2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
O bantı çıkarmaktan hiç korkma inan hiç acımıyor eve çıktıktan 4 gün sonra kendim çıkardım
Bizde de oluyor o kanama tam kurumadı galiba
Yok canım acıdığı için değilde eşimi kan tutar bende tek halledemem sandım ama çıkardım kontrolümüz vardı nokta nokta kanamış inşallah bişey olmaz krem verdimi size sürmeniz için

Maşallah iyi kilo almış bir ayda.yeterince emiyor demekki.sık emdiği içinde gaz yapabilir doktoruna danış istersen ama sarılık varsada sık sık emzirmen gerekiyor gerçi.benim kızım 20-30 dk emiyor ilk üç dört dk hızla sonra keyfi olarak emiyor.ve emerken hem kıvranıyor kıpkırmızı oluyor hemde emmeye devam etmeye çalışıyor saftiriğim:)
Yemek yemeye vakit bulmak sorun değilde yapması daha sorun.doğumdan önce dolabıma buzluğa yaprak sarması mantı köfte gibi yiyecekler attım baya.bunların yanında basit yemekler yapmaya çalışıyorum.bugün balık kızartıcam mesela birde tarhana çorbası.ikinci olunca insan daha pratik oluyor bebek bakmada sabah tek ayağımla anakucağını sallarken kızıma kahvaltısını yaptırdım bir taraftanda kendim atıştırdım:)

Banada öyle geldi.lohusalıkta vücut hastalıklara açık oluyormuş zaten.bende yorgunluktan ve uykusuzluktan ateşleniyorum sanırım.eskiler lohusa sıtması diyor ya sanırım ondan oluyorum.birde gece terlemelerim fena oluyor bende.gecede 2-3 çamaşır pijama değiştiriyorum.
Sütün çok demekki.benim ilk kızımdada olmuştu.bundada oluyor.sağman gerekiyor fazlasını.bebek fazla ememezse süt kanalları tıkar mastit olursun o da çok eziyetli oluyor.

Bebişin tükrüğü daha iyi dezenfektede eder diye düşündüm onu sürüyom gögsüme :)

Bnde aynı durumdayım krem fayda etmiyor göğüs ucuyla emziriyorum
Benimki almıyor o ucları ağzına büyük geliyor artık acıyı kopmayı geçtim veriyom ağzına kıyametler kopsada uğraşmaktan yoruldum acıya dayanacam :)

Tek sorunum gögsüm olsun diyorum bebek 1 aylık oldu uykuyu bırakacak elinden gelse anlamsızca ağlıyor artık yorgunluktan düşecem gögsümü unuttum

Tükürük bitti canım sezeryanın 5. günü :) Bebişim büyümeye çalışıyor teyzesi :) Allah tüm evlatları korusun. Sen de hayırlısıyla oğluna kavuş inşallah canım

bebisini kokla yerime gotunu de isir emi :) gecmesine sevindim canim. tez zamanda inşallah bende kucagima alirim zorlaniyorum artik tasimaya

Tek sorunum gögsüm olsun diyorum bebek 1 aylık oldu uykuyu bırakacak elinden gelse anlamsızca ağlıyor artık yorgunluktan düşecem gögsümü unuttum
Bende nasıl üzülüyorum tek benim oğlum böyle kuduruk diye artık sesi kısıldı ağlamaktan çok üzülüyorum haline içim içimi yiyo

Yok canım acıdığı için değilde eşimi kan tutar bende tek halledemem sandım ama çıkardım kontrolümüz vardı nokta nokta kanamış inşallah bişey olmaz krem verdimi size sürmeniz için
Anladım canım iz yapmasın diye bir krem verdi 1hafta sonra al dedi daha almadım

Benimki almıyor o ucları ağzına büyük geliyor artık acıyı kopmayı geçtim veriyom ağzına kıyametler kopsada uğraşmaktan yoruldum acıya dayanacam :)
Benimde almıyordu o ucları ama sonra alıştı almaya başladı.. o nasıl bir acı demi insanın içine vuruyor:)

Reactions: mnt
Canım rahat ol bence bebeğin gazlı o yüzden sıçrıyor.bakması ise Yen'i doğan bebeklerde sürekli olur yarı açık kapalı titreyen gözler.büyüdükçe azaldığını fark edeceksin.sıkıntı yapma

M
cnm maşallah dha doğurmadın mı sen

Cnm kalca usgsını nasıl cekıolar uzun sürüo mu bzmde bu hafta var

Cnm kalca usgsını nasıl cekıolar uzun sürüo mu bzmde bu hafta var
Yok canim 2 dk birsey bildigin ultrason aletiyle sag sol kalcasina bakiyorlar alfa beta ölcüleri var cocuk doktoru degerlendiryor söylüyor sonuclari.bezini açip yapiyorlar bunu ona gore hazirlikli gidin:) ben alt acma ortusu serdim belli olmuyo benim oglan fiskiye ile her an yapabiliyor:)

Kızlar merhaba. Öncelikle doğumunu yapan arkadaşlar çok imreniyorum sizlere sağlıklı bol sütlü günler diliyorum. Tecrübelilere sormak istediğim bişey var bugün tam 40 haftalık olduk sabah 7 de uyandım tuvalette nişan geldi bi kaç defa daha tuvalette yine geldi ama ne sancı ne su hiç bi doğum belirtisi yok artık bende oğluma kavuşmak istiyorum bu nişandan sonra ne kadar beklediniz ben dayanamıyorum artık

be
ben de nisandan sonra sancinin gelmesi o kadar uzun sürmemisti,su gelmemisti zaten.en iyisi bir hastaneye gitmem olur bence

Aynen cnm hıc sorma,gecen esım dıo ayagımda bı sıcaklık hıssettm meğer yan koltuktn nişan almış))ust baş değıstrmkten halim kalmıo ama cok minnoşlar canları sağolsn.senın bebişte erkncıydı nasıl kılosu toparladı mı?bzmde kontrol 29unda meraklardaım.pekı sen dışardan bişe farketmişmydn belkı küçük oldklarından oyle cıkmıştr

Benim kızımda olmuştu Can'ım çok ağrı yapıyordu sağıyordum ben rahatlatıyordu

Sütün çok demekki.benim ilk kızımdada olmuştu.bundada oluyor.sağman gerekiyor fazlasını.bebek fazla ememezse süt kanalları tıkar mastit olursun o da çok eziyetli oluyor.
o zaman sapıp boşaltmam lazım taş gibi sertleşiyor göğüslerim

be

ben de nisandan sonra sancinin gelmesi o kadar uzun sürmemisti,su gelmemisti zaten.en iyisi bir hastaneye gitmem olur bence
Nişan gelince hastaneye gitmeye gerek olmadığı söyleniyo iki gün önce hastanedeydim nst de sancı çıkıyo artınca gel diyo doktor bende sancı falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…