- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.961
Hepimiz aynı durumdayız demek ki :))Benimki en rahat kucağımda uyuyor yerine koyduğumda anında huzursuzlanıyor ağlamaya başlıyor bende 40 ın çıkmasını bekliyorum :)
Onu bende yapıyorum canım kiraz çekirdekli yatağıda var ısıtıp yerleştiriyorum bazen o sakinleştiriyor bazende yatmayı kabul etmiyor kucakta gezdiriyorymBen karnına küçük havlulardan ısıtıp koyuyorum Can'ım Bi de belden aşağısını pazen bezlerle sarıyorum iyice sıcak tutunca iyi oluyor biraz Bi dene istersen
k
Bir dokundum bin ah işittim.demekki hepimiz aynı durumdayız:)yalnız şu kırkı çıksın rahatlarız olayı hikaye arkadaşlar.her ayın yaşın ayrı ayrı zorluğu var.bu sefer zırt pırt büyüme atakları falan çıkacak başımıza.etrafımızdakiler bizi oyalayacak vay kırkı çıksın vay altı aylık olsun vay yaşını doldursun diye diye kandıracaklar bizi:)2 gündür bizde böyleyiz aynen. Mamayı kesecektim ama akşam uyumadı bi türlü gece 12 de verdim mamayı 3 e kadar uyudu. Sonra emzirdim ama saat başı ıkınarak uyandı hep. Dün gecede böyle olmuştu. Sersem gibiyim bende.
O sevgi olmasa zaten şu kadar sıkıntıya katlanılır mı.gece tam dalıyorum ağlama sesiyle yerimden zıplıyorum yataktan kazınırcasına kalkıyorum.sonra kokusunu alıp yüzünü gördüğümde bütün yorgunluğum bitiyor sanki o anda.40 çıkana kadar biraz fazla uğraştırırmışlar bir günü diğeri ne uymaz benimkide ne istediği belli değil uykusuzluğa alıştırdı resmen hergün duş alıyorum ter süt karıştı birbiri bende de ama çok tatlı bişi uyurken de özlüyom en güzel an emzirmek olmalı:)
Canım bende aynı durumdayım benim bebek inanılmas gazlı 15 gündür sab gaz damlası ve biogaia damla veriyorum biraz iyi geldi ama tamamen geçmedi ki gece 10 dk bir sancı giriyor derin uykuya dalamıyor kendimde yediklerime dikkat ediyorum rezene çayı içiyorum gaz için ama geçmedi sadece o bağırarak ağlamaları hafifledi
Sab simpleksten bizde veriyoruz 2 gündür.henüz faydasını göremedim.rezene çayından çok hoşlanmadı kızım ama humananın bebek çayı 15 günden sonra verilebilir diyor içeriğinde aklında olsun.Banada çocuk dru 30 cc rezene çayı verebilirsin bebeğe dedi ama milupanın üzerinde 6 aydan büyük bebeklere dediği için cesaret edemedim kendim içiyorum her gün 1-2 bardak
O vajina ağrıları bende hep vardı son bir ay falan.doğumun yaklaşmasıyla ilişkili bişey değil.vucut son aylarda relaksin hormonuydu sanırım yanlış hatırlamıyorsam salgılıyormuş.oda kemiklerde ve eklemlerde gevşeklik yarattığı için o ağrıları hissediyorsun.Doğum yapan cici anneler. Doğumdan be kadar önce vajinada acı başladı. Akşam baya baya çatı ağrım oldu yatakta sağdan sola zor döndüm. Şimdide var hareket ederken veya oturup kalkarken baya acıyo
Banada çocuk dru 30 cc rezene çayı verebilirsin bebeğe dedi ama milupanın üzerinde 6 aydan büyük bebeklere dediği için cesaret edemedim kendim içiyorum her gün 1-2 bardak
Hmm anladm canım teşekkürler cevap içinO vajina ağrıları bende hep vardı son bir ay falan.doğumun yaklaşmasıyla ilişkili bişey değil.vucut son aylarda relaksin hormonuydu sanırım yanlış hatırlamıyorsam salgılıyormuş.oda kemiklerde ve eklemlerde gevşeklik yarattığı için o ağrıları hissediyorsun.
Ay inşallah cnm bnm rabbim sesini duysnnnnEtmem mi canım ederim tabii ki. Sen hiç stres yapma çok rahat ol. Hiç ummadığın anda meleğin gelip yerleşicek göbüşüne inşallah. Buradan bizlere mutlu haberi vermek de nasip olur inşallah
Bir dokundum bin ah işittim.demekki hepimiz aynı durumdayız:)yalnız şu kırkı çıksın rahatlarız olayı hikaye arkadaşlar.her ayın yaşın ayrı ayrı zorluğu var.bu sefer zırt pırt büyüme atakları falan çıkacak başımıza.etrafımızdakiler bizi oyalayacak vay kırkı çıksın vay altı aylık olsun vay yaşını doldursun diye diye kandıracaklar bizi:)
O sevgi olmasa zaten şu kadar sıkıntıya katlanılır mı.gece tam dalıyorum ağlama sesiyle yerimden zıplıyorum yataktan kazınırcasına kalkıyorum.sonra kokusunu alıp yüzünü gördüğümde bütün yorgunluğum bitiyor sanki o anda.
Sab simpleksten bizde veriyoruz 2 gündür.henüz faydasını göremedim.rezene çayından çok hoşlanmadı kızım ama humananın bebek çayı 15 günden sonra verilebilir diyor içeriğinde aklında olsun.
Kızlar benim gögüs ucum sanki yerinden kopacak gibi kenar kısımları memeden ayrılıyor resmen böyle bişi olmaz değil mi ucu kopmaz ağzına alıp çekiyor sağma makinesi zarar vermişti çok hassas her yeri yara
Çıldıracağım yaa karnım sivriymis kesin oğlum olucakmış ya bu lafı söylerken beni niye düşünmüyorlar hazırlıklarımı yapmışım heyecanlıyım heryere ismini yazmışım evi pembiklerle doldurmuşum kızım olcak telaşindayim gülerek erkek doğurursan şaşırma diyorlar ben oglum olsada üzülmem o kadar hevesle aylardır hayallerini kurduğum hazırlıklara üzülürüm yalan yok evlat evlattır ama kim istemez cinsiyete göre hazirliklari yapmak heleki ilk bebegi ise heleki 1 senedir bu bebegin hasretini çekiyorsa simdi dogima 3 gunum kalmis erkek olursa zıbın fln mi alsam diye dusunuyorum psikolojimi bozdular
Can'ım ilk bebeğimde bana da aynı şeyi söylediler kafam allak bullak olmuştu karın yapısı takma kafana artık yok böyle şeyler takma kafana ultrasona giriyoruz o kadar millet konuşmuş olmak içim konuşuyorÇıldıracağım yaa karnım sivriymis kesin oğlum olucakmış ya bu lafı söylerken beni niye düşünmüyorlar hazırlıklarımı yapmışım heyecanlıyım heryere ismini yazmışım evi pembiklerle doldurmuşum kızım olcak telaşindayim gülerek erkek doğurursan şaşırma diyorlar ben oglum olsada üzülmem o kadar hevesle aylardır hayallerini kurduğum hazırlıklara üzülürüm yalan yok evlat evlattır ama kim istemez cinsiyete göre hazirliklari yapmak heleki ilk bebegi ise heleki 1 senedir bu bebegin hasretini çekiyorsa simdi dogima 3 gunum kalmis erkek olursa zıbın fln mi alsam diye dusunuyorum psikolojimi bozdular
Geçmiş olsun ben susam yağı denedim Hiçbişey fayda etmedi yağı sür üzerine buzdolabı poşeti koy birkaç saate düzelir yada bigün içinde benimkide kanıyordu şimdi iyiyim şükür...Kızlar benim gögüs ucum sanki yerinden kopacak gibi kenar kısımları memeden ayrılıyor resmen böyle bişi olmaz değil mi ucu kopmaz ağzına alıp çekiyor sağma makinesi zarar vermişti çok hassas her yeri yara
Geçmiş olsun canım ağrı nerde dikişlerindemi sırtında falanmı rahim toparlanması için sakıncalı değilmi aceba kas gevşetici bu arada bende Doğum yaptım yapıştırma oldu dikişim dr çıkarken iki gün sonra banyo yap bantı çıkar dedi ama bant nasıl çıkacak bilmiyorum yarın kontrol var onlarmı çıkarsakikızlar bugun doktr kontrolumuz vardı hem işitme testi için hem dıkişlerime baktılar. hala ağrım cok fazla kızlar. doktor kas gevşetici iğne yazdı. 12 tane her gun vurulacakmisim. bu durumda olan var mi ya da tavsiyesi olan kızlar
Canım aynı şeyi ben de yaşadım 13 nisan da doğurdum hala cinsiyet sordular, yok karnım sivriymiş erkekmis diye, umursama canım dr una güvenÇıldıracağım yaa karnım sivriymis kesin oğlum olucakmış ya bu lafı söylerken beni niye düşünmüyorlar hazırlıklarımı yapmışım heyecanlıyım heryere ismini yazmışım evi pembiklerle doldurmuşum kızım olcak telaşindayim gülerek erkek doğurursan şaşırma diyorlar ben oglum olsada üzülmem o kadar hevesle aylardır hayallerini kurduğum hazırlıklara üzülürüm yalan yok evlat evlattır ama kim istemez cinsiyete göre hazirliklari yapmak heleki ilk bebegi ise heleki 1 senedir bu bebegin hasretini çekiyorsa simdi dogima 3 gunum kalmis erkek olursa zıbın fln mi alsam diye dusunuyorum psikolojimi bozdular
Canım ben de kimyon atmaya başladım yediğim her yemeğe hem beni hem bebeğimi acayip rahatlattıKizlar benim oglan kac gündür gaz sancisindan uyumiyordu dün kendim 3 fincan rezene ictim oglumada bebek cayi aldim rezene eczaneden bugün cok rahat uyudu masallah cok güzel uykumu aldim sizde deneyin belki faydasini görürsünüz insallah gene baslamaz
Ben onu kullanmıyorum çocuk doktorumuz başka bir vitamin kompleksi yazmıştı onı kullanıyorum ama gaz yaparmı ki? Enerji verdiği için gündüz vermeye çalışıyorum ama gaz olayını araştırmak lazımKızlar sağlık ocağının bebeklerimize verdiği devit-3 damla var ya acaba o mu gaz yapıyor? Hiç uyumuyor kızım ya hep ağlıyor. Kıvranıyor gazdan
Bende dün komşum gördü ne zaman Doğum diyor bana ne yapayım zaten evde biran haldeyizCanım aynı şeyi ben de yaşadım 13 nisan da doğurdum hala cinsiyet sordular, yok karnım sivriymiş erkekmis diye, umursama canım dr una güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?