2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aşırı ağlama olursa herşeye rağmen doktora bir göster istersen bu bebişleri anlamak çok zor ben herşeye götürüyom doktora :)
Dün götürdüm canım gazı var dedi damla verdi dur bakalım bugün kullanıcım inşallah iyi gelir göbeğiniz kaç günde düştü sizin ?

O panik hali bendede var hiç kıyamıyorum ağlamasına tek idare edebilirim de şu lohusa yalnız kalmaz falan beni korkuttular gerçekten varmı böyle şeyler ki al basar bilmem ne iğne koy yanına babasının bi eşyasını koy bunlardan korkuyorum

Slm kızlar özledim sizle muhabbet etmeyi yalnız kalınca vakit bulamıyorum gerçekten ev iş minik kuzu vakit bulamıyorum nasılsınız nasıl gidiyor annelik doğum yapacak olanlar Allah yardımcınız olsun

Tabi ki fark var hemde nasıl annen değil canından biri olsa bile anlıyorsun farkı ki ben kayınvalidemle çok iyi anlaşmama rağmen bunu diyebiliyorum

Annemlerde kalıyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor. Niye ağlıyor bu çocuk, aç bu çocuk, sütün doyurmuyor Kafayı yemek üzereyim
Ben on gündür yalnızım bir rahatım anlatamam dırdır yapan yok bu çocuk aç diyen yok saat başı birşeyler yememi isteyen yok kızımla kurduk düzenimizi takılıyoruz yapamam edemem deme bebeğin ne istediğini en iyi sen bilirsin yalnız kalmak en iyisi gerçekten

Arkadaşlar dr göbek bakimi yaptirmiyoruz artik dedi. Bebegim 9 gunluk su ana kadar bisey surmedim dolayisiyla. Simdi ustteki kabuk dusmek uzere ama alti hic kurumamis. Dra ulasamadim. Bu sekilde göbek bakimi yapilmiyor dendi mi size de. Ne yapacagimi bilemedim. Simdi acik yara gibi kalacak göbeği

a
aynen bana da doktor bisey söylemedi bisey de vermedi.göbegi daha düsmedi.herhalde düstükten sonra bakim yapilacaktir.

Öyle şeylere inanma o panik hali lohisaliktan hormonlar duzEne girince bebeklerde alışınca hepsi geçicek içini o konuda rahat tut. Sürekli evde yanlız kalma arada dışarı çıkmay çalış 10dkda olsa iyi geliyo

Öyle şeylere inanma o panik hali lohisaliktan hormonlar duzEne girince bebeklerde alışınca hepsi geçicek içini o konuda rahat tut. Sürekli evde yanlız kalma arada dışarı çıkmay çalış 10dkda olsa iyi geliyo

Arkadaslar gobek bakim setleri oluyor steril losyonlu sadece ondan sildim ben.alt tarafi benimde kurumadi haftalik kontrole gittigimde nitrat sürdü o kurutuyo 2 gun oyle kaldi sonra yikadim.11 gunde dustu bizimki o aksam biraz kanadi.sarimsi bir sivi halinde oluyor ya o sekilde kalmamasi lazim.götürün mutlaka...

Öncelikle sizede hayırlı olsun bebeğiniz. O kadar uykuya nasıl duyabiliyor anlamıyorum. Benim bazen pilim bitiyo. İşallah dediğin gibi olur dilinden anlarım ve biraz rahatlarım.
Anlarsin hic merak etme canim:) anladiginda hah buymuş diceksin emin ol:)uykusuzlugu da zamanla alisiyor tetikte olmak oyle bisi.benim 3 yasinda kizim var 1 yasindan sonra rrahata ermistim arayi acmiyim dedim sonra daha zor olur diye ondan da biraz antremanliyim:) kizim yan odada saga sola dönerken bile duyuyorum kalkip ustunu acmistir bu diye gidiyorum örtüyorum:) hani bir reklam vardi lamba düsüyo anne yetisiyo bebek altina yapiyo anne bilmem su kadar metre uzaktan duyuyo kokusunu falan:) aynen öyle oluyo.
Bunlar hep gecici diye düsünün kendinzden bizler üniversiteye gittikten sonra bi dha dönüsü yok sunu surasinda 18 yasina kadar bizimleler hele ergenlik sonrasi falan...ondan sevin durun bebisleri:)
2.cocukta daha farkli oluyormus derlerdi biraz oyle.yani farki su insan bu zmanlarin cabuk gectigini bildigi icin bebisi daha cok öpüp kokluyosun:)

@Humanist01 canım nasılsın oğluşta sarılık çıktı inşallah atlatiriz bol bol emzirmem lazım yarın annemler geliyor inşallah yarin işitme testimiz var.sarılık olayi moralimizi bozdu inşallah çabuk geçer bugün topuk kanı aldılar içim parçalandı .akşam kulağına ismini okuttuk ben tutamadım tabi kendimi ağlamaya başladım çok duygulandim .çok güzel duygularmiş

Kaçıncıya soru soruyorum da topik doğum yapanlara özel oldu gibi bişey oldu. Yine de sorucam. Çatı muayenesinde açıklığı ve sancıları çıkanlar varmı? Kaç cm açıklık olmuştu ve doğum ne kadar sonra gerçekleşti?

İşallah öyle olur. Şükür Allahıma nasip etti anne olmayı ama şu arada ateş başkaları korkular bir geçse herşey daha kolay olcak. İnsan herşeye alışıyor biliyorum. Bunada aliscaz daha 10 günlük bebiş sonuçta çok yeni ama işte tek başıma bakamicakmisim yetisemicekmisim geliyor. Hep dua ediyorum. Su hormonlardan bir kurtulsak bir alışsak. Allahım o günlerde göstersin işallah.

uconn helal olsun valla... buzluğa atman çok iyi olmuş gerçekten bir süre idare eder seni bebek bakımında tecrübeli olduğundan pratiksindir tabi ben doğumdan önce kitap okudum tecrübeli arkadaşlarla konuştum internetten videolar izledim ama uygulamada çok farklı gerçekten yaşadıkça tecrübe ediyorsun sıkıştığımda arkadaşlarımı arıyorum :)

Canim benim zaten gelmeye niyetliydi 36 bitti dogum yaptim.2cm acikligim vardi 1 hafta sonra dogum yaptim.ama benim dogum sancilarim vardi kuvvetli.bu bebgin gelisine gore herkse gore degisir kimisi ilerleyip o gun de dogum yapabilirsin sonuna kadar da durabilirsin 40 haftanin.sanci olmasi suyun gelmesi bunlar arttirir:)

Insallah canim:) anne baba duasi cok önemli bol bol dua edicez onlar icin.Rabbim hepimize güc versin huzurla saglikla buyutelim:)

Merhaba. Benim bebegim 20 gunluk oldu 10. Gun gobegi dusmustu ve alti acik yara gibi kanli idi. O kanli goruntu bi turlu iyilesmedi ben de tedirgin oldum acikcasi enfeksiyon felan kapacak diye (cocugun atleti hergu kurumus kan oluyordu) buhun doktorumuza goturdum meger pihti kalmis orda yani acik yara filan degil dedi doktor gazli bezle guzelce temuzledi ve hicbir sorun yok dedi ben de rahatladim tabi :) siz de endiselenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…