- 2 Mart 2015
- 888
- 903
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.061
bugün duş aldım oda etkiledi iyice artı herhalde ılık zeytin yağı ile masaj yaptım süt olayını hala oturtamadım Bebek ne kadar emcek doydumı acemilik yaşıyorumCnm zeytınyağı sür göğsunun heryerıne hafıf hafıf yukardan göğüs ucuna elıni kaydr sutun akıcktr ztn.snr makıneyle sağ yoksa cok acır,sıcak bı dusta rahatlatr ama bn hep zeytınyağı yapıodm.ztn zmnla bebeğine gore sut gelıck.sen sık sık sağ boşaltmadıın için ole olmuş
ilk dogumda birarada idiler kavga ettiler.simdi denk getirmiyorum.rahattikAyyy banada fenalik geldi hep ayni seyler.herkes bisey diyor gercekten gecen biri bu cocugu normal doguramadin mi falan dedi sinir oldum bide batil inanclar yok mu yok bebegin gözünü beyaz bezle silmeyin yok nazar boncugu takmayin boncuktan medet umulmasin yok anne babasi cok sevmesin en cok onlarin nazari degermis yok okunduktan sonra opulmezmis cocuk falan filan devam ediyor.süt olayini bizde oturtmaya calisiyoruz ama bende doyup doymadigini henüz anlayamiyorum kimseyede bisey demiyorum herkes yorum yapiyor annem kayinvalidem ikiside kaliyor bende biri bisey diyor digeri öyle olmaz diyor esimle hep arada kaliyoruz resmen
allah kolaylik versin.sabrin artsin ins.kv kalinca gecesi ben de ayakta kaliyordum.annem kalinca gece uyudum.fark burada.annem ben dinleneyim diye elinden geleni yapiyor.kv eziyet goreyim diye yapiyorGogsumden süt gelmeyince makine aldik.kv diyor cocuk makinenin cektigi kadar cekemez ac kalmasin mama verin.makine sagarken basina geliyor yok ya bu kadar sütle doyar mi cocuk deyip iyice sinirimj bozuyor zaten gece gündüz ayrimi kalmadi gozlerim sis ilac saatlerimi bile@unutur oldum kafayi yicem artik
Onların herşeyi şifa ağlamalaBebişin tükrüğü daha iyi dezenfektede eder diye düşündüm onu sürüyom gögsüme :)
yine yanında birilerinin olması güzel ben yalnızım kimsem Yok çocuklarda okulda eşim işteYazdıklarınızı okudum şimdi aynı sorunları tek yaşayan ben değilim demekki. İlk defa anne oldum. Yanımda annem kayınvalidem var. Onlar gidince ne yaparım Die düşünüyorum şimdiden. En çok uykusuzluk koydu bana. Birde inanılmaz terliyorum. Bazen elim ayağım boşalıyor. Sizde de olan var mı böyle. Asıl sorunda emzirip çocuğu veriyorum. Uyumaya gidiyorum. Onu yanlız bıraktım Die vicdan azabı çekiyorum. Bebek uyanınca beni ates basiyo nasil oyalayacagimi bilemiyorum o anda hele gaz sancısı çekiyorsa daha sıkıntı. Tecrübeli anneler biraz destekte sizden alabilirsem sevinirim.
aynen bebeğin altıda temiz sütte veriyorum gaz da yokuma kucağıma alınca böyle sessiz sakin duruyor o zman kıyamıyorum ona böyle bakıyor Allahım kimse ellemesin istiyorum.Bu arada bebegim 2 dk 5 dk anca emiyor ama 2 saatte br oluyor bazen sonrada deli gibi kusuyor her yerlere ama dun kontrolde 1 kilo almis.ben korkmstum ama yariyor yetiyor demekki sut.gazdan dolayi agliyorda yada sebebsiz de agliyir bazen sirf kucagimda kokumu istiyor uyiyor falan.o yuzden sirf doymuyor diye aglmaz.alti karni gazi tamamsa belkide sizi istiyirdur güvende olmak sarilmak istiyordur:)
Bu arada bebegim 2 dk 5 dk anca emiyor ama 2 saatte br oluyor bazen sonrada deli gibi kusuyor her yerlere ama dun kontrolde 1 kilo almis.ben korkmstum ama yariyor yetiyor demekki sut.gazdan dolayi agliyorda yada sebebsiz de agliyir bazen sirf kucagimda kokumu istiyor uyiyor falan.o yuzden sirf doymuyor diye aglmaz.alti karni gazi tamamsa belkide sizi istiyirdur güvende olmak sarilmak istiyordur:)
Aynısını bugün sabah bende gördüm tam tuvalete oturmak için pijamamı bi açtım bi avuç kadar su aktı iç çamaşırımı ıslattı ama devam etmedi dün sabahta nişanım gelmişti bende hastaneye gitmedim evde bekliyorum ama bi yandan da huzursuzum su bi anda ve çok boşalır diyolar o zaman benimki neydi diyorum o kadar akıntı olması imkansız bi avuç su geldi çünkü sancım falanda yok 40+1 oldumDoğum yapanlara acil sorum var.. suyunuz yoğun akıntı kıvamında mı yoksa su olarak mı geldi? Bu sabah cok yoğun ve sıvı karışımı akıntım geldi de doktora söylemeli miyim ?
Canim benim kıyamam çok zordur eminim yanlız bakmak ben bu halimle bile zorlanıyorum. Birsürü insan var ama ağladığında panik oluyorum. Terler basio beni ki sen hem onunla uğraşıyorsun hem diğerleriyle. Benimde su panik halim bi geçse daha rahat kontrolü elime alcam ama geçmedi bir türlü. Lohusaliktan Die düşünüyorum. İşallah zamanla herşey yoluna girecekOnların herşeyi şifa ağlamala
yine yanında birilerinin olması güzel ben yalnızım kimsem Yok çocuklarda okulda eşim işte
Öncelikle sizede hayırlı olsun bebeğiniz. O kadar uykuya nasıl duyabiliyor anlamıyorum. Benim bazen pilim bitiyo. İşallah dediğin gibi olur dilinden anlarım ve biraz rahatlarım.Günaydinnnn:) benim oglusda 12 3 arasi uyuyor o sira uyudum uyudum sonra surekli mir mir mir keçi gibi sesler cikariyor hik dese uyaniyorum zaten noldu diye bu sabah 10 a kadar surüyor sonra 2 saatlik yine bir dinlenme bana.tabi o dinlenme kizimin kahvaltisi istekleri dolduruyor...Alllahtan gündüz yanimda kimse yok yine kendimce düzen oturttum.kv olsa ki her hafta 1 gun gideriz o gunler başimda yok arıyo bu ver meme ver diye...hayir uyuck diyorum yok ariyo diyo sonra bakiyo uyumus kucagimda.bu 2.cocugum laf etme artik dimi.zaten 2 3 olmasi onemli degil anneler cocuklarinin dilinden hep anlar.yeni anneler hic merak etmeyin biraz zaman sonra neye agliyo ne istiyor hepsini cözceksiniz.hic merak etmeyinn:) ama bu seferde sen oyle dedigin icin yemiyo agliyo vb diye laf edenler olur.o yuzden hic takmayin bebeginize bakın kendinize guvenin.Allah size emanet etti onu:) sagolsun benim kendi annecigim kardeslerim cok anlayisli aglasa annem ver bakayim diyor ama emzircksn sen bilirsin diyor kadincagiz.hic sütün var mi yetiyor mu diye strese sokmaz ye annem iç der.boyle bisi iste.ki kv hem kiz annesi hem oglan anlamsi gerekir.
Bende hem kiz hem oglan annesiyim insallah iyilerden olurum:)
Kolumdan taa sırtıma kadar damarlar çekiyor sanki ama acıya alıştım artık :)Benimde almıyordu o ucları ama sonra alıştı almaya başladı.. o nasıl bir acı demi insanın içine vuruyor:)
Aşırı ağlama olursa herşeye rağmen doktora bir göster istersen bu bebişleri anlamak çok zor ben herşeye götürüyom doktora :)Bende nasıl üzülüyorum tek benim oğlum böyle kuduruk diye artık sesi kısıldı ağlamaktan çok üzülüyorum haline içim içimi yiyo
Valla bilemedim ben de ya :s adet ağrım gibi ağrım var hafif hafifAynısını bugün sabah bende gördüm tam tuvalete oturmak için pijamamı bi açtım bi avuç kadar su aktı iç çamaşırımı ıslattı ama devam etmedi dün sabahta nişanım gelmişti bende hastaneye gitmedim evde bekliyorum ama bi yandan da huzursuzum su bi anda ve çok boşalır diyolar o zaman benimki neydi diyorum o kadar akıntı olması imkansız bi avuç su geldi çünkü sancım falanda yok 40+1 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?