2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar doktor bugün muayenede alttan uyardı beni bebek gelsin diye. Kanama olabilir korkma dedi. Bu kanamadan sonra bebeği gelen var mı böyle bir durum yaşayıp?

o iki saatte bir olayını ben ilk kozımda hiç yapamamıştım bunda bari yapabilsem ama pek sanmıyorum.bastımı yaygarayı hiç bir şekilde susturamıyorum özelllikle gazlandığı saatler.

o iki saatte bir olayını ben ilk kozımda hiç yapamamıştım bunda bari yapabilsem ama pek sanmıyorum.bastımı yaygarayı hiç bir şekilde susturamıyorum özelllikle gazlandığı saatler.
İlk başta sarılık korkusundan 2 saatte 1 zorla uyandırıp yediriyordum şimdi uyumuyo :)) neyse bi düzen oturtcaz ama sağlıklı olsunlar yterki

Günaydın taze anneler ve bebişleri be heyecanla bekleyenler sizde yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama bekliyorsan uyuyun bolbol. Sözler açık ama vücûd uyuyor geceleri resmen

Kızlar merhaab bugün 15günlük olduk bizde çarşamba kontrolümüz vardı hiç kilo almamış aksine kilo kaybetmiş oğlum 3515 doğmuştu 3200 e düşmüş geçen hafta cuma mamaya başladık emiyorda ama kilo almıyor pazar gene götürücez doktora kilo almaya başlaması gerekiyor artık böyle birşey yaşayan varmı öneriniz varmı

Kaç cc mama veriyorsun cnm ve kaç saatte bir? Tavsiyem her iki göğsünü de emzir ardından mama ver. Belki de mamayı değiştirmeniz gerekiyor, yaramadı belki de oğluna.

Slm kızlar benim cadı resmen huy değiştirdi emzirip yatağına yat8rdım bebek şimdi yatağına yatınca açıyor gözleri sizin bebeler nasıl

Kaç cc mama veriyorsun cnm ve kaç saatte bir? Tavsiyem her iki göğsünü de emzir ardından mama ver. Belki de mamayı değiştirmeniz gerekiyor, yaramadı belki de oğluna.
Günde 4defa mama veriyorum sabah öğle akşam yatsı 30cc ile başladık aranıyorsa ağlıuorsa bi 30cc daha veriyorum doktor bu şekilde tarif etti.Önce emziriyorum daha sonra mama veriyorum çok canım sıkkın

Can'ım benimkinin gözü öyle olmuştu süt sağıp temiz pamukla sildim Bi kaç kez geçti F flyu

Bizimki doğduğundan beri kusuyor fazla emdiği süt çıkıyor.hastalıklı kusma hem kokuluydu hemde miktarı çok daha fazlaydı.inşallah iyidir kuzun.
Allah şifa versin Can'ım tez zamanda toparlar inş kuzucuk

Günaydın taze anneler ve bebişleri be heyecanla bekleyenler sizde yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama bekliyorsan uyuyun bolbol. Sözler açık ama vücûd uyuyor geceleri resmen
Aynen bu gece oğlumu yanıma koyup yatmışım hiç haberim yok Allah korumuş resmen bebeği daha doğmayanlar bol bol uyuyun dinlenin valla

Aynen bu gece oğlumu yanıma koyup yatmışım hiç haberim yok Allah korumuş resmen bebeği daha doğmayanlar bol bol uyuyun dinlenin valla
Bende kızın üstünü örtmemişim gece Allah'tan iyi içi sıcak iki saat kalmış öyle sarılı olunca hastalanmadı şükür

Golden gold du sanırım mamanın adı tam hatırlayamadım ama doktoruna bir danış.diğer mamalara oranla daha besleyiciydi sanırım.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün evet bende 26martta doğum yaptım.. Normal diye cıkıp bütün sancıyı crktim 6-7cm de zorunlu sezeryan oldum bebil yan dönmüştü

Cok tesekkur ederim canim seninde gozunaydin. Olsun onemli olan bebeginde seninde saglikli olmaniz. Dogum sekli 2.planda. ben nasil epidural almadan normal yaptim hala inanamiyorum kendimi epidural alicam diye sartlamistim seninlede konusmustuk hatta epiduralle cok rahat demistin ama kismet olmadi doktor vermedi 10 cm ile hastaneye gidince. Sezeryan nasil oldu agri falan cok hissettinmi sonrasinda?

Biz doktordan geldik oğluş çok yediği için kusuyomuş. Her ağladığında verme 2 saatte 1 emzir dedi. Sütüm yarıyomuş çok şükür kilo alımı iyimiş. Ayrıca yine sürekli emzirdiğim için gaz oluyomuş. Gaz damlamızı değiştirdi.

neslim33 aramıza hoşgeldin :)) şu anda çoğumuzun bebişi bu şekilde yerine koyunca gözler açılıyor :))

Hadi gözün aydın hangi gaz damlasını verdi doktor tek değilmişim sevindim :::)))) sanırım büyüme atağı dedikleri bu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…