2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar biz duyma testinde sağ kulaktan geçemedik bir önceki gece duş aldı acaba o yüzden olabilir mi pazartesi kontrolde bir daha bakacağız dediler

Saol canım. Dr Ertan ozturk. Bayan değil. Ebe ve hemşireler den Allah razı olsun gerçekten.

sezeryan olan arkadaşlarım dikiş ağrılarım neden azalmiyor dayanamıyorum agri kesici parol kullaniyorum siz ne kullandınız ?

Allah analı babalı büyütsün cnm bol bol sütün olsun inş
Sağol canım benim inşallah inşallah canım hepimizin bol bol sütümüz olur inşallah.
Maşallah Allah analı babalı büyütsün. Hasretiniz bitti nasıl hissediyorsun. İnşallah bol sütün olur
Sağol canım .çok güzel duygular içindeyim sadece ağrim sızım var .tam doğrulamiyorum o yüzden rahat emziremiyorum okadar ama çok mutluyuz.
canım nerde yaptin normal mi doğum ?
Metroda yaptım canım epidural oldu tam zamanında gelmişsiniz dedi doktor .marsada bir gece yattım ben böyle bir şey yaşamadim ömrümde eve gelince ağlama krizine girdim .zaten çatim çok darmiş istesemde normal yapamazmisim . şimdi hastanedeyiz yarın çikicaz inşallah .canım sen nasıl oldun

Allah koruyor galiba bunları:)bizimkide sürekli öpüyor mıncıklıyor bir iki sefer dirseğiyle kafasına çarptı bizimki hiç istifini bozmadan devam etti uyumaya:)

sezeryan olan arkadaşlarım dikiş ağrılarım neden azalmiyor dayanamıyorum agri kesici parol kullaniyorum siz ne kullandınız ?
Minoset kullandım ikişer tane içiyordum ben.doktor günde 8 tane içebilirsin demişti bana benim ilk bir haftadan sonra ağrılarım nerdeyse geçmişti.sonra evde yalnız kalıp bütün işler bana kalınca çok zorladım kendimi sanırım 2-3 gündür tekrar ağrılarım başladı.

Canım iğne yaptılar hastanedeysen parol da vardı bugün sadece parol gazına dikkat et oda sancı yapar ben resmen içimde dolaştığını hissediyorsun

Ya kızlarrrrr yine ben :)
Karnınızın bir bölgesinde acıma varmı? Ben bazen eğilince sanki bebek sıkışıyo ve etim sıkılır gibi acıyo bide acık sarımtırak sümüksü akıntım oluyo yorulunca veya uzun hareket edince sizler de de var mı bu?

Arkadaşlar iyi akşamlar Bi sorum olacak benim ayak ve beceklarımdaki ödemler gitmiyor 12 günlüğüz bugün sizinkiler indi mi doktora gitmeli miyim

Arkadaşlar iyi akşamlar Bi sorum olacak benim ayak ve beceklarımdaki ödemler gitmiyor 12 günlüğüz bugün sizinkiler indi mi doktora gitmeli miyim

Bizde 10 günlügüz canim benimkilerde yavas yavas iniyor 3 gündür günlük 1 kilo eksiliyor tartida seninkide iner yakinda insallah :)

Bizde 10 günlügüz canim benimkilerde yavas yavas iniyor 3 gündür günlük 1 kilo eksiliyor tartida seninkide iner yakinda insallah :)
İnşaallah Can'ım ilk bebeğimde benim de öyle olmuştu bunda eksilmiyor hiç artık tedirgin olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…