2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Dün saat 12.20 de bebeğimi kucağıma aldım.

Doğum hikayemi anlatayım öyle çok kolay oldu diyemeceğim ama çok zor da değildi.
Gün içinde farklı bir baskı ağrı hissediyordum, Akşam 21.30 da wc de iken biraz su boşalır gibi oldu tık diye de bi ses duydum ama anlam veremedim çünkü ilk nişan gelir sanıyordum. Daha sonra 2 dk geçmeden kanlı su boşalmaya başladı. Hemen doktorumu aradım hastaneye gittim oda geldi su geldiği için yatış yaptılar. Açılmam 1 cm di buna çok üzüldüm sancım da Yok denecek kadar azdı. Öyle teyzemlerle vakit geçirdik onlar uyudular çünkü benim sancım hala yoktu saat 3 gibi biraz belime vuran ağrılar başladı 5 de artık yatağa yatamıyordum ağrılardan çatı da 6 cm açılmayı duyunca çok sevindim. Ağrılar yavaş yavaş sıklaştı ve arttı tabi ben bu ağrıları yürüyerek nefes egzersiziyle atlattım, saat 8 de açılmam 8 cm di sona çok yaklaşmıştık artık. Aklıma hiç kötü bir düşünce getirmedim en önemlisi bence bu hep normal Doğuma odaklandım aksini hiç düşünmedim aklıma bile gelmedi. 8 den sonra açılmam yavaşladı bebek de zorlanıyordu hem küçüktü hem susuzdu bende artık çok güçsüzdün özellikle susuzluktan ölüyordum. Bu yüzden Doğum 12.20 de 3 dikişlik bir kesi ile gerçekleşti. Bebeğim sağlıklı kucağımda çok şükür, Doğumdan korkmayın herşey olağan ritminde ilerliyor benim su geldiği için daha uzun sürdü normalde daha kolay atlatılıyor hatta

Hayırlı uğurlu olsun canım nşallah sağlıklı güzel bir ömrünüz olsun

Ben haftaya ppersembe gunu alinacam sezeryana allahin izniyle... birak kizin kalsin karninda ne kadar kalirsa o kadar iyi.

Can'ım gözün aydın . Yavrunu sağsalim büyütürsün inşallah

Kizlar bugün cok kötüyüm ya lohusa depressionumudur artik nedir sinirden patlicam oturup aglamak geliyor icimden sebebini bende bilmiyorum birden bire böyle oldum ayni durumda olan varmi? Oglumda geceleri yatmiyor gazdan dolayi gittikce ilerliyor baslarda tek gece oliyordu artik gündüzleride mizmizlaniyor sürekli napacama sasirdim kaynanamda bizde kaliyor esimde iki güne ise baslicak off off

bebeğinin kafasının büyük olduğu söylenen yine de normal doğum yapabilen var mı aranızda. nasıl geçti kızlar

Arkadaşlar çok gerginim herşeyden sinir oluyorum ve küçük seyleri büyütüyorum çok kafaya takıp etrafımakilere patlamak için yer arıyorum... aynı durumda olan varmi?

İlk 10 gün bendede vardı o ağlama nöbetleri.şimdide iç sıkıntıları başladı.sanki hayatım çok anlamsız gibi geliyor.üstümde pijamalar,taranmamış saçlar,iki çocuk ve yardım edecek kimse yok.akşama kadar kızım mememde geziyor ve 2-3 gündür iyice kucağa alıştı.büyük ihtimal çoğumuz aynı durumdayızdır.hormonlar geri çekiliyor ve vücut buna alışmaya çalışıyor birde yeni bir hayat oldukça zorluyor insanı.bence sende kayınvalideni takma bol bol hizmet etsin sana sen de yat uyu.o gidince nede olsa dinlenmeye hiç fırsatın olmayacak.

Ay bi 40imiz cikaydi rahatlasaydik. Sacima mec yapmayi düsüniyorum kestirmeyi düsüniyorum belki kendimi daha iyi hissederim acaba zarari varmidir? Oglumun göbegide dünden beri hafif hafif iki kere kanadi daha düsmedi 9 günlügüz düsmek üzere herhalde bide sizdede gaz sorunu varmi nasil basa cikiyorsun ebe bana normal rezene cayini 20 saniye falan demlet ver demisdi vermeyede pek cesaret edemiyorum aslinda.

aynen kendi kendime aglama nobetleri oluyor.geceleri yatmiyor gunduz de uyumaya zorlaniyor.gelen giden ...bir de hasta oldum
Bugun kv krizi de yasadik.ya sabir...

aynen kendi kendime aglama nobetleri oluyor.geceleri yatmiyor gunduz de uyumaya zorlaniyor.gelen giden ...bir de hasta oldum
Bugun kv krizi de yasadik.ya sabir...

Canim bugün tam basladi aglamaya hemen emzirdim gazini cikarip birazcik rezene cayi verdim cok az ama hemen fayda etti valla oglum rahat uyuyior cok sükür bende basini bekledim bu saate kadar kalkar diye ama yok masallah ogluma birazdan kalkar saati yaklasiyor emzirip bende yatarim insallah. Sende dene istersen rezeneyi tabi ben ebeye sordum verebilirmiyim diye

Arkadaşlar çok gerginim herşeyden sinir oluyorum ve küçük seyleri büyütüyorum çok kafaya takıp etrafımakilere patlamak için yer arıyorum... aynı durumda olan varmi?
@Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Hamileliğin son dönemlerinde iyice hormonlar tavan yapıyor galiba mutsuz olmak için bahaneler arıyor insan. Ama bebeğini düşün kesinlikle mucize olduğunu göreceksin

Bizim göbeğimiz 10. gün düştü.düşmeden önceki günler kanamıştı bir iki sefer.yakındır düşmesi.bizimde müthiş gaz sorunumuz var.birde sürekli ıkınma modunda.sürekli kucakta huzur buluyor.ellerim kollarım koptu iki üç gündür.dün humananın rezene çayını verdim ben pek sevmedi ilkinde 20 cc verdim akşam tekrar içiremedim diliyle itiyor biberonu.demleme çay riskli bence onu sen iç sütünden geçer.sanırım doktorun yazdığı gaz ilacını alıcam bugün.sabaha kadar saat başı uyandı.uykusuzluktan helak oldum iyice.bide öğleden sonra misafirim var kafayı yicem.başımda yardımcım yok iki çocukla daha 20 günüm dolmadan sezaryanli halimle nedir bu misafir gelmek ya.birde hazırlık yapma lütfen diyorlar sanki yapabilecekmişim gibi.

bebeğinin kafasının büyük olduğu söylenen yine de normal doğum yapabilen var mı aranızda. nasıl geçti kızlar
Ben varım. En son kontrolde 98-99 civarıdır demişti doktor, kafasını çok dayadığı için ölçüm net olmayabilir demişti. 2 hafta önden gidiyordu kafa çapı hep. 39+1'de normal doğum yaptım elhamdulillah. 3580 gr doğdu. Bir Doğum ne kadar zorsa o kadar zor oldu. Ama benim çatı muayenemde pelvis yapımın çok rahat olduğunu söylemişti doktorum. Onun etkisi vardır zor olmamasında sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…