2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar merhaba

2016 Nisan annesiyim bende arada sizin sayfanıza da girip yazılarınızı okuyorum ,bizde 2016 Nisan anneleri ile aynı heyecanları yaşayıp paylaşmıştık şimdi üzerinden koca 1 yıl geçmiş ...

Doğum yapan taze annelere bol bol sütler, bebişlerine uykular, doğum yapacaklara da sakinlik ve su gibi doğumlar diliyorum inşşşşşallah

Bu arada blog sayfamda son olarak doğum yazımı paylaştım, okumak isterseniz linki bırakıyorum ,sevgiler

http://aysunyazici.blogspot.com.tr/2017/04/ve-masal-dogdu-part-1.html

Kızlar bugün 25 günlük olduk oğlumun yüzünde kırmızı noktalar çıktı bazılarının uçları da vat kafası ve alnında da cıktı neden acaba ne sürmem gerekiyo

Suni sancı vererek doğumu başlatır büyük ihtimalle.. Sancı geldikce acılma da olur ve doğum başlar. İlk doğumum da böyle olmuştu

Kızlar bugün 25 günlük olduk oğlumun yüzünde kırmızı noktalar çıktı bazılarının uçları da vat kafası ve alnında da cıktı neden acaba ne sürmem gerekiyo
Benim oğluştada çıktı emzirirken kolumda terliyo o yüzden çıktı diye düşündüm ben bişey sürmedim. Banyo yaptırdıktan sonra söndüler biraz sanki

Oğlum 13günlük ve bir gözü doğduğundan beri diğerinden daha şiş şiş olan gözü bugün çok Çapaklanandıg yanları da kırmızı üşüttüm mü acaba çok canım sıkıldı zaten gaz sancıları da başladı dün gece hiç uyumadı fen makinesi ile ayaklarını karnına sıcak hava verdik iyi geldi tavsiye ederim her gün 5damla bio gay veriyorum

Benim oğluştada çıktı emzirirken kolumda terliyo o yüzden çıktı diye düşündüm ben bişey sürmedim. Banyo yaptırdıktan sonra söndüler biraz sanki
Normal canım bir şey yapmayı süt emdikçe çıkıyor belki isilikte olmuş olabilir oğlan çocukları çok sıcaga gelmez derler benimki gözünden bile üşüyor ama

eğer bebeğin durumu felan uygunsa suni sancı ile başlatıyorlar.

günaydınlar.
kısmetse bugün akşam üstü sezeryana alınacağım
herkese hayırlı doğumlar diliyorum
Hadi Allah yardımcın olsun çok güzel bir duygu bebeğini bolbol kokla hiç stres yapma

Maşallah bebişe Allah sağlık sıhhat versin. Bebeğe bakınca ama herşeye değermiş diyor insan.
Uyumayan , doymayan , sürekli ağlayan bebek yapmışız diye takılıyorum eşime Çok ağlıyor ya sizinkiler de böyle mi
sabah sekizde uyudu gece yatıp kalkıyor artık Allahtan gözleri tam seçmiyor bebeğin şimdi yoksa bunu annem derdi

supremee benim kızımda ilk gün evde baya sıcak yapmıştık petekleri bütün vücudunda çıkmıştı sonra ısıyı ayarlayınca geçti arada gene emince sıcak basıyorya çıkıyor

Ya hafif bel ağrım var raada karnım sertleşiyo o kadar. Bbde sancı hissetmiyorum. Kontrolden çıkınca yazarsan sevinirim :)
Kontrolden cıktım. Acılmam yok. Bebek üçbinsekizyüz gr. Biraz doktor çatı muayenesi yaparken kendimi kastığım için gözümü korkuttu. Böyle yaparsan baya zor olur doğum dedi. Kilosu genelde ultrasondan aşağı cıkıyor benekleirn bence 3500 falandır bebiş diye düşünüyorum. Allah bakalım hayırlı doğumlar nasip etsin senn beneiş kaç kiloydu en son

Uyumayan , doymayan , sürekli ağlayan bebek yapmışız diye takılıyorum eşime Çok ağlıyor ya sizinkiler de böyle mi
Bizde mamayı bıraktık tamamen o yüzden uyanmalar arttı. Saat başı emiyor. 2 gündür yerine yatırdığım anda ıkınmaya başlıyo. Çok ıkınıncada bütün emdiğini çıkarıyor. Kucağımda olursa sorun yok ama ne ıkınöa be kusma hiçbişey olmuyor. Bazen çok ağlıyor memeye alınca susuyor.

Doğum yapan annelere sağlıkla büyütsün bebişlerni doğum yapacaklarada Allah kolaylık versin sağlıkla kavustursun rabbim benim sorum doğum yapan anneler bnm karnım cok yukarda ne zaman düşüyo bu karın sanki hiç inmeyecek gibi bide sancı sırasında bebek hareketli oluyormu

Benim cadı sabah sekiz buçukta başlıyor emmeye on birde kadar yatağına yatırdım an basıyor yaygarayı deli ediyor beni hiçbir şey yapamıyorum tuvalete dahi gidemiyorum gecede saat başı kalkmaya başladı nedense geçecek bu günler ama zor geçecek

Nasıl bıraktınız canım mamayı ben kaynanamın gazıyla verdim mamayı emen çocuğa sonra doktordan azar işittim neden verdin diye bıraksın diye bakıyorum nasıl becerdi anlat bir hele

Nasıl bıraktınız canım mamayı ben kaynanamın gazıyla verdim mamayı emen çocuğa sonra doktordan azar işittim neden verdin diye bıraksın diye bakıyorum nasıl becerdi anlat bir hele
Ben yavaş yavaş azalttım. Günde 4 kere veriyordum sonra 2 ye düşürdüm gece yatmadan veriyordum bir de gece uyandığında veriyordum. Gündüz hep memeyle geçiriyorduk. En son gece yatarken 1 kere vermeye başlamıştım. 20. Günü doktorumuz kes mamayı dedi 1 haftadır sadece meme emiyor. Mama yediği zamanki gibi uzun uzun uyumuyor ama olsun.

Bende günde üç kez veriyordum şuan bir kez veriyorum ama bırakamadık hala hatta bazen iki üç verdiğim oluyor çok sinir oluyorum

Daha dün değil evelsi gece ben bu çocuğu uyutamıyorum diye hayıflanıp duruyordum burada.gaz sancısı diye günlerdir şikayetleniyordum.gaz sancısı hala varda asıl sorun kuzum meğer hastaymış ve ben bunu farketmemişim.el kadar 20 günlük çocuğu hasta etmişiz.o gece birden burnu tıkandı yavrumun .hırıl hırıl ötmeye başladı nefes alırken.sabahta kusmaya başlayınca apar topar özel bir hastaneye götürdük.ilk kızımı sürekli getirdiğim doktora muayene ettirdik.sadece bir muayene ile bebeğimi yoğun bakıma alıcaklarını söylediler.sonra önce antibiyotik tedavisi yapılacağını karşılık vermezse hastaneye yatırılacağını söylediler.basit bir soğuk algınlığı bebeklerde müdahale edilmezse 24 saatte ciğerlere inip zatüreye neden oluyormuş.boğazında balgam varmış.buda çok tehlikeliymiş.orda el kadar yavruma üç sefer ventolin verdiler havayla.burnunu temizlediler.o ağladı ben ağladım.kendimide suçladım nasıl becerdim çocuğu bu hale getirmeyi diye.neyse orda acaba para için yapıyorlar mı diye bir şüphe girdi içime.aldık bebeği süleymaniye çocuk hastanesine götürdük.olanları anlattık.muayenede gerçekten göğsünde hırıltı duydular.kan idrar tahlili akciğer filmi çekildi.vücutta enfeksiyon çıkmayınca yatışa gerek duyulmadı.antibiyotikte verilmedi çok şükür.hastalığı üşütmeyle alakalı değilmiş.muhtemelen ablası falan kreşe gidiyorsa taşımıştır dediler ki ablası vantus gibi çocuğu şapur şupur öpüyor yakaladığı yerde.neyseki akşam evimize yolladılar sabah tekrar kontrol için çağardılar.çok şükürki bu sabahki kontroldede ciğerleri temiz çıktı ama evde sıkı takip edin herhangi anormal bir durumda getirin hemen dediler.3-4 gün sonrasına tekrar kontrole götüreceğiz.elim hala kalbimde yinede.iki gündür yaşadıklarımı döktüğüm gözyaşını bir ben birde allah bilir.allahım korkularımızı yaşatmasın.bütün bebeklerimize sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin.sizde benim yavruma dua edin lütfen.hastalığı bununla atlatalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…