2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bütün gece boyunca ayaktaydık saat başı uyanıyor gaz sancısından.kolik bu çocuk resmen.ıkınmaktan helak oluyor yavrum.iki gündür gaz ilacına başladık o da kar etmedi.ben de savaştan çıkmış gibiyim.şuan pijamamın altıyla üstü başka başka.ya süt akıyor ya terliyorum.milyon kere üst değişiyorum gecede.gözlerimin altı mosmor oldu.tam tipik bir lohusayım.

2 gündür bizde böyleyiz aynen. Mamayı kesecektim ama akşam uyumadı bi türlü gece 12 de verdim mamayı 3 e kadar uyudu. Sonra emzirdim ama saat başı ıkınarak uyandı hep. Dün gecede böyle olmuştu. Sersem gibiyim bende.

Teşekkürler tavsiyelerin için .acaba mahsuru yoksa kaç kilo doğdu bebişiniz

40 çıkana kadar biraz fazla uğraştırırmışlar bir günü diğeri ne uymaz benimkide ne istediği belli değil uykusuzluğa alıştırdı resmen hergün duş alıyorum ter süt karıştı birbiri bende de ama çok tatlı bişi uyurken de özlüyom en güzel an emzirmek olmalı:)

7 gun sonra dikis aldirmaya gittigimde korse takabilirsin dedi.ve gercekten ise yaradi.koca gobegimi topladi.ama benim icin sikinti vericiydi.
Hangisini kullanıyorsun belli bir markası varmı birde rahim lohusayken toparlanıyor yaa korse takınca sekil bozukluğu yapıyormuş diye okumuştum yakmak istiyorum
bencede en güzel şey emzirmek onu izl emek uykusuzluk ağrılar herşeye değiyor

Benim kız da uyumuyor sürekli bir ıkınma ağlama halinde. Memede yada kucakta uyuyo yerine yatırıyoruz gözlerini açıyor ağlamaya başlıyor. Karnımızdayken daha mı rahattık ne

Benim kız da uyumuyor sürekli bir ıkınma ağlama halinde. Memede yada kucakta uyuyo yerine yatırıyoruz gözlerini açıyor ağlamaya başlıyor. Karnımızdayken daha mı rahattık ne
Hepsi aynı demekki. Ben de diyorum gazı olsa kucağımda da uyumaz ama dediğin gibi yerine koyduğum anda gözler açılıyor mıkırdanıyor hemen. Kucakta tutsam hiç uyanmayacak ama :))

Hepsi aynı demekki. Ben de diyorum gazı olsa kucağımda da uyumaz ama dediğin gibi yerine koyduğum anda gözler açılıyor mıkırdanıyor hemen. Kucakta tutsam hiç uyanmayacak ama :))
Yeni bir dünyaya alışmaları zaman alıyor herşey onlar için tehdit en güvenli yer annelerin yani o yüzden bence belli bir süre bütün bebekler öyle galiba

Ya haddim olmadan bişry buldum ve çok duygulandım. İnşallah bana da nasip olur annelik. Bak sana ait bişey buldmmm

Kucağa ve memede uyumaya çok fena alıştı başa çıkamıyoruz resmen. Bir ağlıyor kesiyoruz sanki evladı, sustur susturabilirsen Yemek tuvalet banyo falan hepsi lüks oldu kendime hiç vakit kalmıyor İnşallah biraz sakinlerler ya

Ya haddim olmadan bişry buldum ve çok duygulandım. İnşallah bana da nasip olur annelik. Bak sana ait bişey buldmmmEki Görüntüle 1983355

Aynı o şekilde başladı hamileliğim daha dün gibi ya. Ne çabuk geldi geçti. Hem çok güzel hem de çok zorlu günlerdi. Kızımı emzirirken o günler aklıma geliyor gözlerim doluyor, sonra bir kokluyorum kızımı çok şükür yarabbim diyorum. Dileyen isteyen herkese nasip etsin Allah. Çok çok güzel bir duygu..

Ay rabbim bağşlasn ya. Bndr çok istiyorum. Bana da dua eder msn

kızlar bugun doktr kontrolumuz vardı hem işitme testi için hem dıkişlerime baktılar. hala ağrım cok fazla kızlar. doktor kas gevşetici iğne yazdı. 12 tane her gun vurulacakmisim. bu durumda olan var mi ya da tavsiyesi olan kızlar

Yeni bir dünyaya alışmaları zaman alıyor herşey onlar için tehdit en güvenli yer annelerin yani o yüzden bence belli bir süre bütün bebekler öyle galiba

Herkes 40ı çıkınca rahatlayacaksınız diyor ama bakalım görcez :)

Banyoya girmemle çıkmama bir oluyor eşimle annem susturamıyorlar :) ay inşallah düzelirler 40 ları çıkınca kaldı 16 gün :))

Kizlar benim oglan kac gündür gaz sancisindan uyumiyordu dün kendim 3 fincan rezene ictim oglumada bebek cayi aldim rezene eczaneden bugün cok rahat uyudu masallah cok güzel uykumu aldim sizde deneyin belki faydasini görürsünüz insallah gene baslamaz

Canım bende aynı durumdayım benim bebek inanılmas gazlı 15 gündür sab gaz damlası ve biogaia damla veriyorum biraz iyi geldi ama tamamen geçmedi ki gece 10 dk bir sancı giriyor derin uykuya dalamıyor kendimde yediklerime dikkat ediyorum rezene çayı içiyorum gaz için ama geçmedi sadece o bağırarak ağlamaları hafifledi

Benimki en rahat kucağımda uyuyor yerine koyduğumda anında huzursuzlanıyor ağlamaya başlıyor bende 40 ın çıkmasını bekliyorum :)

Ay rabbim bağşlasn ya. Bndr çok istiyorum. Bana da dua eder msn

Etmem mi canım ederim tabii ki. Sen hiç stres yapma çok rahat ol. Hiç ummadığın anda meleğin gelip yerleşicek göbüşüne inşallah. Buradan bizlere mutlu haberi vermek de nasip olur inşallah

Banada çocuk dru 30 cc rezene çayı verebilirsin bebeğe dedi ama milupanın üzerinde 6 aydan büyük bebeklere dediği için cesaret edemedim kendim içiyorum her gün 1-2 bardak

Ben karnına küçük havlulardan ısıtıp koyuyorum Can'ım Bi de belden aşağısını pazen bezlerle sarıyorum iyice sıcak tutunca iyi oluyor biraz Bi dene istersen
k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…