2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar biz duyma testinde sağ kulaktan geçemedik bir önceki gece duş aldı acaba o yüzden olabilir mi pazartesi kontrolde bir daha bakacağız dediler
Cnm bızde gecememiştk 15gun snr gectık,inşallah sznde sonu aydınlık olur korkma cogu bebekbya sezarynda ya da meme emerkn olumuş dr.ağlatmamızı soledi.

son günlerde normal rahim yumuşadığımiçin akıntı felan oluyor birde bebek artık yeri daralıyor

Arkadaşlar iyi akşamlar Bi sorum olacak benim ayak ve beceklarımdaki ödemler gitmiyor 12 günlüğüz bugün sizinkiler indi mi doktora gitmeli miyim
bende çok şişim özellikle sağ tarafım su içiyorum bolbol ama dah faydasını göremedim

Cnm bızde gecememiştk 15gun snr gectık,inşallah sznde sonu aydınlık olur korkma cogu bebekbya sezarynda ya da meme emerkn olumuş dr.ağlatmamızı soledi.
İnşallah akşam dış almıştı defim belki oda olabilir yarın tekrar kontrole gideceğiz inşallah geçer

Amin canim cok tesekkur ederimmm senin kuzuda dogmustur takip edemedim hic. Gozunuzaydin saglikla buyusun hepsi. Evet cok istiyodum cok da korkuyodum ama cok sukur dogdu:)
Merhaba , öncelikle hayırlı olsun yavrunuz. acaba normal doğum için yürüyüş hareket vs yaptınız mı uada yediğiniz içtiğiniz bir besin var mıydı? Benimki yerini sevdi sanırım kasılma vs yok

ananmm anammmm. bugünde doguramadım anammmmm.
kızlar 40 doldu hala doguramadım ben rabbim hayırlısıyla bı dogurmayı nasip edeydi. sözde bide erken gelecek diyoduk

Bizde hala bir bedendeyiz prensesle... hiçte gelecek havası yok bıraksalar icerde 1 ay daha gecirecek sanki ama cuma doktorumuz doğumu kendi başlatacak korku heycan herşey var ağlıyorum neden ağlıyorsun diyolar cevap yok Rabbim her şeyin hayırlısını versin doğum yapanlar gözünüz aydın darısı başımıza kaç kişi kaldık zaten sayılıyız artık

canım valla ben dün gece doguracam sandım benim oglan aşşayıda resmen kazı yapıyodu dedim herhalde dogacak ama nerde sabaha herşey normal uyandım

canım valla ben dün gece doguracam sandım benim oglan aşşayıda resmen kazı yapıyodu dedim herhalde dogacak ama nerde sabaha herşey normal uyandım
Benimde bacak aralarimda agri var kanala inmemisti en son umudum dünden sonra inmis olmasi aama dedigin gibi gune hic birsey olmamis gibi kalkiyorum Rabbim hayırlısını versin sen haftani doldurdun sanirim takvimjn gitmis

pembepatiks nasılsın gülüm ?
bebisin hayirli olsun ikimizin de kaderi aynı o kadar bekledik uzatmaları oynadık ama final belliydi sezeryan ah ah ne diyelim hayırlısı buymuş demekki canım. şükürler olsun ki bebegimiz sağlıklı bir şekilde yanımızda canım. çocuğuna bir çay kaşığı şekerli su ver canim sütün hemen gelmeyebilir bebis sarılık olmasın biz verdik

Merhaba kızlar ve tatlı kuzucukları çoktandır giremedim doğumdan 3 gğn sonra bebeğimin sarlık değeri yükseldi ce küvezde 2 gün yattı foroterapi gördü şimdş 6.8 değeri mama takviyesine başladık. 2 gün çok zor geçti sürekli ağlamaklı sütüm geldi sandım meğer aç kalmış kuzum sarılığı artmış şimdi göğüsümü sağıp veriyorum ama arada mama da veriyorum hipp marka almış eşim acaba aptamil mi alsaydım kilo alması lazım dedi dr siz hangi marka kullanuyorsunuz ve kaç saat arayla kaç cc veriyorsunuz kızlar

Birde perşembe günü göbeği düştü hala yıkamadım korkuyorum yıkarken bişey olur mu üşür mü. Kuzum doğduğunda 2.730 gram dı perşembe hastaneden çıkarken 2.630 gramdı ilk bi hafta kayıp olur artık kilo almalı dedi doktor 2 saatte bir 30cc ya mama ya da sağdığım sütü veriyorum kızlar yeterli mi sizce salı tekrar kontrolümüz var nolur dua edin kilo almış olsun

Merhaba arkadaşlar
Benim 10 nisanda takvimim bitti 40 haftalık oldum. Doktorum bir hafta daha bekleyelim dedi ama bu bir haftada da gelmediği için yarın sabah 8 de yatışım yapılacak ve suni sancı verilecek. Yarın 41. haftam doluyor 42 ye giriyoruz. 1 cm açılmam var ama ikinci bebeğim olduğu için normal dedi doktorum.
Sizlere sorum hiç açılmasız sancısız suni sancı alıp normal doğum yapanınız var mı? Kaç saatte oldu doğumunuz çok zor geçti mi?

Benim ilk doğumum dediğin şartlarda suni sancı ile olmuştu, muhtemelen ilk olduğu için benim 12 saat sürmüştü doğması, epidural olmuştum ben ondan sonra hızlandı zaten süreç. İkinci olunca belki daha kısa ve rahat sürer, bence endişelenme. Güzel doğumlarınız olsun inşaallah hem sizin hem de bekleyen arkadaşların.

Çok şükür iyiyim canım bebeğim yanimdaya o iyi olsun yeter.çıktık biz evdeyiz .eşimle birbirimize baktık bu bizimmi diye soruyoruz kendimize.ben gazimi daha çikaramadim omzuma vuruyor ağrısı sırt üstü yatmam lazım ama yapamıyorum ağrı giriyor hemen .yürüyüp duruyorum evde .sen nasıl oldun canım ağrim var diyordun

Merhaba , öncelikle hayırlı olsun yavrunuz. acaba normal doğum için yürüyüş hareket vs yaptınız mı uada yediğiniz içtiğiniz bir besin var mıydı? Benimki yerini sevdi sanırım kasılma vs yok

Cok tesekkur ederim. Bir kac kere squat yaptim yaklasik 100 tane. Merdiven ciktim 1 2 gun o kadar cok bisey yapmadim aslinda. Ahududu yapragi cayini tavsiye ederim son hafta 4 5 kere ictim faydasi oldugunu dusunuyorum. Ama daha gununuz var aslinda bende 38+5 de dogurdum

pembepatiks Allah analı babalı büyütsün sıcak tut kendini hoşaf iç terleye bilirsin ama sen yinele sıcak tut kendini gaz sancısı çok kötü duş alabilirsen duş al ilk fırsatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…