2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok geçmiş olsun canım Allah herkesin yavrusunu korusun bir daha yaşatmasın sanada

Geçmiş olsun canım ya iyileşsin bir an önce miniğin inşallah. Allah hepimizin bebeklerini korusun. Hiç uyumuyormuydu?

Sütün ne durumda? Benim sütüm artmaya başladı o yüzden kolay oldu mamayı bırakmak
Sütüm iyi şükür bebekte hafifi sarılık vardı kaynanama bu çocuk zayıf doymuyor sarılık falan dedi kafamı karıştırdı doktora götürdük bebeğin kilosu gayet iyi dedi doktor sarılık için test bile yapmadı olan yavruma oldu yani çok sinirliyim o yüzden

Bende sarılık korkusundan mama vermiştim bizimde doktorumuz en son test yapma gereği duymadı sarılık için bende kestim mamayı. Sende yavaş yavaş azaltarak bırak mamayı ne güzel süründe varmış

3880 çıkmıştı benmkide dün. Bende daha düşük doğar diye düşünüyorum. Doğumdan başla şey düşünemez oldum artık sağlıkla bir doğursak da bu bekleyiş son bulsaa. Son zamanları beklemek vücutta olan değişiklikleri yorumlamaya çalışmak ne zormuş

simarik83 neslim33 ben hala mama veriyorum kızlar günde bir kaç kez. Sütümden emin değilim. Sabahları uyanınca bir tek o zaman göğüslerim sert oluyor. Gün içinde yumuşak. Sütüm mü az bilemiyorum. O kadar da sık emziriyorum. Çok olduğunu nasıl anlarız acaba

Gün içerisinde benim de taş gibi olmuyo ama bebiş emdiğinde süt geliyorsa emmesi bittiği de de tekrar aranmıyorsa doyuyordur cnm yutkunma sesinden de belli oluyo dolu mu boş mu emdiği

hemen hemen aynı durumdayız o zaman.. bugün doktor biraz korkuttu beni. Gerçi o tüm ihtimalleri söylemek zorunda ama hani insan acaba yapabilir miyim diye düşünüyor bi an o konuşmadan sonra. Ama çevremle konuşunca rahatladım. Çatının genişliği için ne dedi doktorun. Benimki normal çatıymış ıkınmada zorluk çekme ihtimalin olabilir dedi çünkü çatı muayenesinde biraz kasmışım kendimi öyle dedi..

Benim son güne kadar hareketliydi cnm ne Zaman suyum geldi sancılar sıklaştı taş kesilmişti karnım

Çok geçmiş olsun bebeişin minicik canı var kıyamam ona Bu ara etrafta salgın var. Allah sağlık sıhhat versin bebeğinede sanada

merhaba nisan anneleri bebeğim 4 gündür kakasını yapmadı normal mi bilmiyorum yrn kontrolü var mama le besleniyor ilk zamanlar sütüm yok diye şimdi de az diye tabi emzirmeye çalışıyorum yine de bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz mamayı ne zaman bıraktınız

Benimki pek bişey demedi. Hatta çatı muayenesini ben sordugum için yaptı. Normal istediğin için yapmıcaktım son ana kadar dedi. 2 cm açılman var çatında uygun doğurmaya dedi. Sancılanıp gidince anlıcaz heralde tam olarak. Sürekli bi ağrı sancı hali var ama bazen gidiyo başladımı da durmuyo gibi. Ne ara düzene giricek bakalım

Bende sarılık korkusundan mama vermiştim bizimde doktorumuz en son test yapma gereği duymadı sarılık için bende kestim mamayı. Sende yavaş yavaş azaltarak bırak mamayı ne güzel süründe varmış
. Bb
Sabah veriyorum sadece inşAllh onuda keseriz hiç istemiyorum vermeyi

Gün içerisinde benim de taş gibi olmuyo ama bebiş emdiğinde süt geliyorsa emmesi bittiği de de tekrar aranmıyorsa doyuyordur cnm yutkunma sesinden de belli oluyo dolu mu boş mu emdiği
Benim gögüslerimde taş gibi olmuyor ama bebek emiyor uyuyor çişini kakasını yapıyor buda duyduğunu gösteriyor sanırım zaten doktor kilo alımı normal dedi

Bebek gün içinde kakasını kakasını yapıyorsa söylüyordur birde aç çocuk uyumaz diye tahmin ediyorum

Çok geçmiş olsun canım Allah herkesin yavrusunu korusun bir daha yaşatmasın sanada

Geçmiş olsun canım ya iyileşsin bir an önce miniğin inşallah. Allah hepimizin bebeklerini korusun. Hiç uyumuyormuydu?

Çok geçmiş olsun bebeişin minicik canı var kıyamam ona Bu ara etrafta salgın var. Allah sağlık sıhhat versin bebeğinede sanada
Sağolun arkadaşlar.şımarık canım iki gece çocuk sabaha kadar saat başı yarım saatte bir uyanıyordu.geceleri 2-3 saat büyük çocuk gibi ayakta kalabiliyordu gözünü kırpmadan dün burnunu boşalttılar havayıda alınca rahatladı bütün gün boyu baygın gibi uyudu ondan sonra.
Valla arkadaşlar doktor misafir kabul etmeyin bebeğinizi aile bireyleri dahil kimseye öptürmeyin evde sık sık ellerinizi yıkayın dedi.bundan sonra bizim evde sıkı yönetim var valla.dikkat edin sizde asimeleksinin dediği gibi çok feci salgın varmış.

yenidoğanlarda antibiyotik kullanımı riskli olduğundan çok zorunlu olmadıkça vermiyorlar.dün iki hastanedede bana denilen yapabileceğin en iyi şey bebeğini sık sık emzirmen.anne sütü antibiyotik görevi görüyormuş bebeğin vücudunun ihtiyacına göre o anda şekilleniyormuş.eğer mama ile beslenseydi hemen yatışı yapılacaktı.diyeceğim o ki zorunluluk durumu hariç bebek açmı kalıyor acaba diye düşünüp mama vermemek gerekiyor.çocuk emdikçe süt artıyor.ayda 600 g alması sütün yettiği anlamına geliyor.ayrıca dolu dolu bezin 4-5 kere ıslanması ve bebeğin emerken çıkardığı yutkunma sesi doyduğunun göstergeleri.zaten doymuyorsa ağlar ve uyumaz.birde bu göğüslerin taş gibi olmasına bakmamak gerekiyor.ilerleyen aylarda benim göğsüm yumuşacık kalmıştı ilk kızımda ama maşallah kızım yaşına kadar hep gelişimi önde gitmişti.1-1,5 kg alıyordu her ay.

Dolu dolu yutkunma sesi ilk 3 - 4 dk oluyor sonra olmuyor ki. Benim kız sürekli aranıyor anlayamıyorum işte doyup doymadığını. O yüzden mecburen bir iki kez de mama veriyorum ne yapayım

Benim oğlan sürekli işiyo kaka yapıyo ordan anlıyorum ben. Zaten doymazsa ağlıyo

Benim oğlanda bugün çok çıkardı emdiğini bir de senin mink gibi sürekli uyanıyo hemen ıkınarak doktoru aradım bi göriyim dedi yarın götürcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…