2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok geçmiş olsun kuzucuğa.. çok sevindim anlamadan geçmesine. İnşallah oluşmaz tekrar. Dil bağı benim oğlanda da var ama engel teşkil etmiyor diye doktor şimdilik kalabilir Dedi. Allahım bütün çocuklara sağlık versin.

Oy maşallah Allah sağlık versin ikinize de.

Günaydın kızlar
Kızlar sabah kızımı kucağıma aldımŞükür bizimki koca kafalıymış dr o yüzden İnmemiş dedi . Kilosu 3800 boyu 53 cm. Ben genel anestezi oldum dikiş yerlerim çok ağrıyo
Canım geçmiş olsun. Kızını da kokla bizim için. Maşallah annesi ona.

Canım nasılsın oğlun nasıl?

İyiyiz çok şükür. Dün kontrolümüz vardı ikimizinde bi sıkıntı çıkmadı. Şu anda tek sııntı burnu çok tıkanıyo o yüzen huzursuz uyuyo oğluş. Sürekli uyanıyo. Her banyo yaptığında temizlenir burnu diyolar ama dün akşam yıkadık bişey değişmedi. Otribebe kullanmaya çalıştım ama
çok ağladığı için tAm beceremedim sanırım.

Siz nasılsınız sarılık düşmüş sanırım.

Kizlar, ben kuzumbenim. Ben de oglumu epidural sezeryanla 10.Nisan Pazartesi gunu kucagima aldim. Gogus yaralarim felaket. Sizler nasil cozum buldunuz? Acil bilgi verirseniz sevinirim. Gecmise donuk bakamiyorum.

Günaydın kızlar
Kızlar sabah kızımı kucağıma aldımŞükür bizimki koca kafalıymış dr o yüzden İnmemiş dedi . Kilosu 3800 boyu 53 cm. Ben genel anestezi oldum dikiş yerlerim çok ağrıyo
Hepimizin gözü aydın kızlar.sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah.maşallah birçok kişi doğurdu.darısı kalan arkadaşların başına.

Günaydinnn:)
C Cupcake89 canimcim toplamda 8 kilo aldim.normal dogum yaptim.kilolar gider hic merak etme saglik olsun.
2.dogum yapan arkadaslar daha fazla agri duydum ýazmislar.benimde normal dogum olmasina karsin daha cok agri cektim sonrasinda rahim kendini toparlamak icin daha cok kasarmiş kendini doktor öyle dedi sanci gibi agrim vardi ritmik sekilde kasildim hep ilk 3 gun sonra gecti.vucut daha yipranik oluyor galiba.dikislerde gec kaynadi.siz yine kendinizi kontrol edin yogun kanama iltihap falan olmasin Allah korusun hepinize gecmis olsun.
@buucuu gözün aydin:) ayyy bana da bastirdilar ayni oyle 1 hafta bide kaburga acısı cektim:) epiduralde nasil acı hissettin acaba? Benim ilkinde 3 doz almstim en son dogum aninda da hic bisi hssetmedim.neyseki geldi gecti insan unutuyor iyiki Allah unutmayı vermis diyorum :)

Günaydın kızlar

Dogumlar peş peşe gelmiş.hepinizin gozuaydin olsun.allah anali babali büyütsün.bol bol sutunuz olsun.

Dün gece suyum geldi yatış verdi doktor açıklık yok sancı yok doğum sancısı çeken kadınların yanına aldılar bir kadın öyle bağırıyor aman Yarabbi yok böyle bir bağırma ne güzel sancimda başlamıştı 1 santim açılmam olmuştu sitrestenmidir nedir suyum kesildi sancimda kesildi daha fazla orda duramadim evdeyim şimdi özele gidip sezaryen olmayı düşünüyorum .

amin canim. Konu bebek olunca ici gidiyo insanin. Bugune kadar 3 doktora gittik hepsi farkli sey soyledi. Duemadan kan aldilar ufacik bebekten. Artik adam akilli bi doktoru olsun istiyorum oglumun. Evet canim izmirdeyim insallah buluruz iyi dojtor

Aaa ben 40 haftalik olmusum. O gunleri gormek isterdim :)

teyzeler merhaba bugun 40 gunluk olduk. Keyfimiz iyi sukur. Sadece kilo alimimiz az sabirim o da alerjiden kaynaklanmis. Oglumda inek sutu alerjisi cikti. Sut urunleri tuketmiyorum simdilik. Cok yuksek bi sinir degil orta duzeyde bakakim nolcak.

Sariligimiz hala gecmedi en son 13 civarindaydi. Bir suru kan alip arastirdilar ama bi sebep yok su anda. Ben de oglunun aaglikli olmasini, kilo almasini iyi olmasini istiyorum insallah kisa zamanda iyilesir tum bebekler

Canim gozunaydin Allahim anali babali buyutsun insallah. Yazin bana cesaret verdi ve moral oldu insallah bizimde oylr kolay gecer dogumumuz

Canim benim suyun gelmisken cok beklememn lazim seni nasil biraktilar hastaneden? Enfeksiyona aciksin suan antibiyktik baslicaklar hemen.cok vakit kaybetme açilma suni sanciyla da denenebilir bide stresi birakirsan kendi sancinda baslayabiliri keske seni o bayanlarin yanina koymasalarmis etkilenir insan ister istmez.Hakkinda hayirli olsun sag salim kolaylikla kavuşun

Selam arkadaşlar bebisleri kucağına alanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza .Ben 40+2 oldum bekliyorum. ..kızımın keyfi yerinde. Artık gelsin istiyorum.Benim gibi olan var mi

Canım suyum kesildi 2 doktor baktı inanmadilar sizinti olmuş suyun gelmiş sayılmaz dediler bende anlamadim

Arkadaşlar mrb bende kızıma kavuştum.. bogazına kordon dolanması nedenıyle sezeryan oldum.. 2 gün olduk... size bişey sormak ıstıyorum ınsnılmaz sırt ve göğüs kafesi ağrım var.. sezeryan ağrısını dahi hissetmıyırum sırt ve göğüs ağrısından .. siz de böyle durum yaşayan var mı

Ben yasadim hatta ameliyathanede usuttum sandim ilk basta gogus kafesimden omuzlarima kadar agri vardi ve derin nefes alamiyodum gulmek iskence gibiydi. Daha sonra belim ve sirtima gecti agri 10. Gunden sonra rahatladim diyebilirim. Biraz sabir zamanla gececek insallah tum agrilar. Kahve icmemi tavsiye etmislerdi gercekten faydasi oldu

Herkese çok teşekkür ederim iyi ki bu forumu bulmuşum birçok şeyi öğrenip paylaştık destek oldunuz. Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…