2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Mart annelerinde okudum canım bu gaz yaptığı konusunu. Doğru mu bilmiyorum ama doktorumuzla konuşucam bu damlayı, olmadı değiştirsin. Yazık yavrum çok ağlıyor. Gaz damlasını verdim de rahatladı uyudu. Bütün gün uyumadı.

Gaz damlası ne kullanıyorsun

sezaryen korsesi dedim oyle birsey yok dedi.ona gore korse verdi.sonra dr a gitmistim.gosterdim tamam dedi.karnimi topladi gercekten.

sezaryen korsesi dedim oyle birsey yok dedi.ona gore korse verdi.sonra dr a gitmistim.gosterdim tamam dedi.karnimi topladi gercekten.

yapiskani biz çıkardık canım. ağrı dikislerimde. doktor cok sertlesmis dikis yerlerin dedi.bugün ignesini kullandım çok iyi geldi ama pek icime sinmiyor bebek her emmeye kustu. zaten emzirenler kullanamaz yazıyor doktor sen ona bakma dedi üç gün kullan dedi ama pek kullanmak istemiyorum napicam bilmiyorum.

Kızlar doğum yaptığımdan beri 3-4 sefer ateşim yükseliyor vücudum grip gibi halsizleşip etlerim acıyor.3-4 günde bir böyle oluyorum.süt ateşimi oluyorum acaba yoksa lohusalıkla ilgili bişey mi?böyle bişey yaşayan var mı aranızda?

kizlar bugun muanem vardi. alttan muane etti bir parmakla sonra iki parmakla bakti bana tam izin vermedin ama ust kemik biraz daha acilmasi gerek dedi .sanciyla acilir belki ama dedi bekleyelim bu hafta dogurmazsan haftaya yine gel bakalim tekrar dedi sonra dogum seklini konusuruz dedi.nst ye bakip iyi sancilarin var dedi. size sorum da var eve geldikten sonra vajinadan fazlacana akinti geldi bu akan jelmidir sizce.

Akıntı ile jel ayırt edilebiliyor canım. Alttan muayene olduğun için de akıntının artması normal.

Normal dogum yapanlar... bu dikişlere neler yapıyorsunuz yada yaptınız. Dr üstüne oturma dedi ama elimde değil nasıl emzireyim batikon ile de pansuman yapıyorum. Ferahlatıcı sprey aldım earth mama diye. Bugün 4. Gün canım acıyor hala.

Sizler neler yaptiniz? Acı ağrı nasıl geçiyor ?

Ben de bugun altdan muayene oldum ilk defa. Acilma yok ama
Sancilarim cikti. Acilma olmayinca dogum nasil oluyor ya anlamadim normal dogum istiyorum

Günaydın dağılmış anneler ve onların tatlı bebeişleri ve heyecanla bekleyen anneler
Geceleri kalkıp uğraşmaktan terler içinde kalıyorum bu sabah kalktım boğazlarım hasta olmama formülü var mı acaba

Sanki o merhem fazla yumuşatıyor ondan kopuyor gibi hissettim sürmeyi bıraktım

Günaydın kızlar bugün bizim de kontrolümüz var kızımın kilosuna bakılcak bugün tam 12 günlük olduk inşallah 3000 gram olmuşuzdur cuma günü de aile hekimliği çağırdı d vitamini verilcekmiş galiba. Bide göbek bağı düştükten 3 gün sonra hafif kanama oldu dr aradım normal çoğu bebekte oluyor dedi ama yıkıyamadım korktum daha da yumuşayıp kanar diye sizlerde oldu mu kordon yerinde hafif kanama.

Birde biberon temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben muslukta sıcak suyun altında iyice duruluyorum günde bir defa da kaynatıyorum yeterli mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…