimizin gözü aydın kızlar.sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah.maşallah birçok kişi doğurdu.darısı kalan arkadaşların başına.Günaydın kızlar
Kızlar sabah kızımı kucağıma aldımŞükür bizimki koca kafalıymış dr o yüzden İnmemiş dedi . Kilosu 3800 boyu 53 cm. Ben genel anestezi oldum dikiş yerlerim çok ağrıyo
Kızlar. . Bende dogum yaptim ve tatli kizima kavustum. pazartesi ve çarşamba Dr rahmime bir işlem uyguladı. Çarşamba günü sancim arttı. Akşam nst ye girdik düzensiz sancılar var idi. Perşembe sabahtan gidip suni sancı alacaktim olmazsa sezeryan yapacaktık. Eve geldim. Sıcak bir düş aldı yattım. Allahım sancı dan yerimde duramıyorum.
Eşim zorla hastaneye getirdi. Sancılarım düzenli ve yüksek idi . Acilmam 3 cm idi. Yatisim yapıldı gece 12 buçukta. Sabah 5 e kadar sancı çektim. Hemşire kontrol etti epidural aldım. Harika idi herşey. Uyudum uyandım. Makyaj yaptım filan. 8 gibi sancı hissetmeye başladım. Dedim ekle epidural. Demez olaydım. 9 da Dr geldi. Dedi sen nasıl ikinacaksin. Dedim ne var ya
VerDi bana suni sancı. Yeri yerinden oynattm en son. Mahvoldum. Yok böyle birşey. Bu sefer demez mi Dr ikin dur sürekli diye. Bebek daha aşağıya inecekmis doguma öyle gidecekmişim
En son beni sezeryana alin diye ortalığı kaldırdım. En son öldürün beni lütfen diye yalvariyordum. Hemşirelerim harika idi. Beni desteklediler. Dr da öyle. Çünkü ikinamouordum. Erkek Dr um 4 kere üstüme çıkıp bebeği itekledi bebeği. 3 kere de kadın Dr itekledi. Bir yandan bana ikin diyorlar ama epidural saolsun. En sonunda bebeğim doğdu. Ama ben tükenmiştim. Gercekten cok pişman oldum. En azından ikinci epidurali almasaydım böyle olmazdım. Acilmam 7 cm idi. Ve çok az kalmıştı.
Vel hasıl çok yorgunum çok bitkinim. Heryerlerim ağrıyor. Ve çektiğim acılarin hala etkisindeyim. Ama yanımda kı bu melek var ya. Allah im isteyen herkese nasıl etsin.
Dip not. 3 kere ikindim pırt doğurdum diyenlere inanmayın. Çünkü Dr um bu kadar doğum yaptim öyle bir Doğum görmedim dedi. Ve normal doğum kolay değil. Öpüyorum hepinizi. Kavuşamayanlara tez zamanda hayırlısı ile kavusmaniz dilegiyle
Kizlar bende bugun dogurdum 40+2 de geldi nazli kizim.normal dogum yaptim.cok kolaydi.hic korkmayin.gece suyum ve kanamam geldi.2 cm acilma vardi.suni sanci takmadan dogurdum.alttan bir ilac verdiler.sancilar dayanilmaz degildi.rabbim bekleyen herkesi kurtarsın.detayları sonra yazarım.herkese dua ettim.
Merhaba herkese çarşamba 23.00 da sanciyla hastaneye geldik 13 nisan perşembe 01.30 da normal doğumla kızımı kucağıma aldm, hemen ayağa kalkabildim ve ilk doğum olmasına rağmen kolostrumum geldi kızımda çok şükür güzel emiyor. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Günaydın kızlar
Canım ben doktor araştırırken iyi diyenyqbsiye edilen hekimlerden birine gittim. İzmirdeysen bir kaç isim verebilirim: hayim baruh, Kemal aydın, Halil akarcan, Mete akısü. Bir kaç isim daha bar canım. Yazarım yine. Doktor çok önemli çok haklısın. Allah hepsini korusun bebişlerin.
Canim gozunaydin Allahim anali babali buyutsun insallah. Yazin bana cesaret verdi ve moral oldu insallah bizimde oylr kolay gecer dogumumuzKizlar bende bugun dogurdum 40+2 de geldi nazli kizim.normal dogum yaptim.cok kolaydi.hic korkmayin.gece suyum ve kanamam geldi.2 cm acilma vardi.suni sanci takmadan dogurdum.alttan bir ilac verdiler.sancilar dayanilmaz degildi.rabbim bekleyen herkesi kurtarsın.detayları sonra yazarım.herkese dua ettim.
Canim benim suyun gelmisken cok beklememn lazim seni nasil biraktilar hastaneden? Enfeksiyona aciksin suan antibiyktik baslicaklar hemen.cok vakit kaybetme açilma suni sanciyla da denenebilir bide stresi birakirsan kendi sancinda baslayabiliri keske seni o bayanlarin yanina koymasalarmis etkilenir insan ister istmez.Hakkinda hayirli olsun sag salim kolaylikla kavuşunDün gece suyum geldi yatış verdi doktor açıklık yok sancı yok doğum sancısı çeken kadınların yanına aldılar bir kadın öyle bağırıyor aman Yarabbi yok böyle bir bağırma ne güzel sancimda başlamıştı 1 santim açılmam olmuştu sitrestenmidir nedir suyum kesildi sancimda kesildi daha fazla orda duramadim evdeyim şimdi özele gidip sezaryen olmayı düşünüyorum .
Canim benim suyun gelmisken cok beklememn lazim seni nasil biraktilar hastaneden? Enfeksiyona aciksin suan antibiyktik baslicaklar hemen.cok vakit kaybetme açilma suni sanciyla da denenebilir bide stresi birakirsan kendi sancinda baslayabiliri keske seni o bayanlarin yanina koymasalarmis etkilenir insan ister istmez.Hakkinda hayirli olsun sag salim kolaylikla kavuşun
Canım suyum kesildi 2 doktor baktı inanmadilar sizinti olmuş suyun gelmiş sayılmaz dediler bende anlamadimCanim benim suyun gelmisken cok beklememn lazim seni nasil biraktilar hastaneden? Enfeksiyona aciksin suan antibiyktik baslicaklar hemen.cok vakit kaybetme açilma suni sanciyla da denenebilir bide stresi birakirsan kendi sancinda baslayabiliri keske seni o bayanlarin yanina koymasalarmis etkilenir insan ister istmez.Hakkinda hayirli olsun sag salim kolaylikla kavuşun
Ben yasadim hatta ameliyathanede usuttum sandim ilk basta gogus kafesimden omuzlarima kadar agri vardi ve derin nefes alamiyodum gulmek iskence gibiydi. Daha sonra belim ve sirtima gecti agri 10. Gunden sonra rahatladim diyebilirim. Biraz sabir zamanla gececek insallah tum agrilar. Kahve icmemi tavsiye etmislerdi gercekten faydasi olduArkadaşlar mrb bende kızıma kavuştum.. bogazına kordon dolanması nedenıyle sezeryan oldum.. 2 gün olduk... size bişey sormak ıstıyorum ınsnılmaz sırt ve göğüs kafesi ağrım var.. sezeryan ağrısını dahi hissetmıyırum sırt ve göğüs ağrısından .. siz de böyle durum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?