2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Nişan gelince hastaneye gitmeye gerek olmadığı söyleniyo iki gün önce hastanedeydim nst de sancı çıkıyo artınca gel diyo doktor bende sancı falan yok
ben de hemen hastaneye gitmemistim.6-7 saat evde sanci cekmistim.herkesin farkli oluyor demek ki.benim 3 cocugum var onlarin dogumu bile birbirinden farkliydi.

hepimiz yasadik canim bir de ben hastaydim.2.dogum ama farketmiyordu.psikoloji zaten sifir.hic hayal bile kurmuyordum ki nasil olcak diye...
Hoppp gun geldi bebisim kucagimda bu bir mucize ...gercekten unuttum gitti..
Rabbim senin de tum bekleyenleri de hayirillisi ile kucaginiza alin ...

Simdi de gaz var.gece uyku yok.20 si 40 i.kv tantanalari...buyuk cocugumla kiskanclik mucadeleleri...

40 haftanın dolması çok gerdi beni e nişan geldi galiba doğurcam diyorum yok sancı falan yok hem sıkıldım hemde sinirleniyorum artık hem beden anlamında gücüm kalmadı hemde çok görmek istiyorum günler geçtikçe geriliyorum nişan geldi başka bişey yok

Benim nişandan 1hafta sonra suyum geldi canım ama ben 37haftamdaydım

Ayaktada sallamaya başladım 20 günlük veleti.gözler fal taşı gibi açık hiçççç uyumaya niyeti yok.uykusuzluktan başım dehşet ağrıyor.emzik veriyorum doğduğundan beri istemiyor bir iki çekip ağzından düşürüyor.ikinci kere verince tekrar almıyor.ilk kızımda 10 çeşit emzik denedim hiç emmedi.bu da ablası gibi olacak sanırım.oysa emzik çok rahat bişey ya keşke alışsa.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün evet bende 26martta doğum yaptım.. Normal diye cıkıp bütün sancıyı crktim 6-7cm de zorunlu sezeryan oldum bebil yan dönmüştü

Allahım taş gibi oldu göğüslerim elleye miyorum bile nasıl bir eziyet süt gelse bir türlü gelmese
Cnm zeytınyağı sür göğsunun heryerıne hafıf hafıf yukardan göğüs ucuna elıni kaydr sutun akıcktr ztn.snr makıneyle sağ yoksa cok acır,sıcak bı dusta rahatlatr ama bn hep zeytınyağı yapıodm.ztn zmnla bebeğine gore sut gelıck.sen sık sık sağ boşaltmadıın için ole olmuş

Annemlerde kalıyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor. Niye ağlıyor bu çocuk, aç bu çocuk, sütün doyurmuyor Kafayı yemek üzereyim
hem ne sesler...cevaplarini alip oturuyorlar.2.cocuk tecrube..1.cisi uzakta buyumusti kendim buyuttum simdu her kafadan ses cikar ama benim sesim daha gur cikar ...
İste biz simartilmamiz lazimken bir de laf dinliyoz.trip cekiyoruz.

Annemlerde kalıyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor. Niye ağlıyor bu çocuk, aç bu çocuk, sütün doyurmuyor Kafayı yemek üzereyim
ilk bebegimde ne bicim sutun var.mi dedi dengesiz kv ..kontrolde 1 kilo aliyordu.
Sebepsiz aglama diye birsey var.bebk konusmayi bilmiyor ya size laf yetistirmeye calisiyor de
Bana bakma sabret cnm gun olur gecer ins

M
cnm maşallah dha doğurmadın mı sen

vallahi 3 doktor erken dogum deyip durdu ama benim oglan banamisin demedi:) artik erken dogmasin diye nasildua ettiysek saglam tuttu :)simdi dogsun diye dua ediyorum. iki gundur evdeyim artik agirlastim hepten ayakta durmaya zorlaniyorum iyice

ilk bebegimde ne bicim sutun var.mi dedi dengesiz kv ..kontrolde 1 kilo aliyordu.
Sebepsiz aglama diye birsey var.bebk konusmayi bilmiyor ya size laf yetistirmeye calisiyor de
Bana bakma sabret cnm gun olur gecer ins

Kv yok bende allahtan. Ama kendi annem ve babamın sözlerine bile tahammül edemez oldum. Yorgunluk uykusuzluk sinir sistemimizi alt üst etti.

Ayyy banada fenalik geldi hep ayni seyler.herkes bisey diyor gercekten gecen biri bu cocugu normal doguramadin mi falan dedi sinir oldum bide batil inanclar yok mu yok bebegin gözünü beyaz bezle silmeyin yok nazar boncugu takmayin boncuktan medet umulmasin yok anne babasi cok sevmesin en cok onlarin nazari degermis yok okunduktan sonra opulmezmis cocuk falan filan devam ediyor.süt olayini bizde oturtmaya calisiyoruz ama bende doyup doymadigini henüz anlayamiyorum kimseyede bisey demiyorum herkes yorum yapiyor annem kayinvalidem ikiside kaliyor bende biri bisey diyor digeri öyle olmaz diyor esimle hep arada kaliyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…