2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günde 4defa mama veriyorum sabah öğle akşam yatsı 30cc ile başladık aranıyorsa ağlıuorsa bi 30cc daha veriyorum doktor bu şekilde tarif etti.Önce emziriyorum daha sonra mama veriyorum çok canım sıkkın

Ben 2 buçuk 3 saatte bir emzirip 30 cc mama veriyordum. Bir hafta öyle yaptık 350 gram aldı. Sen canını sıkma sütün etkilenmesin. Toparlamaya başlayacaktır kendini o.

Hadi gözün aydın hangi gaz damlasını verdi doktor tek değilmişim sevindim :::)))) sanırım büyüme atağı dedikleri bu oluyor
Sab simplex verdi günde 4 kere 8 er damla dedi. Daha önce vicol vermişti düzenli kullanamadık bir de yatağa dökmüştük çoğunu yanlışlıkla :) bunu kullanırız çünkü çok gazı var

Gözün aydın.tahmin ettiğimiz gibi çıktı.şu 2 saatte bir olayını yapabilsek iyi aslında.bizde sab simplex kullanıyoruz ama pekte fayda etmedi açıkcası.

Kızlar bebeğin kaç günlük olduğunu sayarken doğduğu gün birinci gün mü sayılıyor.yani 29 martta doğan kızım şuan 23 mü 24 günlük mü oluyor. 40 ı ne zamana denk gelecek hesaplayım dedim kafam karıştı:)

Beklemeni öneririm biz ertesi gün yaptırdık kurumadı kan geldi şimdi bekliyoruz 4-5 gün yaptırmayın dedi doktor
Bende öyle okumuştum nette o yüzden bekleyim diyodum birkaç gün oldu düşeli pazar günü yıkarım eşimle inşallah o kanama genelde oluyor bizdede hafif olmuşu canım

Gözün aydın.tahmin ettiğimiz gibi çıktı.şu 2 saatte bir olayını yapabilsek iyi aslında.bizde sab simplex kullanıyoruz ama pekte fayda etmedi açıkcası.

Doktor dedi tamamen geçirmez ama yardımcı olur dedi 10 damlyada çıkabilirsiniz dedi ama bakalım nolcak. Bugün 1,5 saat arayla verebildim öemeyi o da zar zor oyaladım en son ağlamasına dayanamadım :)
Bu arada 29 martta doğduysa 30 martı 1. gün olarak sayarak devam et :)

Ne kadar sessizleşti forum.doğuran buraya yazmaya fırsat bulamıyor artık
Aynaya bakmaya firsat bulamiyorum ki bebek dengemi bozdu gecem gunduzum ayni.uykudan uyanip meme veriyorum gozlerim kapaniyor. Unutkanlik basladi yapacalarimi unutuyorum hep. Esiminde babalik izni bitti basladi ise gece uyumuyordu bebegi kontrol ediyordu artik oda yok geceler benim ve bebegimin

Allah yardım etsin yalnız kalanlara belim kopuyor artık

Golden gold du sanırım mamanın adı tam hatırlayamadım ama doktoruna bir danış.diğer mamalara oranla daha besleyiciydi sanırım.
Sma vermişti bize bu pazar gideceğiz sorayım bi.
Ben 2 buçuk 3 saatte bir emzirip 30 cc mama veriyordum. Bir hafta öyle yaptık 350 gram aldı. Sen canını sıkma sütün etkilenmesin. Toparlamaya başlayacaktır kendini o.
Bende 2-3 saatte emzirmeye çalışıyorum ama sanki tok olunca emmeyi reddediyo kusuyor

Bende öyle okumuştum nette o yüzden bekleyim diyodum birkaç gün oldu düşeli pazar günü yıkarım eşimle inşallah o kanama genelde oluyor bizdede hafif olmuşu canım
Kurumaya başladı bakalım

Kizlar nst da 90 a varan sancilarim cikti. Ama acilma hic yok denecek kadar az. Dogum ne zaman yaparim
Sizce? Sizde nasil
Oldu?

Kizlar nst da 90 a varan sancilarim cikti. Ama acilma hic yok denecek kadar az. Dogum ne zaman yaparim
Sizce? Sizde nasil
Oldu?
Bnde de 2 gün önce sancı çıktı 2 cm açıklık çıktı. Dün de sancılar şiddetli değildi vardı ama 45 civarlarındaydı ama açılma 3 cm olmuştu. Bgn durum ne bilmiyorum aramadm. Hareketleri takipteyim öylece bekliyorum. Bilen aydınlatsa ne gğzel olurr :)

Sizde acilma var sanci az , bende de sanci cok acilma hic yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…