2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cok gecmis olsun uconn allahim sifa versin.bizimde burnumuz akiyor.bugun doktora gittik.sadece burun spreyi vetdi neyseki birde serum fizyolojik.maslesef benim oglumda opme dedikce opuyor inadina.bizede ondan gecti.ilerlemez insallah.

Hadi sona kalan annişler bekliyoruz sizleride uykusuz gecelere :) elinizi çabuk tutun sağlıcakla gelin aramıza bebişlerle :))
nisan annesi olamadik ki...cogumuz erken hep....ben de 5 nisandi .30 mart oldu.ama ben sizden ayrilmiyorum.inanirmisn simdi telefonu aldim elime.dun gece ilk nobetimi yaptim.kizim rahatti ama ben pert.bugun annemi cagirdim.megersem uyuyormusum da haberim yokms.rabbim annelerimizi eksik etmesin ins
Yardimcisi olmayanlara da rabbim yardimcisi olsun.zor gercekten

Bende 5 nisandım 24 mart oldum çoğumuz mart annesi oldu :))

Aynen bende çiş ve kakasından anlıyorum

Benimde 3 nisandı 28 martta oldu nisana kalan az sanırım genelimiz mart annesiyiz aslında

Benden mi etkilendin canım ya?ıkınma gazdan oluyor ama merak etme.ama yinede bebeği sık doktora götürmek gerekiyormuş onu anladım.
Cok gecmis olsun uconn allahim sifa versin.bizimde burnumuz akiyor.bugun doktora gittik.sadece burun spreyi vetdi neyseki birde serum fizyolojik.maslesef benim oglumda opme dedikce opuyor inadina.bizede ondan gecti.ilerlemez insallah.
Sağol canım.sizede geçmiş olsun.bebeklerde burun tıkanıklığı çok normalmiş bizimki yemyeşil büyün insan sümüğü gibi sümük boğazıda tamamen balgam şeklinde doluymuş.sizin de öyleyse ayrıntılı tahlil yaptırmanı öneririm canım.

Kizlar Allah evlatlarınızi size bağışlasın.. Ne guzel kurtulmussunuz .. Dogumda sırtınız agirdi mi feci sirtim agiriyo agri batma

Kusma olayı çok oluyo o yüzden korktum doktorumuzda gelin dedi gidelim de içim rahat etsin. İnşallah üşütmemişizdir.

Oğlumun bir gözü yapıl yapış çapak oluyor iki gündür altı pişik be günde iki üç kez hapşırıp öksürüyor

kızlar bebisimin gözleri capak oldu iltihap akıyor bugün oldu napsam bilmiyorum daha bir haftalık bebek ilac falan da kullandirmak istemiyorum bu durumla karsiladan var mi kızlar sıcak suyla mendil ıslatıp sildik ama pek ise yaramadı gibi

canım dr sor 4 gün çok ben doymadıgında huysuzlanıyor baya kendi aranıyor zaten Bebek

Bebeklerinn canı neki ben kendim öpmeye bakmaya kıyamıyorum işte biri gelince de öyle elletmiyorum pek bir kv bişi diyemiyorum. Alınacak diye
Kizlar Allah evlatlarınızi size bağışlasın.. Ne guzel kurtulmussunuz .. Dogumda sırtınız agirdi mi feci sirtim agiriyo agri batma
evet özellikler son aylarda bazen kaburgama oluyor sanki kırışmış batmış gibi hisseyordum

Bizimde oldu nitra diye bir antibiyotik damla kullandik bir hafta simdi islak pamukla siliyorum.gecmeyebilir sadece suyla canim.damla kullandigimiz halde hala var bizde tam gecmedi

Kusma olayı çok oluyo o yüzden korktum doktorumuzda gelin dedi gidelim de içim rahat etsin. İnşallah üşütmemişizdir.
Bizimki doğduğundan beri kusuyor fazla emdiği süt çıkıyor.hastalıklı kusma hem kokuluydu hemde miktarı çok daha fazlaydı.inşallah iyidir kuzun.

Kural koy eğer kırılacak diye düşünüyorsan bütün ev halkıda öpmesin o zaman.

Bizimki doğduğundan beri kusuyor fazla emdiği süt çıkıyor.hastalıklı kusma hem kokuluydu hemde miktarı çok daha fazlaydı.inşallah iyidir kuzun.
Bizimkide çok emmekten oluyo büyük ihtimalle. Çünkü sürekli memede. Bu akşamdan itibaren onu da sınırlicam. 2 saatte 1 emzircem. Biraz önce zar zor oyaladık ağlıyordu şimdi uyudu 2 saat sonra emzircem bakalım bu düzene alışabilecekmi hemen. Yarında inşallah bişeyi çıkmaz bakalım

Oğlumun bir gözü yapıl yapış çapak oluyor iki gündür altı pişik be günde iki üç kez hapşırıp öksürüyor

Kizlar benim bebegiminde oldu capak.komsumuz hemsire.sagolsun doktoruna danisti cayi sogutup steril gaz kompresi bandirip siliyoruz fayda etti biraz.isterseniz deneyin sizde.günde 2 kere yaptik.kullandiginiz bezi sadece bi göz icin kullanilsin dedi.

Çaya batırıp gazlı bezle silecekler öyle mi canım neden olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…