2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canm sancım çıktı hatta suan ağrılarım var evdeyim. 2 cm de açıklık çıktı. 1 haftayı büyük ihtimal bulmaz dedi de. Sancıları tam anlayamıyorum ben

aynen oyle..kv herseye yorum...annem de elinden gelse pamuklara yatiracak beni...bugun yalniz kaldim.dua edelim bebislerimizin hepsi misil misil uyusun

Yapilmiyormus canim.benim doktorumda dedi hic ilac vermediler kuru kalirsa daha kolay dusuyormus.sadece sildik bebegi haftasina düştü göbeği banyo yaptirdik 3 saat uyudu resmen

dogurmadim daha ama bana aciklik var filan demedi iyi guzel sancinda var dedi bu hafta dogurmazsan haftaya yine gel dedi

Allah analı babalı büyütsün ikinizede sağlık versin. Bolbol sütlerin olsun

Canm sancım çıktı hatta suan ağrılarım var evdeyim. 2 cm de açıklık çıktı. 1 haftayı büyük ihtimal bulmaz dedi de. Sancıları tam anlayamıyorum ben
Regl ağrısı mı var sadece kasılma yada sancıyı hissediyor musun ben de sadece regl ağrısı var bugün kontrolüm var bakalım

@minikincir canım geçmiş olsun. benim bebek ilk iki gün pek emziremedigim için sütum olmadığı için gözleri hafif sararmıştı çok korktum hiç istemeye istemeye mama aldırdım sma mama. o gün rahat uyumustu canim yavrum sonra bir çay kaşığı şekerli su da verdim . 3. gün sütum gelince yarım saatte bir emzirdim canım hem sutum cogaldi hem bebisin goz rengi duzeldi doktora gittik sarilik yok dedi Nasil mutlu oldum çünkü başlangıç var demesinden korkmuştum canım .

Evet taze anneler heycandan bizleri unuttunuz nisan sonu annesi olmak unutulmak demekmi canim bende yarin doktora gidicem dogumu baslaticam dedi ama pek emin olamadim sanci yok biseu yok nasil basliycak bu dogum sezeryana karsi doktor normal olacak diyor ama nasil olcak kafayi siyircamstresten

hayırlı olsun yavrunuz inşallah bir ömür sağlıkla mutlulukla huzurla yaşarsınıZ

Günaydınlar herkese. Ben de Cuma günü meleğimi kucağıma aldım çok şükür. Perşembe kontrole gitmiştik. Doktorum çocuk çok büyüyor 4 kg olmak üZere kafası da sınır değerde, normal doğum istiyorsan rahim açıcı ilaç verelim deneyelim bu gün dedi ve bende yatışımı yaptım. 1 gece boyunca açıklığım 2 bucuktan 3 e anca ulaştı ertesi sabah suni sancı aldım 9 saat de suni sancı çektim ama şiddetli düzensiz sancı dışında hiç bi doğum belirtim olmadı , doktor tabucu edelim yarın bi daha suni sancı verelim dedi. Artık takatim ve sabrım kalmamıştı aynı şeyleri yaşamaya . Doğumhane psikolojisi gerçekten kötüymüş . Gelen doğurdu gitti ben hala Sancı sancı ama açılma yok. Nst aletini kaldırıp parçalayasım geliyodu stresten ve en son dayanamayıp Sezaryan olmak istediğimi söyledim . 2 bucukta kızımı kucağıma aldım ve o sancıları çektiğime pişman oldum . Sezaryan öncesi ve sonrası itibariyle hiç korkulacak bi şey değilmiş ve spinal anestesi çok büyük bir rahatlıkmış . Odaya çıkar çıkmaz kızımı kucağıma aldım ve sütüm geldi emzirdim . Hiç mama da kullanmadık .biraz sarılığı var şu an ama kritik değerin altında.
9 ay normal doğum için hazırladım kendimi ama kısmet olmayınca zorlamanın alemi yokmuş Allah böylesini nasip etti bana . Bu arada şu 6 günde şunu da anladım tüm yorgunlukları geçersiz kılan, o baba evinde en nazlı kızları cengaver analara döndüren , kokusu dünyanın tüm nimetlerine bedel şeye evlat deniyormuş rabbim herkese nasip etsin inşallah. ( not: elveda deliksiz 10 saat uykularım :))

Regl ağrısı mı var sadece kasılma yada sancıyı hissediyor musun ben de sadece regl ağrısı var bugün kontrolüm var bakalım
Ya hafif bel ağrım var raada karnım sertleşiyo o kadar. Bbde sancı hissetmiyorum. Kontrolden çıkınca yazarsan sevinirim :)

Suni sancı vericek canım o zaman sana. Bu şekilde başlatmayı denicek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…