- 14 Ağustos 2009
- 698
- 425
- 123
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #38.161
nisan annesi olamadik ki...cogumuz erken hep....ben de 5 nisandi .30 mart oldu.ama ben sizden ayrilmiyorum.inanirmisn simdi telefonu aldim elime.dun gece ilk nobetimi yaptim.kizim rahatti ama ben pert.bugun annemi cagirdim.megersem uyuyormusum da haberim yokms.rabbim annelerimizi eksik etmesin insHadi sona kalan annişler bekliyoruz sizleride uykusuz gecelere :) elinizi çabuk tutun sağlıcakla gelin aramıza bebişlerle :))
Bende 5 nisandım 24 mart oldum çoğumuz mart annesi oldu :))nisan annesi olamadik ki...cogumuz erken hep....ben de 5 nisandi .30 mart oldu.ama ben sizden ayrilmiyorum.inanirmisn simdi telefonu aldim elime.dun gece ilk nobetimi yaptim.kizim rahatti ama ben pert.bugun annemi cagirdim.megersem uyuyormusum da haberim yokms.rabbim annelerimizi eksik etmesin ins
Yardimcisi olmayanlara da rabbim yardimcisi olsun.zor gercekten
nisan annesi olamadik ki...cogumuz erken hep....ben de 5 nisandi .30 mart oldu.ama ben sizden ayrilmiyorum.inanirmisn simdi telefonu aldim elime.dun gece ilk nobetimi yaptim.kizim rahatti ama ben pert.bugun annemi cagirdim.megersem uyuyormusum da haberim yokms.rabbim annelerimizi eksik etmesin ins
Yardimcisi olmayanlara da rabbim yardimcisi olsun.zor gercekten[/QUOTEB. Benimde beş nisandı 28 martta doğdu nisana kalan az sanırım
Aynen bende çiş ve kakasından anlıyorumBenim oğlan sürekli işiyo kaka yapıyo ordan anlıyorum ben. Zaten doymazsa ağlıyo
Benim oğlanda bugün çok çıkardı emdiğini bir de senin mink gibi sürekli uyanıyo hemen ıkınarak doktoru aradım bi göriyim dedi yarın götürcem
Benimde 3 nisandı 28 martta oldu nisana kalan az sanırım genelimiz mart annesiyiz aslındanisan annesi olamadik ki...cogumuz erken hep....ben de 5 nisandi .30 mart oldu.ama ben sizden ayrilmiyorum.inanirmisn simdi telefonu aldim elime.dun gece ilk nobetimi yaptim.kizim rahatti ama ben pert.bugun annemi cagirdim.megersem uyuyormusum da haberim yokms.rabbim annelerimizi eksik etmesin ins
Yardimcisi olmayanlara da rabbim yardimcisi olsun.zor gercekten
Benden mi etkilendin canım ya?ıkınma gazdan oluyor ama merak etme.ama yinede bebeği sık doktora götürmek gerekiyormuş onu anladım.Benim oğlan sürekli işiyo kaka yapıyo ordan anlıyorum ben. Zaten doymazsa ağlıyo
Benim oğlanda bugün çok çıkardı emdiğini bir de senin mink gibi sürekli uyanıyo hemen ıkınarak doktoru aradım bi göriyim dedi yarın götürcem
Sağol canım.sizede geçmiş olsun.bebeklerde burun tıkanıklığı çok normalmiş bizimki yemyeşil büyün insan sümüğü gibi sümük boğazıda tamamen balgam şeklinde doluymuş.sizin de öyleyse ayrıntılı tahlil yaptırmanı öneririm canım.Cok gecmis olsunuconn allahim sifa versin.bizimde burnumuz akiyor.bugun doktora gittik.sadece burun spreyi vetdi neyseki birde serum fizyolojik.maslesef benim oglumda opme dedikce opuyor inadina.bizede ondan gecti.ilerlemez insallah.
Benden mi etkilendin canım ya?ıkınma gazdan oluyor ama merak etme.ama yinede bebeği sık doktora götürmek gerekiyormuş onu anladım.
Sağol canım.sizede geçmiş olsun.bebeklerde burun tıkanıklığı çok normalmiş bizimki yemyeşil büyün insan sümüğü gibi sümük boğazıda tamamen balgam şeklinde doluymuş.sizin de öyleyse ayrıntılı tahlil yaptırmanı öneririm canım.
canım dr sor 4 gün çok ben doymadıgında huysuzlanıyor baya kendi aranıyor zaten Bebekmerhaba nisan anneleri bebeğim 4 gündür kakasını yapmadı normal mi bilmiyorum yrn kontrolü var mama le besleniyor ilk zamanlar sütüm yok diye şimdi de az diye tabi emzirmeye çalışıyorum yine de bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz mamayı ne zaman bıraktınız
Bebeklerinn canı neki ben kendim öpmeye bakmaya kıyamıyorum işte biri gelince de öyle elletmiyorum pek bir kv bişi diyemiyorum. Alınacak diyeSağolun arkadaşlar.şımarık canım iki gece çocuk sabaha kadar saat başı yarım saatte bir uyanıyordu.geceleri 2-3 saat büyük çocuk gibi ayakta kalabiliyordu gözünü kırpmadan dün burnunu boşalttılar havayıda alınca rahatladı bütün gün boyu baygın gibi uyudu ondan sonra.
Valla arkadaşlar doktor misafir kabul etmeyin bebeğinizi aile bireyleri dahil kimseye öptürmeyin evde sık sık ellerinizi yıkayın dedi.bundan sonra bizim evde sıkı yönetim var valla.dikkat edin sizde asimeleksinin dediği gibi çok feci salgın varmış.
evet özellikler son aylarda bazen kaburgama oluyor sanki kırışmış batmış gibi hisseyordumKizlar Allah evlatlarınızi size bağışlasın.. Ne guzel kurtulmussunuz .. Dogumda sırtınız agirdi mi feci sirtim agiriyo agri batma
Bizimde oldu nitra diye bir antibiyotik damla kullandik bir hafta simdi islak pamukla siliyorum.gecmeyebilir sadece suyla canim.damla kullandigimiz halde hala var bizde tam gecmedikızlar bebisimin gözleri capak oldu iltihap akıyor bugün oldu napsam bilmiyorum daha bir haftalık bebek ilac falan da kullandirmak istemiyorum bu durumla karsiladan var mi kızlar sıcak suyla mendil ıslatıp sildik ama pek ise yaramadı gibi
Bizimki doğduğundan beri kusuyor fazla emdiği süt çıkıyor.hastalıklı kusma hem kokuluydu hemde miktarı çok daha fazlaydı.inşallah iyidir kuzun.Kusma olayı çok oluyo o yüzden korktum doktorumuzda gelin dedi gidelim de içim rahat etsin. İnşallah üşütmemişizdir.
Kural koy eğer kırılacak diye düşünüyorsan bütün ev halkıda öpmesin o zaman.canım dr sor 4 gün çok ben doymadıgında huysuzlanıyor baya kendi aranıyor zaten Bebek
Bebeklerinn canı neki ben kendim öpmeye bakmaya kıyamıyorum işte biri gelince de öyle elletmiyorum pek bir kv bişi diyemiyorum. Alınacak diye
evet özellikler son aylarda bazen kaburgama oluyor sanki kırışmış batmış gibi hisseyordum
Bizimkide çok emmekten oluyo büyük ihtimalle. Çünkü sürekli memede. Bu akşamdan itibaren onu da sınırlicam. 2 saatte 1 emzircem. Biraz önce zar zor oyaladık ağlıyordu şimdi uyudu 2 saat sonra emzircem bakalım bu düzene alışabilecekmi hemen. Yarında inşallah bişeyi çıkmaz bakalımBizimki doğduğundan beri kusuyor fazla emdiği süt çıkıyor.hastalıklı kusma hem kokuluydu hemde miktarı çok daha fazlaydı.inşallah iyidir kuzun.
Oğlumun bir gözü yapıl yapış çapak oluyor iki gündür altı pişik be günde iki üç kez hapşırıp öksürüyor
Kizlar benim bebegiminde oldu capak.komsumuz hemsire.sagolsun doktoruna danisti cayi sogutup steril gaz kompresi bandirip siliyoruz fayda etti biraz.isterseniz deneyin sizde.günde 2 kere yaptik.kullandiginiz bezi sadece bi göz icin kullanilsin dedi.kızlar bebisimin gözleri capak oldu iltihap akıyor bugün oldu napsam bilmiyorum daha bir haftalık bebek ilac falan da kullandirmak istemiyorum bu durumla karsiladan var mi kızlar sıcak suyla mendil ıslatıp sildik ama pek ise yaramadı gibi
dedim zaten ben annesiyim kıyamıyorum öpmeye koklamaya. En azından kırkı çıkana kadar öpmeyin dedim eşine der gibi yaptım bendeKural koy eğer kırılacak diye düşünüyorsan bütün ev halkıda öpmesin o zaman.
Aynen cnm bunların hepsi doyduğunu gösterirBenim gögüslerimde taş gibi olmuyor ama bebek emiyor uyuyor çişini kakasını yapıyor buda duyduğunu gösteriyor sanırım zaten doktor kilo alımı normal dedi
Çaya batırıp gazlı bezle silecekler öyle mi canım neden olabilirmişKizlar benim bebegiminde oldu capak.komsumuz hemsire.sagolsun doktoruna danisti cayi sogutup steril gaz kompresi bandirip siliyoruz fayda etti biraz.isterseniz deneyin sizde.günde 2 kere yaptik.kullandiginiz bezi sadece bi göz icin kullanilsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?